RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savke
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 575
    • Novi Sad, Temerin
    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Originally posted by hope
    ...savke ,tvoja laguna je ph2 tako da mi nije jasno kako onda nemas esp,pa me bas zanima za koje je trziste tvoja laguna tj tl...?
    Za italijansko trziste je, a jos je cudnije sto je Initiale a nema ESP. Doduse moja je 2005 sto znaci da je medju prvima u ph2 varijanti, ali opet i lagune ph1 postoje sa ESP.
    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• mupe
      CBC Senator XXL
      • 05.10.2006
      • 822
      • bg
      • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by dci Šabac
      Poz svima,
      kod mene je Expresion paket, a imam kozna sedista, kozni menjac i obruc volana, navigaciju, parking senzore, zavesice u vratima i na zadnjem staklu, 3 upaljaca u kabini i jedan u gepeku, ESP, tempomat, kasetice u vratima,senzore za kisu
      A jesi li baš baš siguran da je to Expression? Šta piše na nalepnici na desnom B stubu? E1, E2, E3, EA3...?

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Kanda je neko menjao plocicu na ladici
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• savke
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 575
          • Novi Sad, Temerin
          • Laguna 2 ph2, Golf 3

Moguce je i da je bio ispaljen AirBAg na suvozacevoj strani, pa je menjana cela tabla sa sve vratancima...mada i ta sto sam ja video slupanu kod mog majstora imala je skoro sve to samo bez koznih sedista a oznaka je bila E1.

E ako nekom fali neka plastika ili nesto sto mogu da skinem sa te lagune pre nego sto je odvuku kod Crnog u Zabalj, javite mi da mogu da pogledam da li ima ili je neko vec skinuo, posto je vec poprilicno rascupana.

Comment

• modesti
            CBC Senator
            • 26.08.2009
            • 239
            • novi sad
            • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Savke, ajde proveri da li ima ona tvrda polica za dno gepeka, ja imam samo tapacirung pa sve upada, naravno ako je limuzina...
            It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• savke
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 575
              • Novi Sad, Temerin
              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Izvinjavam se nisam napomenuo da je karavan.

Comment

• mobbdeepqb
                CBC Senator XXL
                • 19.07.2009
                • 383
                • beograd

Moja je Privilege.Imam ESP,xenone,bitch za upozorenja ,polu kozu,hrom detalje,kontr.tablu sa velikim bordom.........ali nemam p.senzore i tempomat

Comment

• lagunas
                  CBC Član
                  • 01.09.2010
                  • 28
                  • NOVI PAZAR

ESP -DA

Comment

• hope
                    CBC Senator
                    • 03.06.2010
                    • 212
                    • ca

savke ,ima li ta laguna suvozacev pojas(sa kablicem za pistanje kada nije vezan) i zadnji pojas i ako ima koliko je para

Comment

• max3m87
                      CBC Senator XXL
                      • 17.05.2010
                      • 531
                      • Beograd
                      • Renault LagunaII 1.8 16v

aj meni vidi za vozaceva vrata prekidaci za podizac za suvozacevo i vozacevo staklo...

Comment

• savke
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 575
                        • Novi Sad, Temerin
                        • Laguna 2 ph2, Golf 3

prekidaci za podizac za suvozacevo i vozacevo staklo...nema, neko je vec skinuo. Gledao sam zbog one plastike okolo.

Originally posted by hope
                        savke ,ima li ta laguna suvozacev pojas(sa kablicem za pistanje kada nije vezan) i zadnji pojas i ako ima koliko je para
                        Pojasevi su tu sigurno, ne verijem da je neko skidao, ali moram da proverim. Reci mi samo da li je taj kablic bas na pojasu ili na onom delu gde se pojas kaci? Koji ti zadnji pojas fali?

Comment

• cale
                          CBC Senator
                          • 22.03.2009
                          • 297
                          • Backa Topola

Danas mi je iz cista mira prestao da radi levi zadnji zmigavac. Proverio sam nije sijalica, nije ni kontakt na rucici, jer i kad upalim sva 4 taj zadnji levi ne radi. Nigde nema osiguraca za zmigavce, sve sam pregledao. Ako neko zna da slucajno postoji neki ralej ili osigurac za zadnji levi zmigavac, i gde se nalazi, bio bi od velike koristi. Hvala.
                          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• rmilenko
                            CBC Član
                            • 05.01.2010
                            • 42
                            • Novi Sad

Savke, ima li ta laguna 'suspleh' ili kako se vec zove onaj lim sto ide ispod motora da ga stiti od spoljnih uticaja?

Comment

• savke
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 575
                              • Novi Sad, Temerin
                              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Nema. Udarena je bila u prednji kraj, tako da je skroz smrskan. Video sam neko parce tamo, ali ostatak je verovatno ostao negde na putu.

Comment

• dex012
                                CBC Početnik
                                • 20.10.2010
                                • 4
                                • pozarevac

Originally posted by gogi11
                                Dex012 u pitanju je dzek koji je utaknut u elektronsku klapnu , mnogu si resili problem zamenom tog dzeka i celokupnog kabla ali negde to ne pomaze.
                                Pri tom problemu sa ubrizgavanjem dijagnostika cesto izbaci u bukvalmom prevodu *kvar na vodu 2* ali u glavnom se tu sve i zavrsava jer vecini majstora nije poznato kako ko da rese. Znam da je kod nekih skidan komjuter i zamenjen cip i tada problemi prestaju ali to bas kosta .

Hvala na odgovoru. Neznam sta da radim jer niko nezna sta je to. Pitanje jel znas mozda koji je to cip koji treba da se zameni.

Comment

Working...
                                X