samo razmishljam neshto oko boost controlera, kad sam poslednji put gledao u USA cene za elektronske bilo Apexi AVC ili Greddy ProftecB (naj cheshce korishceni) nisu bili ispod 350$, ne znam zashto se ne bi ishlo na manuelni BC? Jeste da nema opciju za svaku brzinu, potreban ti je boost gauge da bi znao na chemu si, ali koshtaju smeshno, chak mogu da se nadju i dual-stage. Mislim da ti za ciljnu konjazu ne treba elektronski boost controler koji koshta kao prosechna plata.
Sto da ne, moze i manuelni, josh bolje dual stage. Mehanicki boost gauge obavezno naravno ma koji controller instalirao, manuelni ili elektronski. Ali, da se razumijemo, rezultat nece biti nikako isti kao na potpuno mapovanom elektronskom controlleru.
Sto se tice cijene samih elektronskih controllera isl, nisam ja ni mislio da kupuje nesto po tim cijenama, amerika je puna prodavnica sa velikim prozorima .
Kako god da okrene na kraju se opet vracamo na mapping i upravo tu ce da vidi razlike - power delivery/boost/lag.
Daj boze da bude elektronika, nego ti sky da uzmesh polako taj filter za pochetak. A ako budesh napravio dobru kombinaciju i uzimao Apexi nemoj da me zaboravish vrlo rado bi ga posedovao umesto ovog mehanichkog koji treba da dodje. Napravimo neki group buy
Jel si to morao da skidas branik da bi mogao da slepas auto?
da
kuka je na vecoj nadmorskoj visini od dna branika i da mi sajla ne bi stalno natezala branik na gore, morao sam da ga skinem
u stvari, pomogao bi mi i lip da sam skinuo, ali lakse je bilo rasklopiti sve iskinuti branik nego odsrafiti lip
@Vocko - prihvatili su auto bez pogovora, iako su prosli put kukali da su se namucili kao Isus dok su skinuli i vratili turbinu
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
@BMW 325i - razmislicu o avataru, jer je ovo screenshot iz jednog od prvih videa, zbog kojih sam se zaljubio u drift pre xxxx godina
a i fotka je do 00
@srdjan_p - uh, da znas da je opasan. Pre 2 veceri sam prebrzo uleteo u jednu krivinu sa glatkim asfaltom i otkinuo mi se. Srecom prisebna glava i balans auta su nas ocuvali u komadu. Trdicu se da izbegavam takve egzibicije.
@M@rio - sta zezas kad sam te jedva pretekao
@V-Tec - ima ih. Kako sam cuo, jos 4. Novi Sad, Arilje, Leskovac ( GROB od auta za 3500e, gledao sam ga ) i jedan valjda, slupani u BG-u.
Sto se iskustva tice, ne bas mnogo, ali sam za volan auta seo pre 19 godina, pa se nesto malo i naucilo za to vreme. Makar sam naucio da ne rizikujem previse.
@sri98 - zar i ti sine Brute. Pa ovo je turbak, jos se vrti samo na 7k.
momci, ako posluzi vreme, docicu u nedelju, voleo bih da ga pogleda neko malo iskusniji od mene
Dragi moji, ja sam bio u autu dok je "divljao"! Morao sam da ga zamolim da stane, da izadjem iz auta i popusim pola pakle sigara da se smirim....... auto ide ko nezdrav, a ovaj ludi "ruchna" ga przi ko da je tudji...i dalje nemam pojma kako je uspeo da udje u s krivinu sa 120 km/h ganjajuci a6 2.7 na branik, a da pri tom nismo izginuli, i iskidali se na metalne stubice pored puta.....samo mi zao one dece sto se pobacase pored puta kad je "guza" isklizala.......... loodo burazeru!
PS ja sa njim od sada pa nadalje sedam u kola samo ako JA vozim
Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...
ma sta zezas, tad auto nije isao kako treba
provozacu te da vidis kako sad kida
a i svikao sam ga malo
moze, al da ti sedis kao suvozac......ti i volan, i ja u kolima, nikako...
jos kad pomislim da si me vozio na sopstvenoj svadbi, u automobilu mog matorog (bmw 5 prim.aut)................ jos uvek mi se oznoje dlanovi kad se setim..........
Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...
Pre dvadeset min. sam spazio s14a, nesto kao plavo, teget metalik, ali ...vrhunski izgleda, stock, ali kao novo, onako na prvu loptu.Izlazio sam sa parkinga ledjima okrenut i cekao da se otvori saobracaj, kad ono... ... sirena..., ma nista..., baja je samo odplovio, nije me video. Hocu da kazem..., ipak ih ima, nego ponegde skriveni cute!
Comment