Ponovo ja.... drugar mi prodaje Peugeot 207SW 2010 god 1.4VTI 95ks... e sad malo sam pregledao web.... jedni kažu može tng, drugi ne... a s obzirom da je ovo pravo mesto za tačan odgovor.... šta vi kažete....
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamolio bih za odgovor.... peugeot 207 1.4VTI 95ks.... komentar o ugrednji TNGa.... jedni kažu da može, drugi kažu može ali imaćeš problema...
ovaj motor kako sam čuo nema vakum....pa ga je teže podestiti.... s druge strane... dizne su kako kažu duboke...tj duboko u motoru...teško pristupačne...i dalje od usisne grane.... što može da bude problem.....
ima li ko komentar....i preporuke za ugradnju u Nišu....
hvala i pozdrav
Comment
-
-
Ljubiša, Vitanova Niš.
Nekako sam propustio da pošaljem poruku juče...
Comment
-
-
Doro, hvala, Vitanovu znam, kupovao sam BRISK silver od njih.... svratiću kod njih.... nezgodno mi je samo što ne mogu ovaj auto da im dovezem... nije registrovan... kupio bih ga ako može da se ugradi TNG, sa fabiom sam veoma zadovoljan, već 7 god .... i ovog pežoa bih uzeo ako može tng valjano da služi....
hvala još jednom Doro
pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by njegi View Posta one varijante stag 350 eura itd?
Comment
-
-
to pitam zbog raznih komentara po forumima i cenovnika?interesuje me za ovaj auto sta je naj korektnija opcija cena/kvalitet,?ne bih bas da me neko zavrne za sto jeftinije a ne bih ni da me odere. stag vecina hvali(cena/kvalitet),za chevrolet nepreporucuju plin,zavisi od majstora itd.....pa ti budi pametan.
Comment
-
-
Nema najkorektnije cene, to zavisi od servisa šta će i za koliko će da radi. Ima jedna tema gde smo se nekad svake dve godine isvadjali oko ovoga... Telefon samsung 23 je isti u svakoj radnji ali nije ista cena i tu je skroz ok kupiti najeftinije. Servis, usluga, zavisi od trista faktora i tu nema pravila da je najeftinije isto dobro kao i najskuplje. Može da bidne a ne mora da znači... Važi i obrnuto naravno, nema garancije da je najskuplje najbolje...
Teško je za vlasnika auta da to razluči kako treba kad je ovakva situacija kao sad gde je bitno 50 evra. Ugradnja gasa je kapitalna incesticija, vraća uloženo a sve ostalo je gubitak novca kroz protok vremena. Neko prodje 50 evra jeftinije i dobro mu je pa tog ne bi ni Alien ubedio da to nije dobroVećina opet naj**ebe ali mudro ćute
Comment
-
-
Ugradnja plina u OVAJ auto
Pozz ljudi, zanima me dal ima neko iskustvo na forumu sa plinom u pezou 307 1.6 16v tj jel je preporucljiva ugradnja i kako se ponasa plin u tom autu i isto pitanje za Lagunu 1.6 ili 1.8 , oba auta su 2oo3 godiste. Hvala
Comment
-
Comment