Iskustvo sa servisima za autogas, dobro ili loše....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bullet
    CBC Veteran
    • 26.05.2008
    • 115
    • Beograd

Re: Iskustvo sa servisima za autogas, dobro ili loše....

@dekiv68

Jedini ovlašćeni BRC servis je sad na Smederevskom putu, imaj to na umu ako hoćeš da ostaneš u garanciji...

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Meni su oni ugradili plin u focusa u gran motorsu.Ugradnja je vrlo pedantna i evo vec nekih 20000km+ nije bilo problema.Sad su se preselili u lestane i ovih dana bi trebalo da idem na servis koji po recima sekretarice kosta 5000din Zivo me interesuje kakav je to servis...
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

BRC uređaji su skupi za održavanje,tako da...za 5k se dobije redovan servis: zamena filtera i osnovna provera.

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Tako sam i mislio,btw nisu ni za ugradnj nesto jeftini mada za sad radi bez greske.

Comment

• dekiv68
            CBC Senator
            • 06.03.2010
            • 230
            • Borča

Na fiat.rs u Delti cenovnik redovnog servisa (na 15k km) za fiat punto classic 1.2 MPI 8V je 5.479,06 din, a za isti punto sa TNG je 9.175,52 din.
            To znaci da na servis za TNG uredjaj otpada 3.696,46 din, sto je mnogo jeftinije od 5k din u BRC servisu.
            Nerazumem

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Pa i ja sam do sada bio na dva servisa,prvi na hiljadu,a drugi na 10kkm i nisam platio nista cak sam i dobio drugi cep za plin fraj
              E sad ovu cenu od 5000din mi je rekla sekretarica preko telefona,videcemo ovih dana kad ga oteram na servis kolika je stvarno cena servisa.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ne znam zašto ali su BRC filteri oduvek bili od platine i tako koštaju, bilo koji drugi uredjaj, znači baš svi su ispod 2000 dinara.... Ima jedino Tomaseto-Lecho filter koji je skuplji jer je genijalac na njega stavio map senzor pa je specifičan ali i to je daleko od 4 ili 5 hiljada novaca...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Vlada_nbgd
                  CBC Senator XXL
                  • 11.09.2005
                  • 1066
                  • Novi Beograd/Topcider
                  • ford focus sport pack

Ma to ti je logika kao i sa ovlascenim servisima,ono dok si pod garancijom ima kozu sa ledja da ti skinemo
                  Tako je i sa ovim servisom znaju da je auto pod garancijom i da moram kod njih da servisiram plin pa sto usput i da se malo vise ne naplati.

Comment

• plocica
                    CBC Član
                    • 22.12.2009
                    • 38
                    • BG

Pozdrav, evo i ja ugradih plin u svoje chedo (laguna 1,8 16v -02 god) kod IvanaT (Rasic). Momci,hvala na strpljenju, znam da sam kasnio... Sad, auto ide OK, cekam da "istekne" hiljadarka pa da ga odvzem na stelovanje...

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790
                      • Sever Srbije - Novi Sad

Cestitam plocice i da sluzi dobro , sada ces da osetis blagodeti voznje na plin

Comment

• dekiv68
                        CBC Senator
                        • 06.03.2010
                        • 230
                        • Borča

Potreban mi je telefon za kontakt ili email servisera za autogas (po mogućstvu renomiranog) na teritoriji Lazarevca ili Ljiga.
                        Radi se o floridi 1.3 karburator i venturi Lovato uređaju koju vozi otac.
                        Ne bi je dovozio u Bgd. Nakon 100k km potreban je servis i eventualna zamena membrane.
                        Uređaj je ugrađen 2003. godine, na 30k km, u servisu Jugogas Krnjača i za funkcionisanje do danas sve pohvale, jer jedino što je rađeno na njemu je čišćenje filtera na 45k km i podešavanja, u sopstvenoj režiji.
                        Kontakt mi je potreban da ne bih cimao auto za BGd i dobro bi bilo da ga ostvarim oko ili nakon 1. maja. Unapred zahvalan.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Imaš člana Teca iz Ljiga, može da se preporuči.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dekiv68
                            CBC Senator
                            • 06.03.2010
                            • 230
                            • Borča

Hvala Dora

Comment

• dekiv68
                              CBC Senator
                              • 06.03.2010
                              • 230
                              • Borča

Iako sam na PP poslao svoj email i broj mobilnog i problem koji me muci na Floridi, ni Teca iz Ljiga, ni Speed iz Lazarevca mi se ne javljaju. Molim za kontakt na dejanveselinovic5@gmail.com
                              il' da dovlačim auto u Bgd

Comment

• JoMan
                                CBC Član
                                • 25.04.2008
                                • 42
                                • BG

Moje iskustvo nije u vezi sa ugradnjom, vec servisiranjem i najvise odnosom prema kupcu, i coveku! Po uzimanju automobila iz uvoza koji je imao sekvent plin, trebalo je uraditi atest. Pozvao sam IvanaT i zamolio ga ako moze da mi primi auto jer sam imao probne na 2 dana. Od ovog trenutka, Ivan me je svakim svojim potezom sve vise odusevio! Auto nisam mogao ja da vozim zbog posla (vec moja devojka - koja je na moju preporuku u njenog juga vec ugradila plin kod njega). Ivan mi je telefonom rekao da ce je odmah primiti jer prepravke nisu bile preterano velike. Posao je uradio (naravno kako treba) i auto je bio spreman za atest. Pritom je rekao da pre nego sto sipamo plin ponovo dodjemo kod njega da on ipak proveri sve instalacije, nasteluje plin i td.

Po zavrsetku svih peripetija auto je uzet kod mehanicara i ponovo odvezen kod Ivana. Plin je nastelovan i citav sistem je proveren. Jos jednom moram da pohvalim Ivana koji je svojim (ispravnim ljudskim) stavovima, postenjem i korektnoscu toliko zadobio moje poverenje da ja nemam reci. Sve pohvale i preporuke!

Siguran sam da cu svakom koga poznajem sigurno preporucivati Ivana, i da cu u svaki sledeci auto koji budem uzimao gas ugradjivati samo kod njega i nigde vise. Covek je klasican primer da u svakom poslu moras da budes strucan, ali u isto vreme i covek, i da se dobar glas daleko cuje!

Comment

Working...
                                X