Originally posted by Horsepower
Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by HorsepowerNe, Americki Ford Fusion zasnovan na Mazdi 6 i ima Mazdin 2.3L motor.
http://www.fordfusion.net/specs/2007-fo ... ations.php
Fuel Economy
Cit/Hwy
Automatic 5-speed, 2.3 liter V-4 (?)
24/32
Manual 5-speed, 2.3 liter V-4
23/31
Comment
-
-
Ne moze nikako da se poredi gorivo u USA sa ovim djubretom koje mi ovde sipamo u rezervoar.Momku sa ovog foruma iz Amerike koji je vozio novu Jettu sa 2.3 motorom i 150ks auto je trosio po gradu retko kada vise od 10l goriva.Sad vidite koliko bi takav auto trosio kada bi ga tankali kod nas
Comment
-
-
Americki "pump gas" nije bas preterano mnogo kvalitetniji od naseg bezolovnog, jer nema ni potrebe da bude. Naravno, ima i visokooktanskih goriva, ali obican benzin koji koristi vecina vozaca je kao i nas, sumnjam da je ista bolji. Cemu bi benzin od 98/100 oktana koristio truckovima koji su pravljeni za 90 oktana?
Comment
-
-
Originally posted by AlNikOriginally posted by HorsepowerNe, Americki Ford Fusion zasnovan na Mazdi 6 i ima Mazdin 2.3L motor.
http://www.fordfusion.net/specs/2007-fo ... ations.php
Fuel Economy
Cit/Hwy
Automatic 5-speed, 2.3 liter V-4 (?)
24/32
Manual 5-speed, 2.3 liter V-4
23/31
Ja mogu skoro 500 milja (800 km) da izvucem iz 14 gallona (53 litra) rezervara sa kombinovanom voznjom grad i autoput.
Comment
-
-
Ovo sve nema veze sa temom!
Citam danas u novostima,od nedelje korekcija cena na pumpama,dizel do 100din sto znaci,majke im ga spalim ,da ce gorivo opet da poskupi iako treba da pojeftini,sto dalje implicira da ce evro biti 85 i to za par dana posto je danas vec skocio skoro za dinar.
Pa majku im ..........ufffffVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Izvini Laki, ali pojeftinice na 100 (misli se na EURODIESEL) sa dosadasnjih 104. Benzin treba da bude 105.5.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
Comment