e jbga bedak, al dobro si prosao ja sam se skoro opekao po nozi isto nahebao samo tako znam kakve su muke
sto se trapa tiche, sve radim kod macure, micko radi utorkom i cetvrtkom, ostalim danima panta i sad jos jedan momak koji je isto dobar .. ne secam se tacno koliko je za saxa, ali ja nikad problema nisam imao, na c klasi je skuplje jer se steluje i prednji i zadnji, ali opet jeftinije od adama 20%
Ja sam ga negde na forumu hvalio za centriranje trapa.A sa macurom imam bas lose iskustvo...na jednim kolima su mi polomili sirenu kad su skidali volan da ga vrate "paravo" i napravili se ludi a prosle godine smo terali yugica od ortaka i lose su ga centrirali...centriranje je trajalo citavih 5 minuta,a posle par hilajada km provalili smo da auto trosi prednje gume sa unutrasnje strane...
@vlada, ko je radio centriranje kod macure ako se secas ? bas mi cudno, jer sam min 10auta do sada kod njih vozio i samo jednom kada sam bas na saxu menjao sponu sam morao opet da dolazim, jer izgleda nije bila odgovarajuca tj duza pa je vukao, i to mi odmah popravio ..
za adama znam da ima neki lik, sad ne znam kako se majstor zove koji je bas cenjen, i radi vrh, ali su generalno nesto skuplji od macure, mislim da je za c klasu bilo kod njih 3500 a kod macure skoro 10e jeftnije tako nesto..
Misho pravo da ti kazem nema teorije da se setim.Za macuru sam i ja cuo da je dobar al eto to je neko moje iskustvo sto ne znaci da coveku nece dobro uraditi auto.Recimo u beogumi i na adi i na nbgd-u posle centriranja volan nije stajao pravo i ako sam ja insistirao da se to resi receno mi je da mora da se skine volan,kod adama su mi to resili bez problema i bez skidanja volana,posle cega ja auto bio osetno laksi na volanu.
baci nas shonsy u pricu bez potrebe, pa balans mozes bilo gde ..
@vlada, pa da desava se to, sve je tu ljudski faktor pre neki dan gledam emisiju o vojnim projektima usa, avijacija, i kazu avioni ce sve padati dok je covek taj koji upravlja
Kupio sam nove felne, dve nove i dve polovne gume, sve to izbalansirano i montirano kod "Danka", a treslo je od samog pocetka, nego nisam bio tu narednih nekoliko dana, posle nisam stizao i sad mi je glupo da odem da trazim da opet urade jer je proslo toliko vremena.
Ocigledno imam neki problem, pogotou sa zadnjim tockovima jer mi trese preko 80-90, na 150 je najgore, a od 170 do 220 je fino! Izludjuje me, uopste se neosecam prijatno kad mi se uglavnom cela ruka trese!
idi do macure, vidi da pogledaju felne su nove tako da krvie nisu ali mozda je neka guma deformisana pa zato, i kakav je balans, mada ako su ti to radili onda ne znam ..
Gde si montirao polovne gume,napred ili pozadi?Imao sam skoro isti problem i 99% imas problme sa gumama.Ja sam se naslusao toliko gluposti i tek onda shvatio da dobar deo vulkanizera nema pojima.Te su mi govorili da je do lezajeva te do poluosovina te do felni,a na kraju su bile u pitanju nove tigrove gume.Sto se tice balansiranja isto mozes do adama ili do sekule koji se nalazi u obalkovskoj ulici...
Comment