Evo da napišem neka nova zapažanja,modifikovao sam moju dry cell u smislu raspreda i promera rupa,kada sam je pustio u rad ostao sam zapanjen.Pri naponu od 12 V i struji od 18 A davala mi je 2lpm,znam da nije moguće ali po ovome čika faradej je pao.
Ni sam neverujem pa sve mislim da mi je možda ampermetar neispravan pa pokazuje manju amperažu,ali kad sam priključio izvod gasa na filter vazduha mog renaulta jasno se osetilo poboljšanje rada motora i ler gas se uvećao.Nažalost guma od koje sam napravio dihtunge između ploča je lošeg kvaliteta pa je ćelija procurila,čim to otklonim testiram ponovo i objavljujem rezultate.
Jedno pitanje u vezi konekcija ako neko može da mi odgovori,gde je najbolje staviti konekcije u smislu jednu dole jednu gore sa jedne i druge strane ćelije ili obe gore,moje su konekcije jedna gore jedna dole i to obe na jednoj strani ćelije neznam dali bi poboljšao protok ako bi to izmenio.
JOJA,drago mi je da si prevezao struju,to je najbolje resenje. Verovatno je Amperaza zavisna od koncentracije elektrolita,tako da je sad sve jasno. Ta zastita od povratnog plamena ima manu: onaj navoj ce biti tesko zadihtovati,curece gas.Verovatno da moze i tako ali bilo bi bolje da to promenis ili da skines navoj na strugu ili samo namotaj teflon traku,ili neku diht masu...Brener deluje kao da ima preveliku rupu...rebalo bi da je oko 0,6mm.
Pozdrav svima koji su doprinijeli da ova tematika bude razumljiva široj javnosti i naravno molim za odgovor na neke moje nedoumice.
Imam u planu da za probu sastavim suvu ćeliju sa 11 ploča, pa me interesuje kako će raditi sa pločama dimenzije 10x10cm, debljine 1mm i gumenim dihtunzima debljine 3,5mm.Prohromske ploče koje posjedujem ne znam kojeg su kvaliteta (oznake), pa me interesuje da li je dovoljan pokazatelj to što godinama stoje napolju a nema nikakve promjene na njima (u smislu oksidovanja ili promjene boje).
Takođe bih molio za komentar da li je moguće veće ili manje rastojanje između ploča kompenzovati koncentracijom elektrolita, ili je razmak određen nekim drugim kriterijumom.
Što se tiče ploča provuci magnet po njima i ako ne lepi magnet znači da su OK.Gume od 3,5 milimetara će biti dobre za dihtung,kad sve zategneš taman će doći na 3mm.Da u pravu si razmak između ploča zavisi od procenta elktrolita.Na taj razmak na 8 dcl vode stavi 200 grama NAOH.
To je idealna koncentracija za idealan generator! Tako da treba da prilagodi koncentraciju dizajnu generatora.Ako ima 11 ploca to je dva puta po pet celija tako da moze da stavi bar duplo manje elektrolita da ne bi imao problema sa pregrevanjem i skokovima struje.Moze da proba sa raznim koncentracijama pogotovu za letnji i zimski period i polozaj generatora.Recimo,zimi 20% NaOH ne dozvoljava smrzavanje i daje dobru struju a ne pregreva se jer je hladno i recimo da je namontiran napred,da se bolje hladi.Leti se razblazi na 10% ili po potrebi da ne bude pregrevanja itd.Naravno,elektrolitom moze namerno povecati ili smanjiti struju prema potrebi.
Hvala na informacijama, ostaje mi problem nabavke NaOH i dilema kako da bušim rupe na pločama (tri u redu ili varijanta na dnu i vrhu).Dimenziju ploča nijeste komentarisali pa smatram da je OK.
Imam osjećaj da ću još puno da vas davim dok završim ovu skalameriju pa se unaprijed izvinjavam.
Generator mi je potreban za 1.9TD motor i tu očekujem vidno pobljšanje, a interesuje me i kako se ponaša na 2.0HDI motortu, ako je Painter isprobao na Xantiji.
Moze se desiti da bude slab sa tim plocama,verovatno ce trebati ili vece ploce ili vise pakovanja,recimo duplo,to je valjda 21 ploca i 4 kontakta;ili da stavis vise NaOH da bi povukao vise struje ali to nije najbolje resenje zbog specificne struje po jedinici povrsine(ampera po cm2).Ja nisam probao tri rupe ali mislim da je to dobar dizajn zbog boljeg samociscenja ploca ali los zbog veceg curenja struje,mada neki navode da su s tim dizajnom pre****li faradeja dva puta...
NaOH bi trebalo da ima u svakoj gvozdjari.
Xantija jos nije dosla na red kod mene,iskreno,ja nikad nisam pogledao ima li ovaj auto zaista lambda sondu kao sto kazu ali sigurno ima MAP senzor u usisnoj grani koji ne mozes preskociti nego ga moras prevariti dodatnom elektronikom ili dovesti cist vodonik,bez kiseonika.
Nije mi baš jasna potreba za varanjem MAP senzora kod HDI motora, jer se on nalazi na interkuleru i mjeri pritisak u usisnom vodu iza turbine.Senzor protoka i temperature je odmah iza filtera vazduha pa se mogu zaobići uvođenjem cjevčice sa gasom iza njih, a prije turbine.Usput da kažem da 2.0 HDI RHZ (80KW -Xantia,P406...) sigurno nema lambda sondu a pretpostavljam ni onaj od 66Kw.
Svakako se zaobidje Maf sensor.Sto se dovoda gasa tice.Ali se sensor enhancer obavezno prikaci na Maf.Moze i jedan potenciometar 50k u seriju, i jedan resistor 100k u paralelu i kontrolise se rucno kolicina nafte.Moze i resistor 10k u seriju i 100k u paralelu.Nece ici preko 100km/h ali ce trositi 3l
Za Xantiju 2000cc hdi mu nece trebati veca celija od 11 plate ali da je odradjena sa tri rupe po vertikali.Ovo je provereno.
U ovaj HHO se ne razum ni malo sem što sam ovde pročitao. U automobile se relativno razumem a na ovom forumu ima dosta takvih.
Zato uzdržite se od komentara kako unakaziti vozilo u smislu kraćeg trajanja ili voznih osobina. Koliko se razumete u gas toliko se iz poruka vidi da ništa ne znate kako radi motor a to loše deluje. Ili se bazirajte na samo proizvodnju alternativnog goriva a implementaciju ostavite nekom ko zna šta radi ili naučite bar nešto od savremenih motora i upravljanje njima.
Karburator, monopoint i sl i može da se igra a ostalo samo uz znanje i merenje da bi se to potvrdilo da je ispravno. Euro 4 pa nadalje ne praštaju greške. I euro 3 ume da zeza ali ne toliko i ne svaki.
Sensor enhancer nisam ja naravno izmislio.Ako je meni bila upucena kritika u smislu ne poznavanja motora.Ljudi to godinama rade.Koliko ja znam kod diesel-a se ne moze osiromasiti gorivo.Moze se smanjiti doza nafte, sto u krajnjem slucaju moze da podigne temperaturu, zbog konstantnog vazduha koji dolazi..Ali ljudi su dali instrukcije uz enhancer kako ga treba koristiti.Ja imam taj enhancer u Passatu tdi.Nikakvih problema nemam ..vozim ga vec duze vreme.Da ponovim..nisam kriv, jer ga ja nisam izmislio.Postoje firme koje se bave tim stvarima.Ja samo probam..ako mi se svidi ok. ako ne..nista..Ovaj zasad radi odlicno..Izgleda da sam napravio odlicnu celiju..koja hladi motor..tako kazu strucnjaci..pa zato izgleda nemam problema.
Comment