Jos jedna CRX 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Išao je u B6 2.5 V6 TDI 180ks i to uvek s kvatro pogonom .

Comment

• markokg1982
      CBC Senator XXL
      • 19.05.2007
      • 409
      • Kg-Bg

hvala BaneR-u. bio sam mnooogo daleko da dam shone190 odgovor jer nemam pojma nista o njima. meni je tako receno
      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Originally posted by Bane®
        Išao je u B6 2.5 V6 TDI 180ks i to uvek s kvatro pogonom .

Ima jedan lik u NS, vozi takav, i jako se pali, ko da vozi avion, jos je avant...I malo je chipovan, i bas bih voleo da vidim negde snimak te trke, da mu okacim pod nos malo, ovde kod nas svi ljube nemce u ****...

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Jos ti sa 180ks i da razumem kad se pale, ali ovi sa A6 1.9TDi kad se pale - e to je zalosno...

malo off-a izvinjavam se

Comment

• Type_R
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2007
            • 900
            • Valjevo

Originally posted by starac vujadin
            ..ni kocka 325i ne bi bas odmakla...
            daj ne zezaj, odmakla bi taman toliko da ne bi stigao ni broj tablice da joj procita

Kakav smeker taj Nikola reci mu nek dodje sa bmv-om sa 1.6 motorom i trkaj se u kljuceve slobodno ili pozovi Mugena sa crx-om da mu uzme kljuceve od njegovog brzog bmw-a.
            Ide i 316i mnogo dobro, naravno ubrzanje ne moze da se poredi sa laganim CRX-om, ali imaju istu max brzinu.
            3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Kocka 325i kad je bila nova ubrzavala je 7,7 0-100 (sto je inace izvanredan rezultat) i isla oko 220km/h, a CRX 8,4 i isao je uglavnom oko 212km/h. U realnom zivotu to nije neka razlika (dovoljno je jedno losije saltovanje da se ta prednost izgubi), a daleko od toga da ne bi video tablicu.

A CRX VTEC opet ima nesto bolja ubrzanja od 325i, mada i to ne mnogo znacajno...

Comment

• TOKYO
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2006
                • 1696
                • Beograd- NBGD

Do nekle se slazem sa starcem..., 325 mu ne bi dao veliku glavobolju, da je 320 i.s ili M3 (sto vec i nije za poredjenje) tu bi se znao rezultat!

Opet cu ponoviti da "nije sve u autu", ja sam nekad i sa yugom klao mnogo,mnogo jaca kola po zahtevnijim delovima ibarske prema moru
                MY ex RWD Alfa
                Drift & Donuts & Track

Comment

• marinac
                  CBC Senator
                  • 13.03.2006
                  • 277
                  • Beograd
                  • Alfa 156 JTS

Marko, ide Mugenov CRX i bez nitra sasvim dobro, naravno, sa nitrom mnogo bolje. Ne znam da li si stajao sa njim na crtu, ali izgleda da nisi.

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Originally posted by starac vujadin
                    ...a CRX 8,4 s...
                    Omanuo si skoro sekund: CRX 1.6 16v (130ks) 0-100km/h za 7,5(negde kaze i 7,6sek) a 1.6 VTEC(150ks) za 7 sec...
                    Pogledaj pri dnu:

Preuzeto iz teme: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=8397
                    shuto-expressway.com

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

Originally posted by TRIO_driver
                      ovde kod nas svi ljube nemce u ****...
                      a gde na balkanu NIJE takva situacija
                      uhhhhhh&^%&^*@&$$*

nego, sto se tice ovog race-a, don't know what to say

mnogo volim Hondu, i bas uzivam kada ona sa svojom kubikazom mlatne samarcinu nekome mnogo jacem, ali BMW je bas dobar carmaker

pogledajte linkove, da ne bude da ja pricam svasta

crx
                      http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=12782
                      http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=12837

nemacka rwd konkurencija
                      http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=56331
                      http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=74536

jbg, redni sestak + rwd...

marko, pakuj neki B16, pa gapozovi da vidite cija majka....

jedino ako nije u pitanju bmw kockica 325
                      sa njim bi se odlicno nosio
                      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

@ skyline, kako si samo kvotovao tria, a ispade da sam ja reko

A na možeš na nekom tamo levom sajtu da gledaš koji je auto brži, ne ide to tako. Pre svega, papir trpi sve, a činjenica je su nemci žešći lažovi u auto industriji, mada ne kažem da oni podaci nisu tačni.

Drugo, pričamo o automobilima starim 20 godina. Ko zna šta je u njihovim motorima ostalo i kako ti motori trpe vreme. Činjenica je da Honda po tom pitanju dosta dobra, al opet, ko će ga znati. Ima previše faktora koji utiču. Ako je jedan motor skoro osvežen, a drugi nije, prvi će sigurno pobediti. Pa onda vozači, pa na kojoj dužini i gde će se voziti pa 100 čuda. Može da pobedi bilo koji auto, a na kraju krajeva zar je to bitno ?

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

izvini za quote, greska
                          a nisam ni video posle da sam pogresio, evo, ispravljeno

heheh, to se zove montaza
                          ocas posla ocrnis coveka

znas kako, carfolio uzimam kao prilicno tacan izvor podataka

na papiru:
                          crx vs, kockica = pata karta
                          crx vs. neki noviji 325 = jbg

ali, ako je u pitanju kockica onda je sve mnogo zanimljivije

pojele su ih godine, ali znamo da honde malo bolje odolevaju zubu vremena + sto je crx osvezavan

svasta moze da bude

evo, imam predlog
                          marko, pali auto veceras i juri bimere po gradu, vidi gde si u odnosu na njih i ako ih dobijes, zovi momka pa da klub dobije i jednu masinu za dirft
                          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Sa kockom moze da se trka.
                            Sa E36 moze da se zeza samo po gradu da se trka sa crte ili na stazi ima sanse samo ako u hondi sedi odlican vozac a u BMW-u prosecan.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• markokg1982
                              CBC Senator XXL
                              • 19.05.2007
                              • 409
                              • Kg-Bg

Originally posted by skyline
                              evo, imam predlog
                              marko, pali auto veceras i juri bimere po gradu, vidi gde si u odnosu na njih i ako ih dobijes, zovi momka pa da klub dobije i jednu masinu za dirft
                              koji auto? preuzeo ga dexoni juce i ko zna kada ce biti gotov tj mora da se i ustanovi i resi kvar a ako se ispostavi da je metabond zalepio karike..
                              ljudi, dosta vise o bmw-ovima..ova tema je ozbiljna i edukativna
                              ajd samo da dodam s obzirom da vam je ova prozivka izazvala paznju..
                              juce me je zvao ovaj lik sa bmw i poceo da me proziva najgore.. kaze da bi odmah prodao moju hondu za 1000evra ili je poklonio nekome ko nema para da kupi auto pa da "ima bar nesto"
                              a onda je rekao ono sto mi je bilo najinteresantnije
                              ja mu kazem da on nema pojma sta je honda a on kaze- dok sam ja vozio hondu jos 94te godine, ti si se igrao kauboja i indijanaca ( )
                              ja ga pitam: sta si to vozio? civic 1.4 pa me prozivas?
                              a on: vozio sam crx koja je presla 12k tj kao nova i zato ti kazem da ako se trkamo do surcina, imacu vremena da te cekam i popijem kafu ( )
                              i dodao je: e mogu i da te pustim da krenes prvi, ali bi te u tom slucaju pregazio
                              ...prokleti Krsta Krstic (citaj BMW)
                              http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

@V-tec

Nisam omanuo nista, to sto sam naveo su mereni i testirani podaci sa punim rezervoarom i dva coveka unutra kako se inace meri...znaci mereno i to Evropi (CRX se kretao kako gde od 210-212km/h, ubrzanja od 8,2-8,6). Ti podaci su slicni fabrickim podacima Honde. Neko merenje u Engleskoj moze da pokaze koju desetinku manje, njihova merenja ubrzanja su redovno brza, ali su kola sporija u vmax...verovatno imaju nesto drugaciji metod. Takodje podatak za 325i je meren i testiran i on dosta nadmasuje fabricki podatak (220-222, 7,7-8sec), ali se pokazalo u kasnijim merenjima kod drugih da 325i E30 znatno bolje ide nego sto je fabrika deklarisala.

Inace sam primetio da se ovde na forumu ( ina drugim forumima) ljudi gadjaju ciframa nevidjeno k`o mala deca - svi skidaju do stotke sekund najmanje i idu 10km/h brze.

A u stvarnosti je skoro sve drugacije...Vozac, starost auta, tehnicka ispravnost, pa sve do pritiska u gumama jedu desetinke...

Aj` necu vise o ovome...

Comment

Working...
                                X