Cena goriva u Srbiji će ponovo pojeftiniti u proseku za četiri do pet dinara krajem sledeće nedelje, piše današnji Blic...
Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam koliko godina imate vi sto predlazete da se ide na ulice? Ja sam u vise navrata pio suzavac, pendreke itd. devedesetih tokom studentskih protesta i kasnije..
Da li znate tek posle koliko godina(skoro deceniju) diktature, ratova, tlacenja i ubijanja u pojam su ljudi izasli na ulice 5og Oktobra..!?
Ja sam toliko preokupiran sopstvenim problemima da mi poskupljenje benzina deluje smesno... sipam plin i ne nerviram se.
Comment
-
-
Originally posted by CannoNNe znam koliko godina imate vi sto predlazete da se ide na ulice? Ja sam u vise navrata pio suzavac, pendreke itd. devedesetih tokom studentskih protesta i kasnije..
Da li znate tek posle koliko godina(skoro deceniju) diktature, ratova, tlacenja i ubijanja u pojam su ljudi izasli na ulice 5og Oktobra..!?
Ja sam toliko preokupiran sopstvenim problemima da mi poskupljenje benzina deluje smesno... sipam plin i ne nerviram se.
Mrzim monopole i neliberalne privrede. Toliko.
Comment
-
-
Originally posted by AlNikAko je istina (a treba proveriti) da je u Sloveniji litar benzina 1.16 EUR,
Comment
-
-
Originally posted by AlNikOriginally posted by CannoNNe znam koliko godina imate vi sto predlazete da se ide na ulice? Ja sam u vise navrata pio suzavac, pendreke itd. devedesetih tokom studentskih protesta i kasnije..
Mrzim monopole i neliberalne privrede. Toliko.I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
Originally posted by red_HOriginally posted by AlNikAko je istina (a treba proveriti) da je u Sloveniji litar benzina 1.16 EUR,
Tamo stoji da je litar benzina u sloveniji 1.2x ne secam se tacno.
Cak i po toj tabeli najskuplji smo u regionu.
Jedina zemlja koja je skuplja od nas je Austrija samo nemam pojma kakve veze ima ona sa ostalim zemljama u tabeli.
Valjda da se vidi kako ima i neko skuplji od nas.
Comment
-
-
I kod njih se cena formira slicno kretanjima na trzistu... Tako da je sada realno da je manja nego pre tri nedelje...
Comment
-
Comment