Ne secam se da sam rekao da mi bilo sta kosta previse. Istu bobinu bih uredno platio da je do nje problem,a to sto imam mogucnost da je probam bez prethodne kupovine svakako vredi jednog smajlija,zar ne?
Da, sam popravljam auto,i uz pomoc strucnih osoba ovog foruma
, jer ovlasceni servis za moje vozilo izgleda i nije bas neki "specijalista".Posle njihove DIAGNOSTIKE dobio sam odgovor "Moze biti puno toga,krenucemo jedno po jedno pa dok ne nadjemo"
Tako mogu i sam..
Ne znam sto mislis da sam na pijaci,oba senzora direktno uticu ,kako na prvo paljenje,tako i na moment ubrizgavanja i paljenja smese,a takodje ne moraju biti u kratkom spoju ( i kao takvi ocitani na diagnostici ) da bi davali netacan signal ECU,i eto odmah misfire !
Naravno da postoji mogucnost i da nov deo ne radi kako bi trebalo,mada mislim da je mala,jako mala sansa.
Poz.
Da, sam popravljam auto,i uz pomoc strucnih osoba ovog foruma

Ne znam sto mislis da sam na pijaci,oba senzora direktno uticu ,kako na prvo paljenje,tako i na moment ubrizgavanja i paljenja smese,a takodje ne moraju biti u kratkom spoju ( i kao takvi ocitani na diagnostici ) da bi davali netacan signal ECU,i eto odmah misfire !
Naravno da postoji mogucnost i da nov deo ne radi kako bi trebalo,mada mislim da je mala,jako mala sansa.
Poz.
Comment