RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

^^ Postoji nalepnica na desnom B stubu, postoje podaci u centralnoj bazi svih ovlašćenih servisa i postoji oznaka opreme u pretincu ispred suvozača. Detaljno o svemu ovome imaš u ranijim porukama. Ključić pokazuje da je (prošlo) vreme za redovan servis.

Originally posted by SerbianHero
    sve u svemu standardni problemi jednog kvalitetnog proizvoda.
    Smorio si... Očigledno si ubo neki loš primerak lagune i stvarno je suvišno da non-stop to ističeš- Osnovni problem u kupovini polovnog automobila je što u 99% slučajeva novi vlasnik ne zna baš ništa o tome što se sa tim automobilom ranije dešavalo. Mnogi se hvataju za kilometražu, a nikome ne padne na pamet da mu je auto možda stvarno prešao malo, ali je zato u nekom trenutku možda prošao ispod kamiona, ili da je sastavljen od dva... Pri tome, tehničko znanje većine vlasnika je malo ili nikakvo (što ne znači da je i tvoje takvo) i onda su svi drugi krivi, a posebno proizvođač, što je auto loš.

Da znaš šta sve crkava na potpuno novim automobilima raznih proizvođača (pa i renoa), mislim da bi manje dizao frku.

Comment

• Nesa981
      CBC Član
      • 07.09.2010
      • 11
      • Smederevo

Hvala puno,pocitao sam jedan deo ali uspecu nekako.Malo sam kratak sa vremenom ali se nadam da cu uspeti

Comment

• cale
        CBC Senator
        • 22.03.2009
        • 297
        • Backa Topola

@SerbianHero potpuno te razumem sto si "odlepio", verovatno bi se svako od nas, mozda i za manje problema nego sto si ti imao sa lagunom,
        isto tako osecao. Sta je tu je, pomiri se sa tim pa lepo razmisli hoces li je na dobos ili ne. Dosta si ulozio u kola ,sto para sto zivaca, pa odvagaj. Ne vredi ti da se jedes i grizes sve oko sebe. Misli pozitivno i razbistri glavu.
        NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• SerbianHero
          CBC Senator
          • 10.10.2009
          • 259
          • Beograd

@mupe,
          primetio si valda da sam samo nabrojao probleme, koji su cesti, sto jel, ako se potrudis mozes i sam da potrvrdis jedino sto je moguce da sam po nesto izostavio. Sto se tice mog komentara na kraju, to je moje subjektivno misljenje i moze ga promeniti samo jos jedno takvo istog kvaliteta ili veceg.

P.S. A sto se tice ovoga "smaras", mislim da nije prikladno za nekog ko je clan ovog foruma da deli istu sudbinu kao svi ostali, neko ko je do sada imao kvalitetne postove, a opet izrazava na "ovaj" nacin i pokazuje svoju "tamnu stranu" .... jbg

Comment

• SerbianHero
            CBC Senator
            • 10.10.2009
            • 259
            • Beograd

Hvala cale,

Comment

• debeli73
              CBC Član
              • 16.05.2010
              • 75
              • Kragujevac

Ne dirajte mi SerbianHero-a. Ja mislim da je on Wagen-ovac pa nas namerno nervira

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd
                • Renault LagunaII 1.8 16v

gogi sta bi sa onom polovnom lagunicom za delove???

zamolio bi da vise ne lupate dobar i los primerak... to su serijske proizvodnje i sve su iste, razlika je samo posto svi vozimo polovno kako je ocuvan... ako to smatrate dobrar ili los.. onda ok..

juce na auto putu liku crko novi maserati.. i odma mi smesak i kazem laguna je auto..h

Comment

• vlaves2000
                  CBC Član
                  • 28.03.2010
                  • 95
                  • srbija

pozdrav, kada treba da se pali lampica za abs, i desava mi se sledece u prvu brzinu ubacuje dobro medjutim u drugu i trecu za nijansu teze kao da zakaci nesto a i pedala kvacila se ne vrati uvek skroz gore ali znaci ne uvek.
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• gogi11
                    CBC Senator XXL
                    • 26.10.2009
                    • 790
                    • Sever Srbije - Novi Sad

E vidis htedoh to da vam saopstim pre neki dan ali zaboravih.
                    Naime: rekoh vam ja da ce biti jedna "malo kvrcnuta laguna" , drugar konacno navata tog tipa i ode sa sve kamionom po lagunu kada je i imao sta da vidi .
                    Od navodnog kvrcanja ispade da ju je pragazio kamion od pocetka do kraja po duzini tako da je upotrebljivo samo to pozadi oko svetala i unutra neke sitnice . Cak su i sedista polomljena. Tako da nije imao racunicu da je uzme ni za 200-300e tako da zalim ali eto nista za sada od delova koje sam vam skoro p a obecao eto nije do mene.
                    Nista videcu jos na par mesta jel ima neka za delove pa da se nadjemo na cherupanje kao neki mini skup
                    Nego maxic jel jos neka riknula ?

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790

Vlaves za polugu kvacila sto ne vraca : pred kraj je cilindar pedale kvacila (nadam se da sam se dobro izrazio ) ako se ne varam da sam u prolazu kod majstor Slobe cuo da je 70e zamena !!

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd
                        • Renault LagunaII 1.8 16v

e nije... ove su dobre... samo mi fale jos 2... idem ljudi danas da peglam felnu... neko(ja ili brat) smo overili kratercic negde hehehe...jbg.. inace sad sam bio u spaniji i francuskoj.. tamo samo renoi.. cak i u spaniji je cesci od njihovog seata koga ima brdo.. pa vi vidite... onda ide citroen pa peugeot.. druga kola retko se vidjaju

Comment

• gogi11
                          CBC Senator XXL
                          • 26.10.2009
                          • 790

Pa logicno imaju veci standard pa mogu da placaju ceste i skupe popravke

Ups jesam sad ja zapoceo nesto

Comment

• vlaves2000
                            CBC Član
                            • 28.03.2010
                            • 95
                            • srbija

ma nisi nista zapoceo!!!

poenta je u tome sto ovde dolaaze ljudi koji su ili dokoni ili oni kojima stvarno treba pomoc, daleko je vise onih koji sa lagunama nemaju nikakvih problema oni nemaju ni potrebu da dolaze ovde pogledaj samo koliko ovaj forum za lagunu ima clanova a koliko se laguna vozi po srbiji sve ce ti biti jasno.

pozdrav

iskljuci caps lock
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• lagunas
                              CBC Član
                              • 01.09.2010
                              • 28
                              • NOVI PAZAR

Originally posted by gogi11
                              E vidis htedoh to da vam saopstim pre neki dan ali zaboravih.
                              Naime: rekoh vam ja da ce biti jedna "malo kvrcnuta laguna" , drugar konacno navata tog tipa i ode sa sve kamionom po lagunu kada je i imao sta da vidi .
                              Od navodnog kvrcanja ispade da ju je pragazio kamion od pocetka do kraja po duzini tako da je upotrebljivo samo to pozadi oko svetala i unutra neke sitnice . Cak su i sedista polomljena. Tako da nije imao racunicu da je uzme ni za 200-300e tako da zalim ali eto nista za sada od delova koje sam vam skoro p a obecao eto nije do mene.
                              Nista videcu jos na par mesta jel ima neka za delove pa da se nadjemo na cherupanje kao neki mini skup
                              Nego maxic jel jos neka riknula ?
                              Evo broja tipa koji ima Lagunu za rasturanje jeftin je a i ok je lik 064-2083033 da malo pomognem u prevazilazenju skupih delova

Pozdrav

Comment

• debeli73
                                CBC Član
                                • 16.05.2010
                                • 75
                                • Kragujevac

Originally posted by vlaves2000
                                ma nisi nista zapoceo!!!

poenta je u tome sto ovde dolaaze ljudi koji su ili dokoni ili oni kojima stvarno treba pomoc, daleko je vise onih koji sa lagunama nemaju nikakvih problema oni nemaju ni potrebu da dolaze ovde pogledaj samo koliko ovaj forum za lagunu ima clanova a koliko se laguna vozi po srbiji sve ce ti biti jasno.

pozdrav

iskljuci caps lock
                                Koliko ja vidim naslov teme pored kvarova i popravki ima i dve podteme za ljude koje nemaju za sada probleme a to su iskustva i održavanje

Comment

Working...
                                X