Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AlNik
    CBC Veteran
    • 18.07.2008
    • 144
    • Beograd

Cena goriva u Srbiji će ponovo pojeftiniti u proseku za četiri do pet dinara krajem sledeće nedelje, piše današnji Blic...

Taj list navodi da bi, kada Ministarstvo energetike bude pravilo novi presek, dizel D2 trebalo da košta 90,60 dinara umesto sadašnjih 95,60, „evro-BMB“ umesto 119,80 dinara koštati 114,80 dinara, dok će benzin MB i BMB-95 sa 109,40 dinara pasti na 104,40 dinara po litru.

Comment

• CannoN
      CBC Senator XXL
      • 15.09.2007
      • 485
      • Beograd

Bojim se ugasice se tema ako tako nastavi

Comment

• AlNik
        CBC Veteran
        • 18.07.2008
        • 144
        • Beograd

Originally posted by CannoN
        Bojim se ugasice se tema ako tako nastavi
        Ako je istina (a treba proveriti) da je u Sloveniji litar benzina 1.16 EUR, onda zaista treba da izadjemo na ulice i da zaustavimo pljacku.

Comment

• Viper
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2004
          • 700
          • Kać

Ja sam to odavno predlagao, medjutim kao sto vidis ovde se niko nebuni, jeftin im benzin izgleda.
          I DONT NEED SEX
          goverment fucks me every day!

Comment

• malivuk406
            CBC Senator XXL
            • 04.04.2007
            • 490
            • Nbg

eee, za sta smo mi sve izlazili na ulice, a ovde pustamo da nam dzukele kradu pare...
            a ovo je fora, sad kao pojeftini 5 din, a onda ce da skoci minimum 10..

Comment

• Marcus
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2007
              • 631
              • Novi Beograd - B62

Samo nek on ide dole, nemam ja nista protiv... onda kad krene opet da se penje, nerviracu se i to je to

Comment

• CannoN
                CBC Senator XXL
                • 15.09.2007
                • 485
                • Beograd

Ne znam koliko godina imate vi sto predlazete da se ide na ulice? Ja sam u vise navrata pio suzavac, pendreke itd. devedesetih tokom studentskih protesta i kasnije..

Da li znate tek posle koliko godina(skoro deceniju) diktature, ratova, tlacenja i ubijanja u pojam su ljudi izasli na ulice 5og Oktobra..!?

Ja sam toliko preokupiran sopstvenim problemima da mi poskupljenje benzina deluje smesno... sipam plin i ne nerviram se.

Comment

• AlNik
                  CBC Veteran
                  • 18.07.2008
                  • 144
                  • Beograd

Ne znam koliko godina imate vi sto predlazete da se ide na ulice? Ja sam u vise navrata pio suzavac, pendreke itd. devedesetih tokom studentskih protesta i kasnije..

Da li znate tek posle koliko godina(skoro deceniju) diktature, ratova, tlacenja i ubijanja u pojam su ljudi izasli na ulice 5og Oktobra..!?

Ja sam toliko preokupiran sopstvenim problemima da mi poskupljenje benzina deluje smesno... sipam plin i ne nerviram se.
                  Prema ovome sto pricas rekao bih da imamo slican broj godina jer smo slicne stvari prolazili. Ovaj put bi to bio gradjanski protest protiv izivljavanja monopolista. Francuzi to rade redovno.. Ako cutis i pustis da te ...., oni ce te ...... Posto u ovoj drzavi niko ne stiti potrosaca, vreme je da potrosaci nesto urade za sebe.

Mrzim monopole i neliberalne privrede. Toliko.

Comment

• red_H
                    CBC Član
                    • 22.03.2008
                    • 13
                    • Beograd

Originally posted by AlNik
                    Ako je istina (a treba proveriti) da je u Sloveniji litar benzina 1.16 EUR,
                    Istina je- www.petrol.si , cene su dole desno.

Comment

• Viper
                      CBC Senator XXL
                      • 25.11.2004
                      • 700
                      • Kać

Prema ovome sto pricas rekao bih da imamo slican broj godina jer smo slicne stvari prolazili. Ovaj put bi to bio gradjanski protest protiv izivljavanja monopolista. Francuzi to rade redovno.. Ako cutis i pustis da te ...., oni ce te ...... Posto u ovoj drzavi niko ne stiti potrosaca, vreme je da potrosaci nesto urade za sebe.

Mrzim monopole i neliberalne privrede. Toliko.
                      I DONT NEED SEX
                      goverment fucks me every day!

Comment

• madic
                        CBC Senator XXL
                        • 07.10.2007
                        • 844
                        • Beograd

Originally posted by red_H
                        Ako je istina (a treba proveriti) da je u Sloveniji litar benzina 1.16 EUR,
                        Istina je- www.petrol.si , cene su dole desno.
                        Po ovome informacija koja izlazi u Novostima svaki dan o cenama benzina u regionu je lazna.
                        Tamo stoji da je litar benzina u sloveniji 1.2x ne secam se tacno.
                        Cak i po toj tabeli najskuplji smo u regionu.
                        Jedina zemlja koja je skuplja od nas je Austrija samo nemam pojma kakve veze ima ona sa ostalim zemljama u tabeli.
                        Valjda da se vidi kako ima i neko skuplji od nas.

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

Bio pre 3 nedelje u Sloveniji i cena na OMV-u super100-1.247e, a na Petrolu eurosuper95-1.206e.

Comment

• madic
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 844
                            • Beograd

Pa zar je moguće da toliko kasne sa informacijama?

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

I kod njih se cena formira slicno kretanjima na trzistu... Tako da je sada realno da je manja nego pre tri nedelje...
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

48.2 mpg = 4.8 litara iz Fordovog 2.3L motora sa 160 hp.

Novi licni rekord.

Comment

Working...
                                X