Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Originally posted by V-Tec
    Cepo, daleko bilo da si ricer!

Ti si racer!
    Ostavi pertle molim te

Comment

• Boso
      CBC Član
      • 05.02.2007
      • 21
      • BL/Baile Atha Cliath

Originally posted by Cepa D
      samo razmishljam neshto oko boost controlera, kad sam poslednji put gledao u USA cene za elektronske bilo Apexi AVC ili Greddy ProftecB (naj cheshce korishceni) nisu bili ispod 350$, ne znam zashto se ne bi ishlo na manuelni BC? Jeste da nema opciju za svaku brzinu, potreban ti je boost gauge da bi znao na chemu si, ali koshtaju smeshno, chak mogu da se nadju i dual-stage. Mislim da ti za ciljnu konjazu ne treba elektronski boost controler koji koshta kao prosechna plata.
      Sto da ne, moze i manuelni, josh bolje dual stage. Mehanicki boost gauge obavezno naravno ma koji controller instalirao, manuelni ili elektronski. Ali, da se razumijemo, rezultat nece biti nikako isti kao na potpuno mapovanom elektronskom controlleru.

Sto se tice cijene samih elektronskih controllera isl, nisam ja ni mislio da kupuje nesto po tim cijenama, amerika je puna prodavnica sa velikim prozorima .

Kako god da okrene na kraju se opet vracamo na mapping i upravo tu ce da vidi razlike - power delivery/boost/lag.

Comment

• Cepa D
        CBC Senator
        • 28.09.2005
        • 242
        • Cerak

Daj boze da bude elektronika, nego ti sky da uzmesh polako taj filter za pochetak. A ako budesh napravio dobru kombinaciju i uzimao Apexi nemoj da me zaboravish vrlo rado bi ga posedovao umesto ovog mehanichkog koji treba da dodje. Napravimo neki group buy
        NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

da vam se pohvalim, auto mi trosi NULA litara na 100km

ovo je scena nakon mog neuspelog pohoda na Adu Huju

puklo mi je crevo za dovod rashladne tecnosti u turbinu i bio sam primoran da ugasim auto

juce sam odslepao auto u Turbo servis da se poigraju sa cevkom i sa dihtungom turbine koji je ponovo popustio, 7 dana nakon zamene
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• BGILLEGAL
            CBC Senator XXL
            • 22.05.2006
            • 653
            • Beograd

Jel si to morao da skidas branik da bi mogao da slepas auto?

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Nadam se da ce to veoma brzo i uspesno resiti.

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

Originally posted by BGILLEGAL
                Jel si to morao da skidas branik da bi mogao da slepas auto?
                da
                kuka je na vecoj nadmorskoj visini od dna branika i da mi sajla ne bi stalno natezala branik na gore, morao sam da ga skinem
                u stvari, pomogao bi mi i lip da sam skinuo, ali lakse je bilo rasklopiti sve iskinuti branik nego odsrafiti lip

@Vocko - prihvatili su auto bez pogovora, iako su prosli put kukali da su se namucili kao Isus dok su skinuli i vratili turbinu
                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• BGILLEGAL
                  CBC Senator XXL
                  • 22.05.2006
                  • 653
                  • Beograd

Sta se desava sa ovim kolima Cim ne pises izvestaj ti si kriv Pokidao si neshto 100% ehehehe

Comment

• StreetRacerCA
                    CBC Senator
                    • 11.06.2006
                    • 238
                    • Čačak
                    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Originally posted by skyline
                    @BMW 325i - razmislicu o avataru, jer je ovo screenshot iz jednog od prvih videa, zbog kojih sam se zaljubio u drift pre xxxx godina
                    a i fotka je do 00

@srdjan_p - uh, da znas da je opasan. Pre 2 veceri sam prebrzo uleteo u jednu krivinu sa glatkim asfaltom i otkinuo mi se. Srecom prisebna glava i balans auta su nas ocuvali u komadu. Trdicu se da izbegavam takve egzibicije.

@M@rio - sta zezas kad sam te jedva pretekao

@V-Tec - ima ih. Kako sam cuo, jos 4. Novi Sad, Arilje, Leskovac ( GROB od auta za 3500e, gledao sam ga ) i jedan valjda, slupani u BG-u.
                    Sto se iskustva tice, ne bas mnogo, ali sam za volan auta seo pre 19 godina, pa se nesto malo i naucilo za to vreme. Makar sam naucio da ne rizikujem previse.

@sri98 - zar i ti sine Brute. Pa ovo je turbak, jos se vrti samo na 7k.

momci, ako posluzi vreme, docicu u nedelju, voleo bih da ga pogleda neko malo iskusniji od mene
                    Dragi moji, ja sam bio u autu dok je "divljao"! Morao sam da ga zamolim da stane, da izadjem iz auta i popusim pola pakle sigara da se smirim....... auto ide ko nezdrav, a ovaj ludi "ruchna" ga przi ko da je tudji...i dalje nemam pojma kako je uspeo da udje u s krivinu sa 120 km/h ganjajuci a6 2.7 na branik, a da pri tom nismo izginuli, i iskidali se na metalne stubice pored puta.....samo mi zao one dece sto se pobacase pored puta kad je "guza" isklizala.......... loodo burazeru!
                    PS ja sa njim od sada pa nadalje sedam u kola samo ako JA vozim
                    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

ma sta zezas, tad auto nije isao kako treba
                      provozacu te da vidis kako sad kida

a i svikao sam ga malo

Comment

• M@rio
                        CBC Veteran
                        • 13.07.2007
                        • 166
                        • Čačak-Beograd(studiram)

Ćuti, jurio je i Merdzu S420CDI!Izvuče do 140, ali uopšte nisam imao osećaj da toliko juri dok nisam pogledao u instrumente.
                        If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• StreetRacerCA
                          CBC Senator
                          • 11.06.2006
                          • 238
                          • Čačak
                          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Originally posted by skyline
                          ma sta zezas, tad auto nije isao kako treba
                          provozacu te da vidis kako sad kida

a i svikao sam ga malo
                          moze, al da ti sedis kao suvozac......ti i volan, i ja u kolima, nikako...

jos kad pomislim da si me vozio na sopstvenoj svadbi, u automobilu mog matorog (bmw 5 prim.aut)................ jos uvek mi se oznoje dlanovi kad se setim..........

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

pa sta ti je 140, tek usaltao u trecu

@Street....something - zar je moguce da mi toliko ne verujes, a tolike smo kilometre prevezli (bocno) ovih 10 godina, zivi i zdravi 'fala bogu

Comment

• StreetRacerCA
                              CBC Senator
                              • 11.06.2006
                              • 238
                              • Čačak
                              • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ma zezam se druze moj! ce da probamo!

Comment

• cameleon
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2008
                                • 315
                                • Obrenovac

Pre dvadeset min. sam spazio s14a, nesto kao plavo, teget metalik, ali ...vrhunski izgleda, stock, ali kao novo, onako na prvu loptu.Izlazio sam sa parkinga ledjima okrenut i cekao da se otvori saobracaj, kad ono... ... sirena..., ma nista..., baja je samo odplovio, nije me video. Hocu da kazem..., ipak ih ima, nego ponegde skriveni cute!

p.s. danas, kod mene u "carsiji"

Comment

Working...
                                X