Originally posted by TETAK
radar/kako ga izbeci
Collapse
X
-
Originally posted by brickod X zraka se brzo umire, nisu oni u pitanju vec X radio opseg. to su oni stari radari.
ovi moderni su laserski, Pro Laser recimo modeli.pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by WizPro Laser recimo modeli
Sto bi reko cika ker,nisi imao srece baterija nam je bas pri kraju
Vrhunsko licemerje
Jos kad bi oni znali sta to znaciUz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
imam cobrin radar detektor i juce sam nahranio kerove sa 300din.kao imam prljave tablice.vrati mi kusur 200 din jer sam ima novcanicu od 500.nije mi detektor opste zapistaoblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by TETAKOriginally posted by WizPro Laser recimo modeli
Sto bi reko cika ker,nisi imao srece baterija nam je bas pri kraju
Vrhunsko licemerje
Jos kad bi oni znali sta to znaciInjection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Danas su me ufackali na ulazu u Novi Sad... Pokazali mi slicicu na kojoj je moj auto i pise crvenim slovima 74, a kzu da je ogranicenje 60, a nigde znaka nema.... OK, kao grad, i im 2 take pa 60 ogranicenje, a ja se pitam kako onda kod sajma u bg ili bilo kom delu Novog Beograda nikad tako ne zaustavljaju.... Prosao sam sa 1000 din manjka.....
Comment
-
-
Originally posted by JakovljevicDanas su me ufackali na ulazu u Novi Sad... Pokazali mi slicicu na kojoj je moj auto i pise crvenim slovima 74, a kzu da je ogranicenje 60, a nigde znaka nema.... OK, kao grad, i im 2 take pa 60 ogranicenje, a ja se pitam kako onda kod sajma u bg ili bilo kom delu Novog Beograda nikad tako ne zaustavljaju.... Prosao sam sa 1000 din manjka.....
Kod Sajma redovno 2-3 patrole, a na NBG čuveni beli golf u Jurija Gagarina.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by JakovljevicDanas su me ufackali na ulazu u Novi Sad... Pokazali mi slicicu na kojoj je moj auto i pise crvenim slovima 74, a kzu da je ogranicenje 60, a nigde znaka nema.... OK, kao grad, i im 2 take pa 60 ogranicenje, a ja se pitam kako onda kod sajma u bg ili bilo kom delu Novog Beograda nikad tako ne zaustavljaju.... Prosao sam sa 1000 din manjka.....pozdrav
Comment
-
Comment