RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sjstephy91
    CBC Veteran
    • 28.11.2010
    • 143
    • Beograd- Srbija

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ma da pa tako je i na Laguni, osvetli ti samo bukvalno ivicu puta, da nije njih ovi putevi dole kod nas na jugu bi me ubili..
    Fora kad vas zaustavi pandur i pita vas zasto su bez potrebe upaljene maglenke, samo mu recite da vam jedan far radi s vremena na vreme, pa ne bi ste da se desi da vas neko ne vidi lepo..
    RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by modesti
      Au gogi ovo se iz aviona vidi da je benzinac...
      Krvavi suvi benzinac

Comment

• igogitar
        CBC Član
        • 14.07.2010
        • 93
        • R.Srpska,Gradiška

Originally posted by aguero
        e ovako,imam 2 pitanja....imam lagunu 2001 god. 1.9 dizel....interesuje me kada je najbolje promijeniti u vecu brzinu tj. na koliko obrtaja???A da ne steti motoru,i da ima malu potrosnju...????Drugo pitanje: da li znate u cemu je problem,kada tek upalim auto,ubacim u prvu brzinu i hocu da krenem,auto pocne da se bas trese,pogotovo instrument tabla,znate na sta mislim...to mi se desava samo kada hocu da krenem,da li znate do cega je to???molim odgovore....
        Preporucujem ti da mijenjas brzina na 3500-4500 obrtaja
        Auto se mozda nece tresti pri kretanju ako das malo gasa kad kreces
        Nadam se da neces zamjeriti sto sam se malo nasalio.

Comment

• savke
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 575
          • Novi Sad, Temerin
          • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ovo pocinje da me nervira. Nigde nema na jednom mestu da mozes da nadjes sve u vezi zakona o saobracaju. Ono sto ima da se nadje je puno delova tipa "Bice naknadno odredjeno podzakonskim aktima" koja opet nigde ne mozes da nadjes na jednom mestu.
          Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

mene opasno nervira sto mi afto nekad treska malo sitno u leru a leti ko bubica.. ne znam sta mu je
            prva plata i idem da se to sredi.. tj. vidim sta je pa ako staje u platu da se sredi...

Comment

• savke
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 575
              • Novi Sad, Temerin
              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Da je castis za novu godinu.
              Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• sjstephy91
                CBC Veteran
                • 28.11.2010
                • 143
                • Beograd- Srbija

Ljudi, moj drugar sa Lagunom ima sledeci problem,ako neko od vas zna: Svetlo u kabini mu se ne gasi kad udje u auto i upali ga, takodje ni ono iza ni ono kod u vozacevih nogu, tek nakon nekeoliko predjenih km mu se gasi, a kad otvori vrata sve iznova... Sta moze da bude?

Comment

• modesti
                  CBC Senator
                  • 26.08.2009
                  • 239
                  • novi sad
                  • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Max nemoj da bacas pare...vozis benzinca a uzrok moze da bude malo vise vode u gorivu ili benzin nize oktanske vrednosti...
                  Originally posted by sjstephy91
                  Ljudi, moj drugar sa Lagunom ima sledeci problem,ako neko od vas zna: Svetlo u kabini mu se ne gasi kad udje u auto i upali ga, takodje ni ono iza ni ono kod u vozacevih nogu, tek nakon nekeoliko predjenih km mu se gasi, a kad otvori vrata sve iznova... Sta moze da bude?
                  Moze da bude kontakt, mada je cudno ako se ugasi posle izvasnog vremena...
                  It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• sjstephy91
                    CBC Veteran
                    • 28.11.2010
                    • 143
                    • Beograd- Srbija

Da,da provereno, gasi se posle izvesnog vremena samo, a inace kad je zakljuca tad se ugasi, a kad izadje i ostavi je, ono svetlo u nogama gori jos neko vreme pa se ugasi (ali nenormalno duze, mozda i sat vremena)... Vozio me i celim putem mu gori svetlo dole kod papucica, ja bi poludeo..

Comment

• cale
                      CBC Senator
                      • 22.03.2009
                      • 297
                      • Backa Topola

Neka stavi naocare!!!
                      NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• slavenm
                        CBC Veteran
                        • 11.10.2010
                        • 128
                        • Bijeljina

Da,da provereno, gasi se posle izvesnog vremena samo, a inace kad je zakljuca tad se ugasi, a kad izadje i ostavi je, ono svetlo u nogama gori jos neko vreme pa se ugasi (ali nenormalno duze, mozda i sat vremena)... Vozio me i celim putem mu gori svetlo dole kod papucica, ja bi poludeo..
                        a sta se desi kad otvori neka druga vrata, odnosno lako ces to probati, kad mu se vec konacno ugasi svjetlo unutra jednostavno otvorite recimo zadnja vrata ili tako neka druga, i onda kad ih zatvoris ako se ugasi normalno onda ti je problem u bravi na vozacevim vratima koja sadrzi kontakt za to svjetlo !!!

Comment

• fanta
                          CBC Početnik
                          • 09.10.2010
                          • 7
                          • skopje

Druze problemot e vo bravata ima kontakt (mikroprekidac ) koj e najverovatno osteten ili zaglaven pa ne moze da iskluci.
                          A dali na instrument tabla mu signalizira za otvorena vrata?

Comment

• sjstephy91
                            CBC Veteran
                            • 28.11.2010
                            • 143
                            • Beograd- Srbija

Eeeee vidite i ja sam mislio da je onaj prekidac na vratima, sve dok nisam malo razmislio i shvatio nesto, upravo ono na sta potencira Fanta...
                            Da je pokvaren prekidac na vratima, na ekranu bi pokazalo da su vrata otvorena... Ovako ne, samo svetlo gori...

Comment

• DarkoP
                              CBC Član
                              • 28.03.2010
                              • 18
                              • Sombor

Ako mora da drzi dugme dok pali auto, onda je do jezicka u citacu kartice

Comment

• modesti
                                CBC Senator
                                • 26.08.2009
                                • 239
                                • novi sad
                                • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Ja drzim dugme dok palim auto i ne sija mi svetlo, gasi se vrlo brzo po ulasku u vozilo i startovanja motora. A drzim vec godinu ipo dana dugme jer me mrzi, vise mi frka, da od gotovog napravim veresiju prilikom popravljanja start/stop dugmeta. Ista prica i za dva podizaca prozora. Jbg. probao pa malo zapelo...i onako ne gledam u to dok vozim, mada bi bilo lepo kaada bi radilo
                                It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

Working...
                                X