Shasija i upravljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Ma ne budi luuuud! Osnovna varijanta pa kasnije moze da se igra do starosti sa ovim detaljima karoserije! Sem ako nece iz par komada da sastavlja celu karoseriju... Ova sa fotke mi se cini kao da je iz milion komponenti. Previse komplikovana za samo jedan odlivak

Ta faza sa sitnim delovima mi je jako poznata... jos je komplikovanija prilikom restauriranja auta. Kad nadjesh deo, dodjes kuci a on lici za malo

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Pa covek nece jedan s7 . Kad zavrsi svoj , treba da pocne da pravi jos par komada . A onda je to seriska proizvodnja pa je detaljni kalup i isplativ . A hoce covek i svoj licni pecat , da se zna da je njegovih ruku delo .
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

A pa ako je dotle doslo, onda povlacim rec! Svaka cast na smelosti i pozdravljam projekat u potpunosti, tako mi ovog mog Warn 1 -next BAN

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Originally posted by Dutchman
          skratio ga za 6cm .... kod majstora koji radi kartere (zna suvi karter da napravi valjda zna i ovaj da skrati )
          A koji ti je taj, gde ga iskopa? Ubih se da zavrsim moj karter koji radim treci put...
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

Druzeljubiv momcic ovaj Daca , vole ga ljudi , pa i majstori za skracivanje kartera Shalim se , karter je limeni , i nema problema oko skracivanja .

Comment

• fast & furious
              CBC Član
              • 05.09.2007
              • 37
              • medjimurje, croatia

bok majstori!!! prochitao sam vas forum od pochetka do kraja. vidim nitko se nije setio na air-bag. jel ima neko ko se kuži u to? jel to samo postavis senzor sudara, kupis volan s airbagom, povezesh elektriku i stvar radi?
              ajde bez smejanja

priznajte barem da ideja i nije tak bedasta...... posto sasija ima 600 kg, lagana je i kako god nije tak jaka. pogotovo za bochni sudar... rado bih da imam airbage u takvom autu. ili barem da verujem da ih imam....

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

Pazi , ne pada mi nista pametno sta da ti odgovorim Generalno se u replike ne stavljaju takve stvari . Nemas ni na motoru air-bag-ove pa ih svi voze . A kada te udari neko , direktno si kog Sv. Petra !

Comment

• kobacbobac
                  CBC Senator
                  • 21.12.2006
                  • 229
                  • bg. sremcica

haaa.... ..stevane koji si ludak bree

pazi kod bocnog sudara moze samo sreca da ti pomogne

mozes da stavis bocne vazdusne one sto idu u sediste ali to je cisto da tebi bude lakse

a ako stavis u volan pre ces od njega da pogines nego od posledica sudara

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Moz' dobit a moz' izgubit... to mi se jedino javlja na ideju o erbegovima

Nije to auto za svaki dan... Mozda leti ali...
                    U principu bi trebao da ga vozish sa kacigom...

erbeg se oslanja o nesto kad iskoci... U ovom slucaju nema o sta pa ni nema svrhe...

Pecurka? Mozda je mislio na unibol? Sve pise uz fotografije i crteze...

Comment

• fast & furious
                      CBC Član
                      • 05.09.2007
                      • 37
                      • medjimurje, croatia

nista, ja ispao ******, a u stvari mislio da cu ispast jako pametan.

znaci air-bage brisem s liste...javascript:emoticon('')

ma doseticu se jos. glava mi puna ideja!!!

Comment

• Zero Cool
                        CBC Početnik
                        • 03.09.2007
                        • 8
                        • Medimurje, Croatia

Originally posted by fast & furious

nista, ja ispao biiiip!, a u stvari mislio da cu ispast jako pametan.

znaci air-bage brisem s liste...javascript:emoticon('')

ma doseticu se jos. glava mi puna ideja!!!
                        nisam ni sumnjao!!!

Comment

• kobacbobac
                          CBC Senator
                          • 21.12.2006
                          • 229
                          • bg. sremcica

ha gljiva ..ccc...

..van je lepo objasnio da se neponavljamo to je to...hhhmm...gljiva

u vezi vazdusnih jastuka to staviti u volan je veliki rizik ......kao prvo

nije samo vazdusni jastuk nego i pojas sa zatezacima posto to jedno bez

drugog nemoze bar na novijim kolima .....drugo svaki model automobila

ima svoje podesavanje vazdusnih jastuka ...prema polozaju tela u

odnosu na volan .....znaci zapremina velicina nacin napumpavanja koji

deo vazdusnog jastuka se prvo puni i noviji sa dve zone ......

....sada naci vazdusni bas za polozaj tela koji imas kada sedis u s7

to ima malo automobila mozda neka tojota celica pa i to nije to

sada nadjes nesto stavis i razmisljas dali ce vadusni da ti glavu razbije

to bi bilo jako zanimljivo

....nego mozes neke dodatne cevi da stavis sa strane van karoserije

to bi bilo ok jedino kako bi izgledalo

.....i na kraju jedno komsisko pitanje ti planiras da se slupas

Comment

• fast & furious
                            CBC Član
                            • 05.09.2007
                            • 37
                            • medjimurje, croatia

Ma jok!javascript:emoticon('')
                            treca brzina

ali poznavajuci sebe i svoje ponasanje na cesti... ha ha

rollbarove svakako planiram ugraditi, imacu i demontazni krov i vrata,
                            imacu i grejanje u autu... planiram taj auto napraviti kao "auto za svaki dan"
                            ionako mi se 90 % voznje sastoji od voznje do kafica i cure, a ostale potrebe resavam sluzbenim kombijem.... zapravo mislim da se necu dat izvuc iz toga auta

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

Sta zezate coveka... Kao niste nikad culi za juhu od gljiva koja ima da se kupi u centru beograda po c-marketima

A sto se tice airbegova... Danas sam u LIDLU nasao kacige za motor na popustu - 220 kuna tako da je problem resen Ako ne zavrsis krov na vreme... Imaju i impregnirana odela za ronjenje - 770 kuna tako da... Nema zime
                              Komsho, pravac lidl

Pocinji sa varenjem!

Comment

• kobacbobac
                                CBC Senator
                                • 21.12.2006
                                • 229
                                • bg. sremcica

sta mislite o ovome

Comment

Working...
                                X