odlicno izgleda bez cepova! bas je fora da se vide srafovi! ustvari veca bi fora bila da stavis brezone pa da strce malo napolje! kakvi poklopci, nije ovo pezo 206 fensi auto!
ako stavljas pozadi distancere, stavi i napred! nije slucajno siri prednji trag od zadnjeg!
@OMP ovo izgleda STRAVA , samo jos da je spustis i sto kaze @QV lale bice OPAKA...
@Milos-e slazem se za cepove tj da je bez njih lepsa i izgleda nekako agresivnije ma da i sa njima cuci lepo ali bih ja to bez cepova
Pozdrav
ako je budem spustao nece biti nista radikalno vec diskretno oko 2 cm npr. jer ne planiram neke sportske tj krace opruge, bar za sada, vec bih samo sabio malo moje a uglavnom se parkiram po trotoarima gde cesto budu visoki ivicnjaci pa ne bih da mi to spustanje prouzrokuje grbanje i ostecenje donjeg stroja
sto se distancera tice znam da prednji trap treba biti siri od zadnjeg tako da tih 5mm koje bih dodao pa cak i 10mm ne bi smetalo i opet bi zadnji ostao uzi od prednjeg
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Felne su joj legle fenomenalno.Bas idu uz ostru liniju 155-ice,slicne kao moje.Ja ne bih stavljao cepove na njih,ovako mi izgledaju sportskije,e sad ako vise volis da ti je auto malo fensi-stavi slobodno,neces pogrijesit.Jos ti je ostalo spustanje,i to je to,ne diraj je vise.
uslikana sa novim felnama i sredjenim poklopcima , zadovoljan sam kako je cucnulo , sto se spustanja tice ne verujem da cu to do zime da odradim ali na prolece definitivno, jos to fali ipak kad je bolje pogledam ali ostejm pri nekoj diskretnoj varijanti od 2-3cm nize
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment