Zavisno od vise faktora. Tip ubrizgavanja / karburacije? Temperatura sonde u trenutku mjerenja? Takodjer bi valjalo znati koliko je dugachak svaki "frame" na tom izvjestaju, te kako se sonda ponasa u drugim rezimima rada.
lambda sonda 1000001 put
Collapse
X
-
Zaboravi da kazem. U pitanju je Peugeot 407 2.0 16V 2000+god. EW10J4 motor mislim.
Ovo je sve sto imam, da li se na osnovu toga moze sumnjati na sondu.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Cao,ovako,posle prvog jutarnjeg paljenja radi dobro nekih 30 sec. a potom kao traktor ili kao na 3 cilindra. Dok motor dize temp. rad je sve bolji,da bi kad se zagreje radio dobro,i posle ceo dan nema problema. Par puta je palio upozorenje CATALITIC CONVERTER FAULT, a potom ANTIPOLUTION FAULT ,medjutim kada se zagreje gasi sve lampice upozorenja i radi kako treba.Promenjene svecice,injektori tretirani winsom ali nikakve znake poboljsanja nije pokazao.
Moze li to ukazati na "lenju" sondu?
Poz.
Comment
-
-
Originally posted by Dr BocaOvo je poznat "problem" kod Pežoa. Potrebno je uraditi regeneraciju filtera za čestice u auspuhu - (antipolution filter).
Pozdrav!
BP
***********Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Snimanje podataka u momentu problema je sledeci korak plus kodovi.Radi se sutra ujutru,pa postavljam sliku.Hvala
Zaboravih da kazem da nije uvek ova sitacija posle prvog paljenja,ponekad radi sasvim normalno.
@Dr Boca
Da li reganeracija podrazumeva zamenu ili neki postupak ciscenja ili sl?
@Eon
Nadam se da nije do cata ali ako je on,zamena ne gine
Comment
-
-
ako sam dobro razumeo bocu,za to što on predlaže je potrebna fabrička dijagnostika,katalizator se usija i na taj način se regeneriše.isto tako se slažem sa tečom,koliko ja znam to se radi na novim HDI motorima,sa benzinjarama nisam siguran
Comment
-
Comment