Garmin ili Mio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

Ajde ovako, nema neke fine stvari kao bluetooth ali je zato 130 evra jeftiniji (barem je bio kad sam ja uzimao), lepsi mi je glas iako je odvratan i jedan i drugi , fino je kuciste mada ne tako lepo kao kod Mia, nije mi trebala karta Evrope, vec samo Srbije i otkidam se koristeci ga, i pomaze mi bas bas dosta. . . Dakle, moje razmisljanje je krajnje jednostavno bilo, citao sam komentare danijela9k, i on je rekao ako ti ne trebaju perverzije tipa bt onda kupi bez bt-a, jer to povecava cenu, ja sam odmah eliminisao bt, i onda mi je ostao onaj "losiji" mio i Garmin, i uzeo sam Garmin zbog visegodisnje tradicije i tako dalje, a i da se ne lazemo, zbog cene, jer za te pare (za cak i vece pare) je tada moglo da se nadje i mnogo losijih uredjaja, a i moram da priznam, nekako mi je citkija mapa nego na miu, mozda se varam, ili sam subjektivan ali mi se tako cini, neka me ispravi neko ko misli drugacije. . . Sve u svemu imao sam pare i za mia, mogao sam ga uzeti, ali za ono sto mi treba, Garmin radi svoj posao, i to odlicno Ajde mozda sam ti malo pomogao, nadam se samo da i nisam odmogao

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

Ja glasam za Mio C520 bt ili tako neshto... za 20.000 dinara ne znam shta drugo... kazesh 130 evra jeftinije... to je 10.000 dinara... znachi 10.000 ... GARMIN...
      Ljudi josh moze da se nadje Mio C 520 za nekih 20-22.000 dinara, i mislim, i tvrdim da je odlichan, ali i slovima O D L I C A N uredjaj. imas i BT i ovo i ono i pizdarijice i perverzijice i tako.. i lep i tanak ... Vrhunski stand, u koji ide napajanje a ne kako kod ostalih u uredjaj, odlichan zvuchnik... LEP i pregledan displej i dobre karte...
      Dosta sam ga vozao i testirao... i nije masio, radio je sa sve jednosmernim ulicama. tacnije bile ucrtane, nije hteo da vodi suprotnim smerom, iako je tako bilo lakse meni... .
      Moj glas dok josh ima C520BT

hint...

www.ewe.co.yu

Ima rachunardzija na 4umu, pa mogu da Vam poruche...

225 evra plus PDV...

Mislim da je VR cena!
      I kazu vaze std rabati na tu cenu...

Comment

• LEZA
        CBC Senator
        • 10.08.2007
        • 280
        • Beograd

Naglasio sam, kada sam ja uzimao C520 je bio 10000 skuplji. . . I rekoh, ne znam kako je sada . . .

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

da da da...

Comment

• Denisns
            CBC Član
            • 23.11.2007
            • 48
            • N.Sad

Ja mislim da treba Garmina malo bojkotovati sa kupovinom, dok god nespusti cene na normalu, pa nismo mi ovde u Srbiji ovce koje treba ****ti, pa i mi smo ljudi sa skromnim primanjima(cast izuzecima) a voleli bi nesto kvalitetno a ne ti isti prodavci nas teraju da kupujemo Kineska g...., umesto da malo smire strasti oni samo gledaju kako da nas o****ju u bilo cemu! Poziv na bojkot protiv Garmina dok se malo neuljudi!

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by TAZZ
              Ja glasam za Mio C520 bt ili tako neshto... za 20.000 dinara ne znam shta drugo... kazesh 130 evra jeftinije... to je 10.000 dinara... znachi 10.000 ... GARMIN...
              Ljudi josh moze da se nadje Mio C 520 za nekih 20-22.000 dinara, i mislim, i tvrdim da je odlichan, ali i slovima O D L I C A N uredjaj. imas i BT i ovo i ono i biiiip! i perverzijice i tako.. i lep i tanak ... Vrhunski stand, u koji ide napajanje a ne kako kod ostalih u uredjaj, odlichan zvuchnik... LEP i pregledan displej i dobre karte...
              Dosta sam ga vozao i testirao... i nije masio, radio je sa sve jednosmernim ulicama. tacnije bile ucrtane, nije hteo da vodi suprotnim smerom, iako je tako bilo lakse meni... .
              Moj glas dok josh ima C520BT

hint...

www.ewe.co.yu

Ima rachunardzija na 4umu, pa mogu da Vam poruche...

225 evra plus PDV...

Mislim da je VR cena!
              I kazu vaze std rabati na tu cenu...
              Za 225 eura + PDV, odmah saljem nekoga da podigne 520BT
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• TAZZ
                Banovan
                • 30.05.2005
                • 1409
                • NBGD,SERBIA

ewo i screen shot maila od 13-14.05.2008. vaze std rabati to je ona "*".
                Onda kod Danijela9k na pucanje ostalih mapa... i sredjivanje malko software-a i eto... uuuuuuuu!!!!! Navi koje je stvarno VR!

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

koliko vidim sa slike u opisu, radi se o prologodišnjim modelima sa starim hardverom, verovatno se prazne magacini pa otuda akcija.

Sirf III je prevazidjen, aktuelan je novi daleko brži čipset za modele koji se ušli u proizvodnju 2008. bilo kog brenda.

mislim da će te cene ići još naniže, zavisno od brzine pražnjenja zaliha.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• mill
                    CBC Član
                    • 27.09.2007
                    • 82
                    • The dark side

Kako se zove novi cip ? I koji modeli koji su aktuelno u prodaji ga imaju (Garmin, Mio...) ?

Comment

• TAZZ
                      Banovan
                      • 30.05.2005
                      • 1409
                      • NBGD,SERBIA

Brick...

Da jeste proslogodishnji model...

Novi modeli sa novim chipovima i 3D prikazom.... Brrrrr .... SKUPO....

Odushevljavali se prikazu na NOKIAMA, i ostalim glupostima, sad se ima navi za 250-260 evra... odlichna i shta sad... ajmo o5 neshto najnovije...

Boze kakav smo narod...

Necu da jedem, ici cu pocepanih gaca(nevide se, a imam jedne svilene kad Qaram) ali moram da imam najnoviji telefon, najnoviju navigaciju, Napucan auto za koji nemam para...

O boze...

C 520 ce da zadovolji Veoma veliku kolichinu ljudi sa mogucnostima...
                      BTW...

Ajd na PP mi frljni kontakt, treba da te priupitam neshta, nije za kuckanje... dugo bi trajalo

Comment

• Cacanin
                        CBC Senator XXL
                        • 10.10.2005
                        • 343
                        • Cacak

Originally posted by Denisns
                        Ja mislim da treba Garmina malo bojkotovati sa kupovinom, dok god nespusti cene na normalu, pa nismo mi ovde u Srbiji ovce koje treba ****ti, pa i mi smo ljudi sa skromnim primanjima(cast izuzecima) a voleli bi nesto kvalitetno a ne ti isti prodavci nas teraju da kupujemo Kineska g...., umesto da malo smire strasti oni samo gledaju kako da nas o****ju u bilo cemu! Poziv na bojkot protiv Garmina dok se malo neuljudi!
                        Neee zasto bojkot bilo koje vrste ja nisam za to

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141
                          • Beograd, barajevo-zemun
                          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Novi modeli sa novim chipovima i 3D prikazom.... Brrrrr .... SKUPO
                          čekaj kako skupo, pa novi čipset je obično jeftiniji od staroga.
                          u računarskoj industriji uvek je svaka sledeća generacija za istu procesorsku moć po pravilu višekratno puta jeftinijia.

mi ovde pričamo o jednoj računaljki, ništa bitno različitoj od PC-a po načinu proizovdnje.

prijemni deo, antena to sve isto ostaje, isto i košta, takodje i je plastika tj kućište isto, konektori, sve je to manje više ista cena pa novi modeli nemaju razloga da skuplje koštaju.

jedino displej košta koliko košta, i tu zaista neće cene još tako naglo padati.

novi čipset je masovno uveden, praktično svi brendovi i svim modeli iz ove godina ga koriste.

prethodna generacija, Sirf Star 3 ne verujem da još neko ugradjuje u nove modele...

samim time i cena polovne (u tehničkom smislu) robe mora da ide naglo dole, da se isprazne magacini i oslobodi kapital za novu proizvodnju i novi životni ciklus.

ne bi me čudilo, da za 40-50 evra krene rasprodaja sada već zastarelih modela iz 2007. godine, recimo tamo negde pred Božić ili možda već posle letnjih odmora.

nisam siguran da sam te razumeo, ti si protiv novih modela i jeftinijih cena pošto se se ovi stari pokazali kao dobri pa nova tehnička rešenja nisu pogodna ili šta ?
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• Denisns
                            CBC Član
                            • 23.11.2007
                            • 48
                            • N.Sad

Pogledajte samo posto su karte za Garmin a takodje i uredjaji?! A kada ga kupis dobijes samo Srbiju i C.goru, a za ostalo da se iskezis i to fest!

Comment

• LEZA
                              CBC Senator
                              • 10.08.2007
                              • 280
                              • Beograd

Uvek mozes da nabavis mapicu na crno
                              Samo ideje dajem

Comment

• TAZZ
                                Banovan
                                • 30.05.2005
                                • 1409
                                • NBGD,SERBIA

Brick...

Jok nisam ...
                                Samo naspram 250 evra za C 520.... stoji 350-400 za 620t
                                razlika je vise nego ochita.

Comment

Working...
                                X