Zavare se vde metalne plocice , i to se odnese da se testira na cupanje i na smicanje . Posle toga se tacno zna kolika duzina shava moze da prenese odredjenu silu .
Shasija i upravljanje
Collapse
X
-
Urose dobro dosao ...tek ovaj radionicki crtez me je podsetio o kojem se urosu radi ...... ako si raspolozen okacis onaj snimak probne voznje
varovi i samo varenje niko vam nebrani da gde god se sastavljaju dve cevi na sasiji stavite neko dodatno ojacanje .... varovi uvek mogu da se dodatno ojacaju malim trouglim limovima po sastavima i ulovima ne uticu na tezinu nimalo , podizu krutost sasije i sigurnost tako da iako izlazi iz male zanatske radnje uvek moze da ispadne ok ...jer ko je video VAN ove viljuske zna o cemu pricam
Comment
-
-
Ja sam ga izveo sa strane, zbog rezervnog tocka. koristio sam spoljni poklopac i prirubnicu cepa rezervoara od Renoa 4 (cini mi se, bilo je davno), a spojeno je sa rezevoarom crevom za gorivo od Z101. Dve selne, malo epoksidnog lepka...
Jedino sto mi pokazivac nivoa goriva ne radi. Sad me mrzi da skidam rezervoar i pumpu za gorivo, da bi to namestio...
Comment
-
Comment