ja sam napisao 150ps, auto fabricki ima 136ps, +10% chip, i jos malo na auspuh, neki %, a i bio je radjen blok i glava, tako da je verovatno imao toliko, ako ne i vise, 4tom sam vozio 200km/h, ja sam ga max vozio 220km/h, nisam preko jer mi se palili jbni brisaci preko 200, a mogao je garant svih 240, ako ne i 250 to smem da garantujem )
Bez uvrede...ali na auspuh sigurno nisi dobio nista konja... ...OK to za blok i glavu ako kazes da si radio nesto i taj cip, ali auspuh...daj molim te...to je ona prica...stavio sam mu KN pecurku i dodao sam mu milion konja...i takodje mislim da ne moze sa "150 konja" i fabrickim menjacem da razvije 250km/h kao sto kazes...ali dobro to je moje misljenje...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Da pohvalim samo kako si odradio felne...ako mozes posalji mi na PP koliko kosta taj sprej i taj alu git ili kako se vec zove i gde si ga kupio...posto hocu i ja da odradim moje felne isto tako...
Ja sam isto farbao kljesta samo nisam kao ti...ja sam uzeo busilicu i stavio celicnu cetku na nju i poceo da gulim cela kljesta , i naravno malo ga odmastio sa nitro razredjivacem...ofarbao sam sa malom cetkicom i nitro farbom, a onaj zastitini lim iza diska, njega sam sprejom...evo ti slika pre i posle, da vidis cisto kako je ispalo...i izgleda kako novo...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Taj auto ako ima 150ks moze da ide 220km/h. Sa serijskih 135ks je isao 210-215km/h. Inace, auto je super, ali je taj primerak los, pa su ljudi morali da ulazu Boga oca u njega i jos ce...tako je to.
Umesto sto su to radili na motoru, bolje bi bilo da su ubacili motor iz Clia Williams i da imaju toliko konja. Imao sam priliku svojevremeno da vozim 19 16v sa Clio Williams motorom.
ne kažem ništa, svi automobili koji se održavaju mogu da traju i da se voze. Samo dosta novca ode na sve to.
Taj auto sada vredi, sigurno, zamenjeno je sve, tako da bi trebalo da bude dobro.
I ja sam pristalica da se auto (polovan) odmah ceo prekontroliše i da se sve što treba zameni da bi bio pouzdan i da bi trajao samo ovo mi sve izgleda previše. Ne govorim ništa o načinu vožnje i drugim stvarima, svi mi volimo da se nekada opustimo i da ga zavrtimo malo više ali toliko kvarova ... može ali posle pređenih 300 000 - 400 000 km.
Auto je stvarno lep.
Comment