Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Pa ja sam ostavio samo na sajli, mislim da je dovoljno jel ima bas dobar sistem zakljucavanja ali cu opet staviti i osigurace. Kupio sam ih, ali su srebrni, predomislio sam se - hocu crne! Ako hoce neko da mu prodam ili da se menjamo. Ovo su Pilot, kupljeni u Ap Sportu, 790 kinti. Ne bih ove farbao, jer bi se izgulila boja brzo, a Sparco pravi crne... tako da... jurimo ih! A sto se potrosnje tice oko 9l -10l normalne voznje, ali posto je takva voznja nenormalna onda mi trosi 15l!

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

e i ja bih to radio, super izgleda, samo sto nisi skinuo i citroen znak .. ja bih kao sto je milanche izveo sve skinuto i samo mrezica, ali mi nije jasno kako posle da otvaram haubu ?

shonsy ovi farovi su bili ovakvi kad si uzeo ? moracu i ja da pecem moje

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Nisam hteo da skidam znak jer mi je bas interesantno da ide mrezice celom povrsinom ali iza znaka... i sto mogu sa njim da se zezam...
        Sto se haube tice, rekao sa, skines samo onaj mehanizam desno, a ostane na sajli-bravi i ako hoces stavis osigurace.
        Farovi jesu bili takvi kad sam ga uzeo, navataj S16 da ti pomaze, on je milanchetu radio!

Comment

• alenas
          CBC Član
          • 21.01.2008
          • 102
          • negotin

Originally posted by shonsy
          Pa ja sam ostavio samo na sajli, mislim da je dovoljno jel ima bas dobar sistem zakljucavanja ali cu opet staviti i osigurace. Kupio sam ih, ali su srebrni, predomislio sam se - hocu crne! Ako hoce neko da mu prodam ili da se menjamo. Ovo su Pilot, kupljeni u Ap Sportu, 790 kinti. Ne bih ove farbao, jer bi se izgulila boja brzo, a Sparco pravi crne... tako da... jurimo ih! A sto se potrosnje tice oko 9l -10l normalne voznje, ali posto je takva voznja nenormalna onda mi trosi 15l!
          onda je to normalno sto mi trosi vise, nego za sta mu je onaj cep iznad grane sto od njega ide crevo iznad hladnjaka negde dole mene ******** kad malo stiskam crevo pumpa u koju ide to crevo radi malo pa se ugasi i onda me zeza ler gas isto trosi ali me nervira kad dam medju gas puca mi auspuh poplasi ljude po gradu

Comment

• milosVTS
            Banovan
            • 25.05.2007
            • 53
            • zemun

to ti je erg ventil on je poceo da se ubacuje od 2002,neki vakumi odkud znam

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

egr ventil bih ja skinuo samo ne znam kako, ima onu glupavu pumpu sto se cuje po 10sekundi kad upalis auto, glasnija od motora jbte ..

Comment

• milosVTS
                Banovan
                • 25.05.2007
                • 53
                • zemun

ne znam cemu sluzi,ja nemam problem s tim

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

bison montage kit lepi granit za staklo, metal za drvo, **** za noshu. ono sto se njime zalepi, nema vise skidanja tako daaaa....
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Eeee, jbm ti EGR ventil.... To mi je na cliu dusu izvadilo. Nov je za njega kostao 200eura sa ugradnjom. To je ventil koji sluzi da procenat izduvnih gasova vraca u motor na reciklazu. On je postavljen zbog ispunjavanja visih ekoloskih normi! Kad je riknuo na cliu, dimio je kao nenormalan, posto vecinu kod nas neinteresuje kvalitet izduvnih gasova tj. koliko ce da truju ostale, ventil lepo zapuse i funkcionise sve kako treba, kao da ga nema. Cak neki kazu i da za nijansu bolje ide auto nakon toga. Meni na cliu nije moglo tako, nije hteo da upali sa blokadom. Sredjen je na neki drugi nacin(koji samo majstor zna)! Ja dao soma din. clio prestao da dimi i isao odlicno... svi srecni, svi zadovoljni!

@zverko - kupicu tog bizona ili cu uzeti lepo novu masku pa srediti to ko covek! hehehe cek bre, tek sad provalih da nisam ni rekao da mi je otpala maska... gde si me video?

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

nisam te ja video nego su te videli pa mi preneli i reki su mi da mnooogo divljas i da ti skrenem paznju da ne bi morao da ides na raport u savsku.

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Ko?! Ja?! Neeeee...

Salu na stranu, vozim brzo ali stvarno ne upadam u opsane situacije. Verujte mi, sa cliom je mnoooogo opasnija voznja bila! Ovde je ubrzanje fantasticno kao i kocnice i stvarno tesko mozes da uletis u opasnost... Bas se sigurno osecam, tako i vozim, kad krene da me vata strah to znaci da je bas bas zahebano i onda pustam gas!

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

rekli su mi da ti prenesem da pod hitno pustis gas i ti a bogami i rodja.

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Ja? Svasta... Ko ti je to rekao, ja vozim polako

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

samo se vi zahebavajte... a posle, udarila me 'tica... nisam brzo vozio majkemi... cccc

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Comment

Working...
                                X