Ajde ovako, nema neke fine stvari kao bluetooth ali je zato 130 evra jeftiniji (barem je bio kad sam ja uzimao), lepsi mi je glas iako je odvratan i jedan i drugi
, fino je kuciste mada ne tako lepo kao kod Mia, nije mi trebala karta Evrope, vec samo Srbije i otkidam se koristeci ga, i pomaze mi bas bas dosta. . . Dakle, moje razmisljanje je krajnje jednostavno bilo, citao sam komentare danijela9k, i on je rekao ako ti ne trebaju perverzije tipa bt onda kupi bez bt-a, jer to povecava cenu, ja sam odmah eliminisao bt, i onda mi je ostao onaj "losiji" mio i Garmin, i uzeo sam Garmin zbog visegodisnje tradicije i tako dalje, a i da se ne lazemo, zbog cene, jer za te pare (za cak i vece pare) je tada moglo da se nadje i mnogo losijih uredjaja, a i moram da priznam, nekako mi je citkija mapa nego na miu, mozda se varam, ili sam subjektivan ali mi se tako cini, neka me ispravi neko ko misli drugacije. . . Sve u svemu imao sam pare i za mia, mogao sam ga uzeti, ali za ono sto mi treba, Garmin radi svoj posao, i to odlicno
Ajde mozda sam ti malo pomogao, nadam se samo da i nisam odmogao

Comment