Na Yugu? Onda ti nešto tu nije u redu. Imao sam Yugo i nikad nisam imao problema sa svećicama, ali menjao sam ih ipak redovno čisto preventive radi na nekih 20.000- 30.000. Na Puntu je interval zamene recimo 30.000 km, a meni su ih u ovlašćenom servisu u garanciji zamenili prvi put tek na 43.000 i opet nije bilo problema sa njima. I sve sasvim obične svećice, ništa specijalno za plin, samo sve strogo po preporuci proizvođača za taj auto.
I mene sve ovo čeka za koji mesec, plus registracija, prenos, nove tablice, saobraćajna i reatest
Ne pričaj mi ništa, i meni registarcija u aprilu i koliko računam dolazi mi i mali servis tamo april /maj tako da već računam koliko mi treba, naravno ukoliko ništa ne iskrsne biće dobro
Što se tiče svećica ostajem pri NKG, odnosno pri onima po preporuci proizvođača. Po dolasku u njemu su bile Denso i izgledale su ok. Kada sam prvi put menjao stavio sam NGK i posle 30k ništa sve u redu, ali sa Brisk nije bilo tako. Sada su ponovo ngk i tako će biti ubuduće.
Sa prvima sam posizeo od stelovanja zazora, ako se ja dobro secam, od 6 meseci spao sam na to da moram da podesavam svakih par nedelja, drugi set je probila jedna i sad je treci set aktuelan na kojem je jedna keramika pukla na par 1000km, ali posto su NGK, onda sam uzeo zamenio samo tu jednu... Ali ni sa jednim nisam doziveo da degradira deo koji je u cilindru
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Nije bilo gašenja još, pu pu pu (mali off, nedavno naleteh na čoveka kojemu se zapalila astra g, naleteh u pravom trenutku, čovek nije imao pp aparat, ja ga uvek nosim i uspeh da ugasim čoveku kola, čovek zahvalan do neba...)
U pitanju je sredstvo za bezkontakno pranje koje se razređuje u raznim omerima u zavisnosti za šta se koristi (fraber sccf, 1:10 motor, 1: 50 spoljašnje predpranje). Belo je iz razloga što je na motor naneto posebnom prskalicom (epoca foam master), a što se tiče pranja spolja sredstvo je naneto sa diznom za penu, tzv foam lance. Razlog nanošenja u obliku pene je što se sredstvo duže zadrži na površini i ima vremena da odreaguje, a ista razmera npr 1:50 je manje agresivna u obliku pene nego kada se nanosi običnom prskalicom...
A što se tiče trave, tamo gde je hemija trava raste kao luda, izgleda da ima nekog đubriva u toj hemiji
Stiglo iz Kine, popravili se kinezi, sad paketi stižu i za dve nedelje. Inače kod nas traže za jednu kopču-osigurač 12e plus poštarina a iz Kine sa poštarinom dve, nešto sitno ispod 5e.
Za one koji se pitaju šta je ovo, lek za klasičnu boljku mehanizma brisača, najjeftinije i trajno rešenje.
Ja sam uradio isto sa šelnom ali nije bilo trajno, prvi put mi je spalo kod druge brzine brisača, kasnije sam postavio plastičnu šelnu koja je bolje držala ali se pojela vremenom od trenja. Onda sam poručio ovo i rešio problem.
Kada sam radio veliki servis plin je pregledan (mapa) ali filteri nisu dirani pošto sam ih menjao pre par hiljada km pa sam rekao da se tu ništa ne dira. Juče se pojavio problem, ujutro palim kola, ostavim ga na leru dok sam nešto radio i kada je špulna trebala da cakne nije se čulo tj čulo se tiše, auto zatrese i prebaci ponovo na benzin. Kada se auto ugrejao probam i prebaci bez problema. U povratku kući ista situacija. Zovnem majstora, kaže špulna 100% tj ventil očisti.. Kada sam skinuo špulnu i ventil evo kakvo je bilo stanje. Klip u ventilu je primetno zapinjao-glavio prilikom pomeranja rukom.
Ležište ventila,
Ovde se lepo vidi koliko je ventil bio prljav...
Zatim sam ventil lepo potopio u benzin i tako je stajalo pola sata dok nije malo popustilo...
I evo kako izgleda posle čišćenja...
Sada cakće samo tako i prebacuje bez problema
I evo kako izgleda filter posle par hiljada, plin nam i nije nešto čist...
Comment