Moze katanac na temu.
Yugo 1.1 EFI Power
Collapse
X
-
Sta bi?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Da nastavim gde sam stao
Ugradjeni podizaci stakala:
Razbusena usisina grana za veci leptir:
Prepravljeno kuciste ventilacije posto je udaralo o kosku:
Doradjeno kuciste filtera:
OCC:
Zadnje disk kocnice + pancirna kociona creva + brezoni:
Prednje sredjene + pancirna kociona creva + brezoni:
Proba novih felni zajedno sa novim cepovima:
NT servo plus novi kocioni:
Stavljeno ojacanje ispod motornog prostora:
Modifikovana zadnja b. stangla u stelujucu, podesena da bude 30% tvrdja u odnosu na pre:
Zamenjeni nosaci motora i menjaca:
Nov akumulator + brzoskidajuce klemne akumulatora:
Podesiv hod kvacila:
Prepravljeno svetlo kabine na prekidace:
Ekscentricni srafovi za podesavanje nagiba tocka:
Sredjen karter i zamenjen dihtung:
Testirana Zastava Sport usisina grana sa 60mm leptirom:
45mm, 51mm, 60mm:
Toliko za sadLegenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Još malo pa kao Mad Max
Dodao si 5 šrafova...
Comment
-
-
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Novi lezajevi:
Zamenio cauru ramena:
Stigle i glavcine, zajedno sa gumicama za reparaciju prednjih klesta:
Posto me nerviralo izvrtanje brezona iz glavcine, resio sam da ih trajno fiksiram:
Poceo polako da sklapam i usput testirao neke eventualne buduce izmene na geometriji trapa:
I gotova i crna rucica:
Comment
-
-
Ručica je prva liga
Sad će glavčina malo da baca zbog varova ali je mali prečnik...
Comment
-
-
Imaš u vodovodnim radnjama ono plavo što drži šrafove da se ne odvrnu, nije skupo a stvarno radi posao.
Ima i na drugim mestima naravno ali ovde je najveće pakovanje najmanja cena. Cevka 5/4 cola nema kudelje, nema teflon trake, nema ništa ali nema ni da curi kad se sa tim namaže
Comment
-
-
Pa nemam pojma, ja sam kupovao neki lepak za navoje koji je kao sa trajnim efektom, ali posle par skidanja tocka su se ipak popustili... Vise ja volem mehanicku zastituLegenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
Comment