Nije nikakav problem posedovati i održavati japanski automobil u Beogradu.U ostatku države sve je druga?ije.Ja li?no, imao sam svojevremeno problem da pronadjem akumulator za moju Hondu Civic, iako moja gospodja vodi specijalizovanu prodavnicu za acu.Jednostavno, Slovenci su mi, na kraju balade, poslali odgovaraju?i, ali sam izostao sa tada dogovorenog skupa CB-a!Kada smo posle ove omaške nabavili izvestan broj acu za japanska vozila morali smo ih posle 6 meseci vratiti jer ih niko nije tražio!Problem je bio i sa ostalim potrošnim materijalom.
Kada sam kasnije prodavao Civic-a, javljali su mi se likovi skoro isklju?ivo iz BGD-a, gde je vozilo na kraju i otišlo!
Na kraju pri?e, ilustrovao bih koliko sam zadovoljan Škodom, ?injenicom da Oktaviju posedujem ve? dve godine, što je za mene skoro nezamislivo, jer sam u ranijem periodu automobile menjao na godišnjem nivou.
Kada sam kasnije prodavao Civic-a, javljali su mi se likovi skoro isklju?ivo iz BGD-a, gde je vozilo na kraju i otišlo!
Na kraju pri?e, ilustrovao bih koliko sam zadovoljan Škodom, ?injenicom da Oktaviju posedujem ve? dve godine, što je za mene skoro nezamislivo, jer sam u ranijem periodu automobile menjao na godišnjem nivou.
Comment