Odg: F1 2012
Vergne priznaje da je Toro Rosso previše spor
Francuz priznaje da njegov bolid nije imao tempa.
Jean-Eric Vergne je prvi trening završio na 16. mestu, a drugi na 19. poziciji. Vozač Toro Rossa
je ispunio kompletno zacrtan program, ali nije bio zadovoljan tempom bolida.
"Današnji dan nije bio lagan, jer smo imali par crvenih i žutih zastava, gde je pritom padala i
kiša. Ipak mi smo uspeli da završimo ceo program, gde smo izvezli puno krugova", izjavio je on.
"U ovom momentu mi smo previše spori i moramo da preko noći smislimo rešenje. Na dužim
stintovima sa više govia stvar je izgledala bolje", kazao je Vergne.
Ipak, i drugi vozač tima je bio više optimističan.
"Mi smo odradili naš uobičajni program, gde smo testirali nove delove, kao što su nova krila,
koja su specijalno dizajnirana za ovu stazu. Poboljšali smo balans bolida na kočenju, ali se
nadam da ćemo sutra pronaći još performansi", izjavio je Daniel Ricciardo.
Vergne priznaje da je Toro Rosso previše spor
Francuz priznaje da njegov bolid nije imao tempa.
Jean-Eric Vergne je prvi trening završio na 16. mestu, a drugi na 19. poziciji. Vozač Toro Rossa
je ispunio kompletno zacrtan program, ali nije bio zadovoljan tempom bolida.
"Današnji dan nije bio lagan, jer smo imali par crvenih i žutih zastava, gde je pritom padala i
kiša. Ipak mi smo uspeli da završimo ceo program, gde smo izvezli puno krugova", izjavio je on.
"U ovom momentu mi smo previše spori i moramo da preko noći smislimo rešenje. Na dužim
stintovima sa više govia stvar je izgledala bolje", kazao je Vergne.
Ipak, i drugi vozač tima je bio više optimističan.
"Mi smo odradili naš uobičajni program, gde smo testirali nove delove, kao što su nova krila,
koja su specijalno dizajnirana za ovu stazu. Poboljšali smo balans bolida na kočenju, ali se
nadam da ćemo sutra pronaći još performansi", izjavio je Daniel Ricciardo.
Comment