Pa ok, to se slaze.Ja sam 14-17, ti 15-20.
Realno, mogli bi da trose isto jer je taj auto vrlo slican po karoseriji i mehanici kada su u pitanju otpori tj. masa.
A ako je sila koju je potrebno savladati ista, onda je i rad tj. energija koju je potrebno uloziti ista, u prevodu, trebalo bi isto da trose. No.. to je teorija.
Praksa kaze da je nemoguce odoleti i povremeno ne zaleteti iglu na 7200 rpm.
Inace, na punom gasu oba trose 35+ litara, stim sto WRX max ide ~230 dok STI prelazi 250 km/h. Ispad STi jos efikasniji
Kakav je izduv na tom prodrive STI-u ?
Sto se tice Eibacha, zanima me koliko ce se promeniti visina, tvrdoca i lezanje.
Ja imam Eibach Pro Street ali nikada nisam probao fabricki setup.
koliki je gepek kod tebe, obzirom da nazad imas diff
Pa svaki rwd/4wd/awd auto pozadi ima diff i to najcesce ne utice na gepek, ne kod normalno podignutih automobila.
Sumnjam da je i 200SX ista ostecen bas zbog diff-a.
Inace, Imprezin gepek je vrlo prostran, ne secam se da mi je trebalo vise.
Uopste, smatram da je ova klasa automobila (limuzina, awd, turbo) predstavlja idealan komprimis pefromansi i upotrebljivosti.
4 sedista, gepek i dovoljan klirens ga cine maksimalno upotrebljivim.
AWD kaze da ce proci svuda i istovremeno biti vrlo bezbedan, dok Turbo i celokupan setup garantuju performanse i zanimljivost.
Jos da je i ekonomican ? Pa bio bi savrsen
Izduv je...sta znam kakav, valjda je dobar Mislim da se u odnosu na standardan razlikuju zadnji lonac i protocniji katalizator. Hajde izduv, cip, pumpa i to, ali intercooler - TO je prava stvar, MNOGO je veci cak i od standardnog STI-ja, or WRX je veci zapreminski, bez preterivanja, jedno 3x.
Stari vlasnik kaze da je sa standardnim vesanjem auto bio nenormalno tvrd. Sa Eibachom...ne znam koliko bolje lezi nego sa standardnim, ali podesen na normalnu tvrdocu lezi kao zalepljen (naravno, **** uvek zna malo da proseta kad se nategne lepo) i MNOGO je udobniji nego standardan auto, a neravnine nasih puteva jako dobro pegla. Ne znam, stavljam te Eibache pozadi i ne pipam nista van standarda, pokvaricu nesto
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa svaki rwd/4wd/awd auto pozadi ima diff i to najcesce ne utice na gepek, ne kod normalno podignutih automobila.
Sumnjam da je i 200SX ista ostecen bas zbog diff-a.
kod mene gepek vise podseca na kasetu za odlaganje sitnica nego na gepek
zezam ze
ceo auto je pljosnat i samim time je prilicno ogranicena zapremina gepeka
a pitao sam za Imprezu zato sto sam do sada puno puta cuo da je na nekim 4wd izvedbama FWD automobila zapremina gepeka redukovana bas zbog zadnjeg diff-a
Originally posted by 206
Pa, STi dotakne nekih 270 km/h...
huh, bar ti ovde makar malo pariram
kakav je raspored diff-ova na STI a kakav na WRX, ima li tu neke ralzike
mislim pre svega na to koji su otvreni, koji blokirajuci i koji sistem blokade imaju
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
a pitao sam za Imprezu zato sto sam do sada puno puta cuo da je na nekim 4wd izvedbama FWD automobila zapremina gepeka redukovana bas zbog zadnjeg diff-a
Comment