Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

e jbg to je dranje. 2000din za jbnu sajlu! Al ne pitate kako sam ****o sa gazele? hehehe u rikverc na opste zaprepascenje prolaznika i to nije rikverc(jer ne mogu da ubacim u brzinu) vec sam koristio nizbrdicu.. ma haos! A jos nisam mogao ni da se slepam jer mi je zakrivljena kuka, ne moze da se usrafi, i na sve to mi rikne akumulator...ijaaao! Na kraju kad sam osposobio akumulator, spustioo se nekako dole, napadose me cigani sa svih strane:"A bre kume koga cekas! Onda sam ih iskoristio u guranju i zaustavljanju saobracaja i nakacio na zadnju kuku sajlu, te me je mama vukla unazad. Bilo je nezaboravno! Al jbga desava se mada ne bas sve u istom trenutku kao meni...

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

uh koji bedak nema dalje nego da se bas na gazeli desi tako nesto, mom drugaru sa kamionom redovno nestaje goriva na gazeli zbog uzbrdice one kad slepac vozi na rezervni to doziveti je stvarno frka, trka ..

al gledaj to sa lepse strane,bilo proslo, sad stavis sajlu i mirna glava ko zna zasto je to dobro, a i desava se jbga ..

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Ma haos, ali dobro sto kaze mishio sve prolazi i sve ce se srediti pa cu nadam se na kraju biti miran! Evo sad sam bio do radionice sajli i kazu da nije frka, napravice je za 30tak minuta. Rece mi Zile i da se lako skida, drzi je 10tka ili 13ica ispod akumulatora i iz kabine kod papucice. Tako da cu probati sam to da odradim i nadam se da cu uspeti!

Comment

• Yugo cabrio
          CBC Veteran
          • 03.01.2008
          • 114
          • Beograd

ne bi trebalo da bude tesko...meni je isto skoro pukla,pa sam ga nesto kratko vozio bez kvacila....tj menjao sam na medju gasu,ali kad sam stao bilo ge gotovo....morao je u prvu a to nece bez kvacila :x

a inace sam sam zamenio na lucu mesta....nije tesko...bar nije meni na yugu,a ne verujem da je mnogo komplikovanije na SAXU,trebaju samo dva kljuca i to je to....
          zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

au brate koji bedak! ali jbg mora tako neshto da se desi kad tad, bolje sad odmah pa si miran!
            naravno zovi ako ti trebam da menjamo sajlu
            p.s.
            Originally posted by shonsy
            Na kraju kad sam osposobio akumulator, spustioo se nekako dole, napadose me cigani sa svih strane:"A bre kume koga cekas! Onda sam ih iskoristio u guranju i zaustavljanju saobracaja i nakacio na zadnju kuku sajlu, te me je mama vukla unazad. Bilo je nezaboravno!
            koji li je to bio prizor

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

E u racku, nije sajla kvacila! Kad pritisnem papucicu, pomera se kraj sajle tamo gde je pricvrscena ispod akumulatora, tako da je sigurno cela! Jbg ne znam...mozda je korpa otisla. A komplet kvacila je nekih 200eura sigurno... I sad ne mogu ni da se slepam jer mi je iskrivljen navoj na kukici, tako da bih molio nekog od saxomana da mi pozajmi. Hitno mi je. Dosao bih ja po kukicu drugim kolima, ne morate se cimati uopste. U 61 bloku zivim, ako ima neko u blizini nek se javi, a i ako je dalje nek se javi pa da se dogovorimo. Jbg stoji mi auto na parkingu pumpe...nema niceg goreg! Ajde pomagajte, molim vas!

Comment

• Vlada_nbgd
                CBC Senator XXL
                • 11.09.2005
                • 1066
                • Novi Beograd/Topcider
                • ford focus sport pack

U 44 bloku imas radnju za citroene Panter,zadnji put kad sam se raspitivao imali su extra cene za valeo setove(prva ugradnja),navodno su napravili dil sa uvoznikom.Za moj citroen zx 1997god 1.6 BFZ motor,set je 7000din.
                FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• milanche
                  CBC Veteran
                  • 28.04.2006
                  • 115
                  • beograd, vincha city

da ne ispadne da ti zavidim na saxu (kao shto je neko pisao u nekom od svojih postova), a i hocu da ti pomognem, javljam se prvi da ti dam kukicu za shlep! ako hoces, mozes da dodjes veceras do mene do posla, pa da ti dam kukicu!
                  Originally posted by M-power
                  Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

E Vlado hvala ti puno. Za mene je set kvacila 9461din. To je stvarno ekstra povoljno. Jedino sto cu dati za slep 2000 i za ruke 5000din. Jbg. Dogovorio sam sa ljudima da im sad vozim, a oni krecu ujutru sa radom. Inace slepam ga jer ne moze da se nasrafi kuka. Izglda da je udaren pa je prednji spojler pomeren za nekih 1-2cm sto je dovoljno da ne uhvati navoj kako treba. Uzeo sam od skijasha kuku ali dzabe.
                    @milanche hvala ti puno, cenim to, s'obzirom da se niko drugi nije ponudio(da izuzmem brata-skijasha). Kao sto rekoh,dzaba!

Comment

• milanche
                      CBC Veteran
                      • 28.04.2006
                      • 115
                      • beograd, vincha city

nema na cemu! tu smo da se pomazemo!
                      Originally posted by M-power
                      Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Uh, ostade mi auto na ugrinovackom drumu, daleko je od kuce i bas sam tuzan! Ujutru me zovu da mi kazu sta je u pitanju...pravo da vam kazem i ne radujem se bas pozivu. Al jbg sta je tu je! Sve pare sam dao na njega, 5700 je bas puno novca s'obzirom da su svi oko 5200-300...pa sad moram jos da se pozajmljujem i eto...sheban sam skroz i psihicki i materijalno! Pozdrav drustvo

Comment

• Vlada_nbgd
                          CBC Senator XXL
                          • 11.09.2005
                          • 1066
                          • Novi Beograd/Topcider
                          • ford focus sport pack

Ajde ajde glavu gore,nije to toliko strasno,to je samo polovan auto i za ocekivati je takve stvari dok ga ne "upoznas"
                          Btw u koji si servis oterao kola?
                          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

sve je to zbog shift lighta, obrtomera i zlatne boje

shalim se kao uvek... i ja sam kod mene menjao set kvachila, promenish to i miran si bar 80 000 ako ga uopshte budesh i vozio toliko, dok ne shvatish da je punto hgt bolji

Comment

• SNOOPY-Swift 1.0
                              CBC Početnik
                              • 20.01.2008
                              • 1
                              • beograd

Brate svaka cast za auto... SEXO je prava babaroga....

Comment

• skar
                                CBC Veteran
                                • 15.10.2007
                                • 102
                                • begrad-miljakovac

e tako sa saxom krece malo para vamo malo tamo pa na kraju krajeva velika cifra i meni je bila otisla lamela korpa i sve gluposti uz to nego ti to sredi i zavaljaj auto dok se jos uvek nisi uvalio u veliku bulu

Comment

Working...
                                X