Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Da li plin-gas može u baš ovaj auto

Držiš ruku blizu auspuha i kad ti dobro nadimi/ovlaži dlan lizneš isti, ako je slatko onda ima...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• migonja1
      CBC Početnik
      • 01.02.2010
      • 4
      • Beograd

AU
      Probaću

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Pazi samo, antifriz je otrovan, a i bilo je više razmišljanje nego 100% proverena metoda, ali može da se proba i uporedi sa drugim autom...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Svaki bolji automehanicarski servis ima tester kojim se moze ispitati da li u rashlodnom sistemu ima tragova izduvnih gasova, tako da...... bolje je nego da lizes.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• migonja1
            CBC Početnik
            • 01.02.2010
            • 4
            • Beograd

kad proverim u servisu javljam

pozdrav

Comment

• gogi11
              CBC Senator XXL
              • 26.10.2009
              • 790
              • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by bosko73
              Nabavio sam skoro Reno Lagunu II 1.6 16v (2003 godiste),mislim da je oznaka motora K4MD, pa me zanima koji sistem(proizvođač) se najbolje pokazao za moje vozilo?
              Predpostavljam, naravno, da mora sekvent sistem
              Zanima me jos da li neko ugradjuje one mini cilindricne boce u gepek? Ne znam tacno od koliko su litara, ali ne verujem da su vece od 20-25 litara... Rezervnog tocka se ne bih bas odrekao, a ne bih ni da mi se vuce po gepeku
              Hvala unapred i pozdrav!
              P.S. Moze neko i od kolega da mi dostavi konkretnu ponudu sa ukupnom cenom na PP.
              U servisu gde sam ja ugradio sa tom bocom koju ti zelis kosta 630e LAndirenco a boca je oko 50l (posto ima dosta mesta verovatno si video) e sada koliko ti stane u nju to vec zavisi kako je majstor odradi u principu drugu u lagunu karavan stane oko 45l a ima tu bocu i nema nikakvih problema.
              Ako ti treba sta detaljnije cimni me na p.p. pa ti saljem kontakt. Kosta ali vredi u ostalom pogledaj neke moje postove ,zadovoljan sam a i potrosnja je stvarno ok. Ja sam ugradio u Lagunu 1,8 - 16v. Pozdrav

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Onda ovi u zastavi ubijaju, jer je tamo preko 1000 evra Landi Renzo. E sad oni ubijaju to je tačno ali neverujem i da ima za 630 evra. Možda landi plavi...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gogi11
                  CBC Senator XXL
                  • 26.10.2009
                  • 790

Pa ti nikada nista neverujes a pogotovo sto se kosi sa tvojim misljenjem pravilima ili sta vec....
                  Ne mora da znaci da si uvek u pravu (bas)
                  Dobro znam da ti iskustvo u tom poslu daje za pravo da budes sumnjicav u sve i svasta sem u tvojih ruku delo (sto je i normalno) ali treba prihvatiti da jos neko u Ns-u moze da ugradi plin a da valja (i to je normalno zar ne ?? )!!!!!

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Nisam reakao a ni izrazio sumnju u valjanost ugradnje nego u cenu, kao svaki kupac alergičan sam kad mi neko prodaje tojaše kao kokošija ja-jca i tako se trudim da se ponašam prema mušterijama. Daj neku sliku uredjaja pa ćemo odmah rešiti dilemu da li sam u pravu ili ne.

Inače desi se da nisam u pravu ali onda mudro ćutim dok se ne uverim a kad kažem, obično jesam u pravu.

https.autogas.rs

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790

Ma ok , znam da imas dosta iskustva i ne zelim neku raspravu tipa ko je u pravu a ko ne, mozda jesi u pravu da kod mene za 590e nije taj pravi Landirenzo kako ti kazes, ali opet ne moras bas tako... od tvog kako u narodu kazu pametovanja ispade da si jedini ti majstorcina u Ns-u. i da bas ti sve znas i da ti skoro pa nema ravnog.Ok znam da si mnogima pomogao uputio ih objasnio im ... ali cini mi se da ti protiv "nekih" imas bas ostar stav (a pri tom ne mislim na mene vec na doticnog koji je ugradio plin meni) znam da se borite za vas posao ali... U svakom slucaju da ne mislis da sam nesto naostren na tebe a uveren saznanjima iz postova znam da si odlican majstor samo imas malo te arogancije ...koju ja bas ne varim ali nije to ni bitno toliko vec jednostavno cemu tolika sumnjicavost u rad OSTALIH ili NEKIH kolega ???
                      Sto se tice slika ok nesto sam ja okacio ali nije se videlo bas sve sto treba a probacu malo da budem detaljniji uskoro pa da okacim slike.
                      Ja sam u vec nekim postovima i rekao da je kod mene Landirenco sistem , isparivac tomaseto, boca od proizvodjaca iz Visegrada (bar na onom uputu za atest je tako pisalo)... nisam neki strucnjak za to ali eto kako mi je receno ja sam preneo.

Comment

• *IvanT*
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2005
                        • 3234
                        • Srbija, Beograd, Kara

Land LSI plus (softver je Blue) i LandiRenzo Omegas plus su isti proizvodi, koji se sklapaju na istoj proizvodnoj traci u istoj fabrici, samo se drugacije brendiraju. LandiRenzo je pre par godina kupio Landi i zadzao ga kao brend zbog tradicije koja je duza od LandiRenzove skoro pola veka.
                        LandiRenzo hoce sebe da pozicionira "u vrhu" svetskih kompanija za proizvodnju komponenti koje se koriste za konvertovanje motora na TNG i zato proizvod Omegas plus prodaje po nesto visoj ceni. Takodje se trude da Omegas plus bude proguran kao sistem za "fabricku" OEM ugradnju. Isto se radi i sa brendom Lovato ciji je vlasnik takodje LandiRenzo.
                        Da li grese u takvom nacinu poslovanja, vreme ce pokazati, mada su za sada jako uspesni...

BTW

Kaceno je vise puta, a ovo je zadnja struktura grupe.

http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Originally posted by gogi11
                          ali cini mi se da ti protiv "nekih" imas bas ostar stav (a pri tom ne mislim na mene vec na doticnog koji je ugradio plin meni) znam da se borite za vas posao ali... U svakom slucaju da ne mislis da sam nesto naostren na tebe a uveren saznanjima iz postova znam da si odlican majstor samo imas malo te arogancije ...koju ja bas ne varim ali nije to ni bitno toliko vec jednostavno cemu tolika sumnjicavost u rad OSTALIH ili NEKIH kolega ???
                          Ne želim da ovo predje u raspravu ali mi stavljaš u tekst reči koje nisma napisao a projekcija su tvog mišljenja o meni. Možeš imati mišljenje kakvo želiš ali čitaj šta sam napisao i to baš tako kako sam napisao. Ako kažeš da je ugradjen landiRenzo za te pare očekujem da nije tomaseto isparivač u kompletu. A taj ko je ugradio, nemam pojma ni ko je pa kako onda da budem protiv njega. Landi Blue košta ispod 250 evra (kit), landi renzo omegas košta znatno više. kako Ivan reče, sve su izmešali da se Vlasi ne dosete.

U zastavu 10 iliti Punta dva se ugradjuje landi Renzo omegas i to košta baš mnogo više nego što si naveo. Cenovnik koji sam dobio je 960 evra ugradnja, zastava tu doda još nekih stotinak+ evra pa ne znam onda odakle cifra do 630 evra. Neko debelo vara...

Ako si ti zadovoljan uredjajem, ugradnjom i radom auto to je sasvim ok i nemam primedbe.

Primedba se odnosila na da to nije taj uredjaj za te pare a to je prevara ili obmanjivanje.

mozda jesi u pravu da kod mene za 590e nije taj pravi Landirenzo kako ti kazes, ali opet ne moras bas tako..
                          Moram baš tako jer mi je pun kofer toga da se ugradjuje "Lovato" po 100 evra nižoj ceni pa kad dodje na zamenu filtera ili membrana, ja spremim Lovato a ono aldesa čudesa. Kaže se pošteno, imate čudesa po toj ceni, imate aldesu po toj ceni imate landi Renzo po toj ceni i imate landi koji je isti (a nije) vrag po toj ceni.

Zato sam tražio slike, šta je problem? ja lako kažem da nisma u pravu i ako u potpisu piše (ili je pisalo) da sam uvek u pravu.
                          Ti staviš sliku crnih dizni i kockatog isparivača i ja kaže ok, pogrešio sam, taj majstor radi za tepsiju ribe ili doplaćuje mušteriji ali to je njegovo pravo.

https.autogas.rs

Comment

• gogi11
                            CBC Senator XXL
                            • 26.10.2009
                            • 790

Ajde ajde da ne raspravljamo i ne davimo narod . Ok u pravu si da se svasta muva i muti , ok ako je i meni nesto muvano oko toga sta je meni receno a sta mi je ugradjeno opet je to to, za te pare 590e i ne mozes da dobijes najbolju tj skuplju varijantu zar ne ????
                            Uslikacu sve sto budem mogao pa cu okaciti, necu moci odmah ali eto za par dana obecavam pa da cujem sta i kako tj tvoje misljenje. Reci mi samo jel bitno da bude sto krupnije i da vidis ukoliko i nesto pise recimo na isparivacu ili ...????
                            Isparivac je skroz negde pri dnu ali cu probati sa telefonom da uslikam a da bude valjano.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Nećemo dalje na ovu temu jer tebi nije jasno da nisam protiv toga šta ti je uradio on ili bilo ko drugi nego protiv toga da pogrešno propagiraš nešto što nije tako. Savršeno mi je nebitno ko je i šta ti je ugradio. Preporučio si čoveku Landi Renzo isti kao tvoj samo sa toro bocom 630 evra. Ako preporučuješ, to mora biti tačno tako kako si napisao, uredjaj i cena. Mene zanima gde ima omegas za 630 evra a to što landi renzo šara sa brendovima da se vlasi ne dosete, ne zanima me uopšte. Odeš u radnju i kupuješ pločice za kočnice. Imate ove za 2000 i one za 3000, biraš koje ćeš da kupiš. Jedne su mikina produkcija a druge su žikina. problem je kad žikine prodaješ kao Mikine jer to je isto samo je boja malo drugaćija, malo više škripe, malo kraće traju ali isto je to.

Jel vidiš onog plavog Pasata, e takvog istog Juga ću da kupim samo žutog.

https.autogas.rs

Comment

• gogi11
                                CBC Senator XXL
                                • 26.10.2009
                                • 790

Pa kada ti je nebitno sta se primas tako... Ajde necemo vise ali kao sto sam rekao slike cu ti poslati ili okaciti ovde za par dana pa cisto da vidimo. Nije da me ne interesuje sta je ugradjeno -taman posla !!!

Comment

Working...
                                X