Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

@zverko: radio je prajmer a rekoshe nam da netreba lak
    @shonsy: lepa je boja bre bice super! nego bre shto ofarba cele mrezice? manijache da li si ti to radio do 4
    @Kale HGT: nije da me bash odrao navuko sam ga za malo na pravcu ali me iskusno prehebao preko raskrsnice
    @Manfred: vidimo se na skupu pa dogovaramo za shrafljenje

@svi protiv zlatne: bice ok samo detalje je farbao lepo ce da dodje na crnu videcete
    p.s. bilo je rechi i o roze

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

shonsy meni ovo vrh izgleda ! bas si pogodio ekstra boju, jer je auto crn, ovo bas lezi skroz .. a ako idete posle sa lakom, jako jako tanak sloj stavljaj, da lak ne pojede posle farbu kao sto se meni na proslom autu desilo

Comment

• Kale HGT
        CBC Član
        • 27.09.2007
        • 78
        • Zvornik RS

Shonsy i reaper_HGT dajte malo detalja o potezanju !!!! :x :x :x

Ne mogu da verujem da je da ga HGT nije mogao na pravcu da prestigne
        Ili je reaper_HGT lose vozio...

Ja sam se potezao sa dva VTS i oba su bolje startala ali posle 200m sam ih preskakao

ItalianDesign

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

@zverko - ma nije htela da se primi uopste. Posle sam opet sve ismirglao zestoko pa prajmer, pa je onda bilo sve ok. Ali zato legoh u zoru! Ne bih stavljao lak da ne bi sijala previse, a ako mislis i zbog ljustenja ovo je farba za felne tako da ne verujem da cu imati tih problema.

@reaper_HGT - Ofarbao sam cele mrezice jer sam ih cele smirglao zbog one korozije... Nema veze to se najlakse skida, kad napravim znak kakav zelim, kupicu crni sprej i zacas ga uraditi. Hehehe pa radio sam i duze, sta ces?!
          hehehehe jao zamalo sve da ode u roze jbt!

@mishio - hvala i ja se nadam da ce biti vrh, sad cu da montiram pa cemo videti.

@Kale HGT - Pazi, na semaforu kod Jurija Gagarina i Omladinskih brigada sam rekao ko poslednji .icka. Trkali smo se do radnje u Tosinom bunaru. Bila je guzva tako da nije samo snaga kola presudjivala. Ali ako si ti tako drao VTSove onda to znaci da moj ide,kuc kuc, odlicno! Ja ga dobio zamalo na jednom pravcu, on mene na drugom, i na 200m od kraja ga zeznem preko pune pred ocima maricinoj patroli! Jedino sto mi je leva guma ispustila jos na sinama u Jurija Gagarina...

@Vocko -

Comment

• VR6
            CBC Senator XXL
            • 31.10.2004
            • 512
            • Sarajevo

Originally posted by shonsy
            Ali ako si ti tako drao VTSove onda to znaci da moj ide,kuc kuc, odlicno! :lol
            Cudi me da je brzi od VTS-ova, posebno ovo pri visim brzinama, mozda se zakacio sa Saxom VTS 8V. Ja sam se trkao sa Puntom HGT od Tepsije (ima ispod tema u ovom podforumu, prije nego ga je tunirao) i on me je u startu fino uzimao (skoro za duzinu auta - on starta sa 5000 o/min i ispuca se, ja ne mogu sa vise od 3500 o/min). No nakon toga, ja ga lagano stizem, tako na 402 metra imamo identicno vrijeme. VTS je posebno dobar na brzinama preko 100 km/h, recimo sa Golfom 2 GTI, ak dobro starta skoro smo poravnati do nekih 100 km/h, al od 100 do 130 km/h, ja mu odmaknem za 3 duzine auta. Za bolji start do stotke VTS-u nedostaje kraci mjenjac, moj prije blokade drugom navuce skoro 110 km/h po brzinomjeru.

Comment

• pas
              CBC Član
              • 16.10.2007
              • 15
              • Novi Beograd

posedujem informacije gde shonsy parkira auto.
              ponude u evrima saljite na pm

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

neeemaa para za pse! Tebi samo koskica neka i da budes miran! Od koga si cuo gde parkiram ili si mozda negde u komsiluku,a?

Ljudi moji, znate li vi onu nasu: POMESAJ OVE NOCI CRNU I ZLATNU...!!! Ja sam se zaljubio ponovo! Pun pogodak! Odusevljen sam! Jedino sto ne znam kako ce se preneti utisak posto su slike u pitanju ali se ne brinem, videcete ga uzivo! Jos mi je ostalo da na mrezicama za zvucnike izvucem crno vts i to ce biti to!
                Slikacu sutra po danu, sad je drugacija boja na slikama nego sto jeste. I od blica je negde svetlaija, a negde tamnija... Evo kacim pa da vidite otprilike kako to izgleda:

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Jaoooo, idem odma da okrenem seku da je provozaš
                  Super!

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

You've officialy been pim... gayed

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

svidja mi se napred samo, ali ono na vratima nisi trebao .. nego sto ti je menjac onakav, vidim i kod ovog iz pirota momka isto ko zna koje su to kilometraze u pitanje

ps. mislim da je pogodak sto si farbao, ali eto to na vratima samo, nekako strci

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

@ Vocko - koji si ti kralj!

@mishio - ako mislis na kozicu menjaca, zaboravio sam da je vratim. Inace ovo na vratima potpuno drugacije izgleda ali cu ipak uraditi crno vts na sredini, ma ja sam odusevljen! Jos da stavim i felne...

Sutra skidam sa klija one felne, pa cu videti da napravim neku trampu sa Dankom ili tako nekim... uh jedva cekam! Odoh sad malo da se vozim!

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

hehe ma ekstra je kombinacija, i felne zlatne neke 15" nadjes i to je .. ja bih cak na tvom mestu uzeo fabricke vtsove ove i u zlatno izgleda brutalno a auto ti zadrzava upravljivost, i ubrzanje, mislim da sa 16" ili nekih sirokim 15 + distanceri samo gubis mada da izgleda bolje, izgleda

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Mislio sam da stavim neke 15ice koje po dimenzijama najvise podsecaju na fabricke ili cak da su identicnih dimenzija. 16ice ne bih nikako stavljao, meni, pogotovu napred, ne moze ni na 15ici da stane guma 195/50...znaci 195/45 mi je taman. Jedino sto su sire gume lepse na izgled i stabilnost se popravlja ali, sto kazes, losije ce ici. Posto znam da si dobar sa podacima, daj mi molim te dimenzije fabricke felne/gume za vts-a. (mislim i na ET, jotazu, gaznu povrsinu...)

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

4x108, et 15 - 20 ( 18 su valjda ove fabricke nisam siguran), jotaza jbga moz da stavis sigurno 7.5J cini mi se da milanche ima tu jotazu, a ove moje su koliko me secanje sluzi 6J ili cak 6.5J .. gume 195/45/15

ali ja imam na sve to 195/50 i nigde ne kaci, tako da mi jeftinija guma, plus malo je kao udobniji mada opet je tvrd maksimalno, ali tebi je spusten auto tako da sigurno bi kacilo, mada ko zna ..

ja bih ti savetovao ne bacas pare, nasi putevi greota, valja taj auto i voziti stavi ti lepo 15" i to budi pametan i stavi ove fabricke ekstra izgledaju, mozes jako jeftino da naletis, jesu malo glupe za balansiranje posle, al macura ih radi, a felna je jaka kao djavo, inace speedline su

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

Originally posted by skijash
                                Znam ja gde parkira, ako ubaci onaj plastikaner dvd i ne skine obrtomer i shit light objavicu
                                skijash pevaj ako nece sam da skine, skinucemo mi...
                                josh ofarba i ovo u zlatno.. jaoooo mora da ga je neko udario mokrom charapom po glavi

@ vocko - nisam video da ga je hemi pozdravio

Comment

Working...
                                X