E pa ekstra, eto taman da vidim koliko je brzi...?! I da vidim kako je odradio usis, posto smo se vec nesto dogovarali... Moze u nedelju, samo da ne bude kise. Pozz
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
Ja sam uvek za, mada mi je jos uvek opasno zbog veoma izrazenog tresenja volana preko 70km\h i guma koje samo cekam kad ce krenuti sa listanjem... A to je, priznacete, prva stavka koja treba da bude odlicna kad su trke u pitanju i voznja na granici. Jurim tog Danka nikako da mu stigne roba.. nadam se da cu to ubrzo resiti pa cemo se povlaciti svakog vikenda!
@milosVTS - voleo bih sa tobom da se probam, mada nema tu sta da bude toliko interesantno kad imas nitro i sve ostalo...Probao bih se jedino iz razloga da vidim sta i ja mogu da ocekujem od svog saxa u buducnosti.
Pozz
Comment
-
-
pazi ovako imam celave gume, lamela mi je pri kraju,nije mi balansiran trap i jos par sitnijih stvari ali ne bitno....Sta sad treba da kazem?kao nema trkanja,dok ne spremim auto(a autu uvek ima nesto da fali) Ko hoce da se trka taj ce se trkati bez obzira na sve.I nitro se pali za mnogo jace od saxa
Comment
-
-
Originally posted by C.R.E.A.M.Respect za auto...extra je!!!!!A mi smo komsije...cuo sam te po kraju...!Nisam znao da me cujes?!
gde si ti?
@reaper_HGT - sta se ti smejes?! Kad budes uradio izduv, bice tako da bi te cuo i Betoven..
Comment
-
Comment