Napravio sam jedan kraj osovine volana , onaj koji ide na letvu ( Yugov deo , plus metalna cev fi 22 mm ) Drugi kraj ne mogu da napravim dok tacno ne pozicioniram volan , jer ne znam duzinu . Inace samo treba da skratim cev i navarim na kraj kardanski zglob za volan , 15 min posla . I onda moze nizbrdo . Mada za tu akciju tebaju i neke kocnice , pa sam u nedoumici sta da stavim , taunusov glavni kocioni , ladin , ili neki veci ? Treba i kociona creva da montiram , lak je to posao ali ima mnogo sitnica i treba vremena . Hocu da mu stavim i motor i menjaca , pa stvarno da ga probam , tj . da krenem napred , nazad . Ne mogu da ga testiram po nekom putu posto jos nema prednje coil-over . Na slici se vidi jedna sipcica koja glumi oslanjanje . Napravo sam neki crtez u cad-u kako da ladnine prednje amortizere pretvorim u coli-overe . Amortizer je 800 din , strugar treba da mi napravi stvarcica za jedno 1000 din i covek da mi napravi opruge za 800 din . Za oko 33 e po komadu imam coil-over-e. Kad njh montiram e to je vec nesto
Opruge na slici su pravljene , ali sam se zajebao ( citaj bacio pare ) , pa moraju nove . Blatobran je od prikolice , samo je skracen da ima duzinu kakvu treba . Metalni su , i mnogo su teski , tako da je ovaj samo model , sa koga skidam kalup , pa ih pravim od fibera . Nos na slici je taj cuveni i neprezeljeni model , koji tu jos nije bio finisiran , ali kada sam ga zavrsio bio je stvarno strava . Sada je ostao samo stiropor i to oko 90 % . Sve sto je nabaceno da se dobije oblik je otislo u k... Nadam se da cu uspeti da sklopim kalup od parcica koje sam skinuo sa modela inace .

Opruge na slici su pravljene , ali sam se zajebao ( citaj bacio pare ) , pa moraju nove . Blatobran je od prikolice , samo je skracen da ima duzinu kakvu treba . Metalni su , i mnogo su teski , tako da je ovaj samo model , sa koga skidam kalup , pa ih pravim od fibera . Nos na slici je taj cuveni i neprezeljeni model , koji tu jos nije bio finisiran , ali kada sam ga zavrsio bio je stvarno strava . Sada je ostao samo stiropor i to oko 90 % . Sve sto je nabaceno da se dobije oblik je otislo u k... Nadam se da cu uspeti da sklopim kalup od parcica koje sam skinuo sa modela inace .

Comment