Fabricki ima ali je tu neko izbacio, nasao sam nov ali je 20.000 sto mi je nerealna tako da cu videti nesto da nadjem da ugradim ili ce morati bez Mozda da se uglavi neki termoprekidac i elektroventil, ce da smislimo nesto.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Napravljen termostat, mislim da sam lepu ustedu napravio, 1200din naspram 20.000din za originalan, pa se polako sklapa sistem:
Priprema za ugradnju:
Posto me mnogi pitaju zasto ne saniram prednji branik, cisto da vide kakav je ovo krpez od branika, negde je 1mm a negde 25mm debeo Sem pravljenja od nule, drugo ne dolazi u obzir:
Zamenio dihtung usisino/izduvne grane, zamenio ostecen brezon za nov prohromski, stavljene produzene matice, ugradio par konja:
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Zamenjene sve gumice na klestima, stavljene nove luftirnice i bakarne podloske i nema promene, tako da mora nov kocioni da se menja sa novim:
Kupljen manometar, pa malo merili kompresiju:
Jos uvek ne mogu da se odlucim oko rucice menjaca, siva ili crna:
Ugradjeni aksijalni granicnici b. stangle:
Pa6 caure viljuske sa mogucnosti podesavanja zatura. Cekaju na ugradnju dok ne vidim tacno da li cu uspeti da napravim ramena i viljuske sa podesavanjem duzine kako bih izbegao koriscenje distancera:
Toliko za sad
Nece valjda Treba jos i da vidim situaciju sa bump steer-om pa da vidim i tu sta moze da se uradi pa mozda i tu dodje neki unibolcic I onda sam skoro pa gotov sa trapom
Comment