Ma ja očekujem smanjenje akciza pa mislim da će ova cena ostati bar malo duže. Dok se vozim na plin za 47.70, uvek mogu da uletim za 10-tak litara benzina da mi se ne pohebe karburator.
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
benzin i u Srbiji kosta oko 55-60 dinara, neto cena.
ostalo do 110 dinara je porez.
kako na Kosovu valjda nema poreza, tako je i cena takva.
uglavnom, neko privremeno stanje (nedefinisano) ili sta vec, van svih normi.
nema realnih razloga u proizvodnji nafte i kasnije preradi benzina da cena benzina bude vise od 60-65 dinara, ostatak nazidane cene je marza drzave od kojih oko 100%, tj poreza, prireza, taksi, naknada, akciza, poreza na akcizu i kojih sve mastovitih naziva za novac poreskih obveznika koji je iskljucivo trosak domaceg porekla.
Na vishe mesta na forumu sam spominjao shta mi se desilo sa Fiestom XR2i u koju sam svojevremeno sipao "ovdashnje" gorivo. Da se ne ponavljam opet... Elem, nakon tih iskustava ovde vishe ne sipam gorivo ni u loodilu, ni u prethodnom a narochito necu u "novom" automobilu. Fiestu je bilo jeftino srediti Wynns sistemom, ali katalizator za E46 320i koshta koliko i cela ta Fiesta danas
Tachno je, ovde je litar benzina 65 dinara. Kojeg benzina? Koje oktanske vrednosti? Olovnog? Bezolovnog? Who cares, ljudi chekaju u redovima i ne pitaju... Vidjam sve vishe i auta sa KV tablicama, mada je moguce da nisu bash iz KV nego iz oblasti opshtine Rashka - 60 km odavde.
Medjutim, ja tamo ne da ne sipam lichno, nego tamo ne bi spremio ni neprijatelja da sipa gorivo. Ne zbog njega, nego zbog auta
Sve mi je bilo jasno kad sam jednom prilikom sa drugom stao na pumpi da on sipa, otvoren prozor, ja sedim u autu... Dolazi chovek, kazhe sipaj za 20 evra - lik sa pumpe mu sipa chorbu u "keca" i ovaj ode. Iza njega neki baja sa KV tablama, E klasa, izlazi i kazhe: bezolovni, a ovaj lik sa pumpe: ahaa, evo odma' - i sipa mu iz istog pishtolja Bezolovni, shta je to...
Tako da... Ko voli - nek izvoli. Meni je tu, pred nosom, ali neka hvala... Naravno da to gorivo uzimaju u Srbiji (reche mi jedan "pravo iz Pancheva" ) i valjda bez akciza/pdv-a, ali dok ga oni "obrade" sam Bog zna shta ostane u toj chorbi od benzina i koliko oktana to uopshte ima... Najblizha stanica gde ja sipam godinama mi je u Rashkoj, Jugopetrol. Napunim rezervoar i miran sam 700-750 km. I bar znam da sam dobio to shto sam i trazhio i za shta sam i platio...
U poredjenju sa ovim shto dobijesh ovde, to shto sipaju na Jugopetrolu mu dodje kao kerozin
Znam da gorivo po Srbiji nije bash kako treba da bude, ali se situacija drastichno popravila od '90-ih. Ovde je "kvalitet" ostao na istom nivou, kakav je i bio tih godina. Bez ikakve kontrole kvaliteta, inspekcije, obaveza prema korisnicima i trzhishne konkurencije, jedino shto je njima bitno je da je benzin taman toliko "dobar" da auto mozhe da se odveze sa pumpe, a posle prve krivine ko hebe mushterije... Stavi se u polozhaj tih prodavaca, prodajesh hiljade litara dnevno, nemash kontrolu i bilo kakvu obavezu prema kupcima, unapred si lishen svake odgovornosti. Da li bi gledao da budesh dobra vila ili bi gledao da zaradjujesh duplu zaradu svakog dana? Mislim, kad bi vam samo isprichao KO se zapravo ovde bavi tim stvarima i ko je sve pocheo da otvara pumpe bilo bi vam sve jasno, ali necu o tome, da ne trujem bzvz temu...
Ponovo kazhem, ko vozi auto bez katalizatora, lambda sondi, osetljivih pumpi, dizni i slichnih zahebancija mozhda i mozhe da sipa i ne misli. Medjutim, svi oni koje ne voze keca ili Yugishu sa karbom, nece se naushtedeti para ako sipaju ovdashnje gorivo...
Comment