Lancia kappa 2.0 20v turbo + chip + new turbo...
sequent by AC Rasic....
ugradjeno 2 dana pred more i ushtedeo mi je boga oca para, a radi feeenooomeeenaaalno
poshto je to ex IvanT auto, on ga je provozao i rekao da je ovo najbolje shto je taj auto IKADA ishao na plin,
i stvarno mogu da potvrdim da nema nikakve razlike u voznji na plin i na benzin...
sequent by AC Rasic....
ugradjeno 2 dana pred more i ushtedeo mi je boga oca para, a radi feeenooomeeenaaalno
poshto je to ex IvanT auto, on ga je provozao i rekao da je ovo najbolje shto je taj auto IKADA ishao na plin,
i stvarno mogu da potvrdim da nema nikakve razlike u voznji na plin i na benzin...

se posebno uogovara zashtitni limeni poklopac za bocu. Valjda kao to je neki naknadni posao, a auspuh bi trebao da je sa leve strane. Mada shto se tiche atesta, moj, i ostala chetiri juga u firmi su uradjeni potpuno suprotno od propisa (proverio u bratskom im servisu LANDI) a na atestiranju je pregledan samo jedan, a ostali su kao ma dobro je, znaju oni momke. Isti taj koji je dao atest za moj auto je u auto bildu prichao da se ne sme ugrdjivati sistem onako kako je uradjen na nashim jugicjima.
Danas skoknuo do Ivana u AC Rashic onako nenajavljen (mozda malo i bezobrazno al' ajde covek mi jednom rece "ma slobodno svrati kad dolazis do BG-a") da mi posle 20 i kusur hiljada pogleda uredjaj koji je ugradio. Vreme cekanja da stignem na red je bilo nekih 1min i 17sec a s'obzirom da je ima dva auta koji su se radili onda sta vise da kazem.
i spreman na pricu (karakteristika koju vecina majstora nema
) i sto je najvaznije (mada nesumnjam ni u ostatak ekipe sa kojom radi) upravo on se uhvatio posla.
Comment