Jesi li "ts-coper "dodavao u tu destilisanu vodu nesto sto bi je dovelo da bude elektroprovodnik ili si koristio samo vodu.
Drugo ako je samo destilisana voda onda nam pojasni sta si koristio kao napajanje ne mislim na akumulator vec na sistem pretvaranja te akumulatorske struje u neki drugi tip struje kao sto je pulsirana ili si koristio na primer pretvarac u visi napon pa ostalo sto sledi za napajanje te celije recimo ispravljanje pa pretvaranje u pulsirajucu. Znajuci da povecanjem napona struja se smanjuje pa na osnovu toga napajanje tih celija ne zahteva vece kolicine el energije.
Po meni je osnovni princip smanjiti jacinu struje i povecati kolicinu gasa sto "ja mislim" da je moguce uz recimo postojanje jakog magnetnog polja bilo sa stalnim magnetima ili sa namotajima koji stvaraju jako magnetno polje, ili sa povecanjem napona i naravno sa takozvanom pulsirajucom strujom PWM regulatorom.
Ja licno razmisljam ovako : ne pravi mi se nesto sto je kratkog veka jer napraviti generator je najmanji problem, nemam ni prostor ni radionicu za eksperimentisanje pa mi je to najveci problem.Inace poenta je uloziti sto manje energije za proizvodnju sto vece kolicine HHO gasa.
Zato pazljivo citam svaki post onih koji imaju mogucnost da eksperimentisu i da svoja iskustva pisu sto detaljnije, pregledao sam dosta snimljenih eksperimenata na YUTUBe ali nisam bas vican sa Engleskim pa mi to prestavlja problem.
Pa vec sam napisio da je u pitanju CISTA desltilovana voda, bez ikakvih dodataka, koja se nalazi o dobro opranom plasticnom sudu. Prva stvar koju sam resio je provodnost vode na normalnim uslovima, sa JEDNOSMERNIM naponom 12V. Sada nastavljam da daljim radovima, ali sa dodavanjem jos nekih promenljivih, jer su rezultati iznad mojih ocekivanja, tj sa po nekim proracunima bih trebao dobiti dosta nize vrednosti.
Za sada radim... pa kada budem imao konacne laboratorijske rezultate merenja, i kada to publikujem, otkricu vam detalje.
E moj Painteru da si ti ovako pisao nikad niko ništa uradio nebi!
Zaista mi nije cilj da bilo sta krijem, vec sam dosta napisao, ali ne zelim da objavljujem podatke koji nisu validni i racunski dokazani. A s'obzirom da uskoro ocekujem zvanicne rezultate strpite se jos malo... ali vrlo malo...
Automat anlasera ima dva namotaja. Jedan namotaj je vrlo jak i aktivan je samo delic sekunde dok se klip ne izbaci. Nakon izbacivanja klipa taj namotaj nema napon a drugi namotaj preuzima ulogu odrzavanja klipa u krajnjem polozaju. Drugi namotaj je preslab i nemoze da izbaci klip. Ako ti treba objasnjenje kako su vezani namotaji mogu da napisem.
Ako bi se prepravio tako da prvi namotaj radi u kontinuitetu.Dakle koliko bi struje trosio i dali bi uopste mogao tako raditi zbog pregrejavanja? Ako moze da probamo kroz njega provuci benzin ili tng.
Pa jednosmerna struja mislim da ne bi pomogla mnogo, mislim da bi u tom slucaju trebao sinusni (naizmenicni), napon. Recimo par glupih primera, ako uzmes dinamu sa stalnim magnetom, ona nece davati struju sama po sebi ves moras da je pokrenes... ili oni radnici koji buse asfalt... znaci potrebno je neko kretanje (oscilovanje), da bi se bilo sta razbilo.... ili drugi nacin ubrzanje i sudar.....
nisam bas vest sa primerima.....
Ne mislim [nemoze se ] bilo sta RAZBIJATI s magnetnim poljem.Mislio sam " energizovati'' benzin ili tng provlacenjem kroz magnetno polje automata alnasera.
Tema je HHO, nemoguće da je sve iscrpljeno.
Pratim jedan Hrvatski forum već duže vreme, informacije koje se tamo u poslednje vreme plasiraju od članova koji su testirajući generator vodonika u svojim vozilima kose se sa logikom. Naime oni tvrde da više dobijenog vodonika neznači i bolje. Pojedinci su uspeli sa 0,6 LPM dobiti bolje rezultate nego sa 1,5 LPM kako u smislu smanjenja potrošnje tako i pojačanja snage vozila. Postoji mogućnost da je u tih 1,5 LPM bilo i pare pa se zato pokazalo neefikasno, ili je posredi nešto drugo, sa vodonikom nikad se nezna.
Comment