Od cega je taj regulator, i gde si ga nabavio naravno i koliko para ako nije tajna, i da nemas sliku njega pre montaze. Slican je ko moj na golfu a moj malo vlazi pa bi se trebao menjati pa zato pitam ☺
Regulator je od Yuga, samo od starijeg tipa ubrizgavanja, a u pitanju je polovan, ja sam menjao jedan fabricki sto sam imao viska za ovaj sa drugom Ukucaj na gugel Yugo regulator pritiska goriva pa imas slike
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Kako funkcionise ovaj air lift? Imas li rezervoar tj zalihu pritiska i kako su podeljene leva i desna strana?
Koliko kosta ovo cudo i jel ide zajedno sa amortizerom ili...
Jedan dvoklipni kompresor naduva direktno pneumatske cilindre i leva i desna strana su jednostavno povezane sa jednim T razvodnikom. Sistem je odvojen od amortizera tj ja sam ga ugradio na moje postojece i cena je negde oko 15-16.000din, tj toliko procenjujem, nije 100% sigurno jos jer nisam jos sav materijal uzeo, trenutno je samo nabacen osnovni deo za testiranje posto nisam bio siguran da li ce da funkcionise zaista. Ideja mi je da napravim i mogucnost kacenja vulkanizerskog creva radi pumpanja guma a teoretski mi ostavlja mogucnost da napravim i sistem vazdusne dizalice kao na trkackim automobilima... Sto se tice air lifta, sva kontrola ce ici preko jednog prekidaca u kabini.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Znaci ti si skratio ili stavio krace opruge a sa ovim planiras da podignes auto na normalnu visinu za svakodnevnu voznju i penjanje po ivicnjacima.
Moje vidjenje da bi jedna boca od dva tri litra mnogo omeksala te vazdusne jastuke a takodje bi ublazila eventualna curenja vazduha kroz gumice.
Comment