Išao je u B6 2.5 V6 TDI 180ks i to uvek s kvatro pogonom .
Ima jedan lik u NS, vozi takav, i jako se pali, ko da vozi avion, jos je avant...I malo je chipovan, i bas bih voleo da vidim negde snimak te trke, da mu okacim pod nos malo, ovde kod nas svi ljube nemce u ****...
daj ne zezaj, odmakla bi taman toliko da ne bi stigao ni broj tablice da joj procita
Kakav smeker taj Nikola reci mu nek dodje sa bmv-om sa 1.6 motorom i trkaj se u kljuceve slobodno ili pozovi Mugena sa crx-om da mu uzme kljuceve od njegovog brzog bmw-a.
Ide i 316i mnogo dobro, naravno ubrzanje ne moze da se poredi sa laganim CRX-om, ali imaju istu max brzinu.
Kocka 325i kad je bila nova ubrzavala je 7,7 0-100 (sto je inace izvanredan rezultat) i isla oko 220km/h, a CRX 8,4 i isao je uglavnom oko 212km/h. U realnom zivotu to nije neka razlika (dovoljno je jedno losije saltovanje da se ta prednost izgubi), a daleko od toga da ne bi video tablicu.
A CRX VTEC opet ima nesto bolja ubrzanja od 325i, mada i to ne mnogo znacajno...
@ skyline, kako si samo kvotovao tria, a ispade da sam ja reko
A na možeš na nekom tamo levom sajtu da gledaš koji je auto brži, ne ide to tako. Pre svega, papir trpi sve, a činjenica je su nemci žešći lažovi u auto industriji, mada ne kažem da oni podaci nisu tačni.
Drugo, pričamo o automobilima starim 20 godina. Ko zna šta je u njihovim motorima ostalo i kako ti motori trpe vreme. Činjenica je da Honda po tom pitanju dosta dobra, al opet, ko će ga znati. Ima previše faktora koji utiču. Ako je jedan motor skoro osvežen, a drugi nije, prvi će sigurno pobediti. Pa onda vozači, pa na kojoj dužini i gde će se voziti pa 100 čuda. Može da pobedi bilo koji auto, a na kraju krajeva zar je to bitno ?
izvini za quote, greska
a nisam ni video posle da sam pogresio, evo, ispravljeno
heheh, to se zove montaza
ocas posla ocrnis coveka
znas kako, carfolio uzimam kao prilicno tacan izvor podataka
na papiru:
crx vs, kockica = pata karta
crx vs. neki noviji 325 = jbg
ali, ako je u pitanju kockica onda je sve mnogo zanimljivije
pojele su ih godine, ali znamo da honde malo bolje odolevaju zubu vremena + sto je crx osvezavan
svasta moze da bude
evo, imam predlog
marko, pali auto veceras i juri bimere po gradu, vidi gde si u odnosu na njih i ako ih dobijes, zovi momka pa da klub dobije i jednu masinu za dirft
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Sa kockom moze da se trka.
Sa E36 moze da se zeza samo po gradu da se trka sa crte ili na stazi ima sanse samo ako u hondi sedi odlican vozac a u BMW-u prosecan.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
evo, imam predlog
marko, pali auto veceras i juri bimere po gradu, vidi gde si u odnosu na njih i ako ih dobijes, zovi momka pa da klub dobije i jednu masinu za dirft
koji auto? preuzeo ga dexoni juce i ko zna kada ce biti gotov tj mora da se i ustanovi i resi kvar a ako se ispostavi da je metabond zalepio karike..
ljudi, dosta vise o bmw-ovima..ova tema je ozbiljna i edukativna
ajd samo da dodam s obzirom da vam je ova prozivka izazvala paznju..
juce me je zvao ovaj lik sa bmw i poceo da me proziva najgore.. kaze da bi odmah prodao moju hondu za 1000evra ili je poklonio nekome ko nema para da kupi auto pa da "ima bar nesto"
a onda je rekao ono sto mi je bilo najinteresantnije
ja mu kazem da on nema pojma sta je honda a on kaze- dok sam ja vozio hondu jos 94te godine, ti si se igrao kauboja i indijanaca ( )
ja ga pitam: sta si to vozio? civic 1.4 pa me prozivas?
a on: vozio sam crx koja je presla 12k tj kao nova i zato ti kazem da ako se trkamo do surcina, imacu vremena da te cekam i popijem kafu ( )
i dodao je: e mogu i da te pustim da krenes prvi, ali bi te u tom slucaju pregazio
...prokleti Krsta Krstic (citaj BMW)
Nisam omanuo nista, to sto sam naveo su mereni i testirani podaci sa punim rezervoarom i dva coveka unutra kako se inace meri...znaci mereno i to Evropi (CRX se kretao kako gde od 210-212km/h, ubrzanja od 8,2-8,6). Ti podaci su slicni fabrickim podacima Honde. Neko merenje u Engleskoj moze da pokaze koju desetinku manje, njihova merenja ubrzanja su redovno brza, ali su kola sporija u vmax...verovatno imaju nesto drugaciji metod. Takodje podatak za 325i je meren i testiran i on dosta nadmasuje fabricki podatak (220-222, 7,7-8sec), ali se pokazalo u kasnijim merenjima kod drugih da 325i E30 znatno bolje ide nego sto je fabrika deklarisala.
Inace sam primetio da se ovde na forumu ( ina drugim forumima) ljudi gadjaju ciframa nevidjeno k`o mala deca - svi skidaju do stotke sekund najmanje i idu 10km/h brze.
A u stvarnosti je skoro sve drugacije...Vozac, starost auta, tehnicka ispravnost, pa sve do pritiska u gumama jedu desetinke...
Comment