RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

zalio bih te ali moram sebe meni je racun 59 000

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

Hm... ko je preocitao poslednjih 5-6 stranica a hteo je mozda da kupi lagunu sigurno je odustao od kupovine iste ili se doobro premislja.
      Dobro se i ja razmiljam da li da pazarim lagunu (ponovo) koju sam smeknuo u jednoj auto kuci u italiji, uzeo sam Lanciu Libru karavan 2005 1,9 jtd u fulu ali sam i nju prodao a da je nisam ni registrovao misleci da je bolje da uzmem Lagunu ali nekako sad sve mislim da sam se zzzzzz dosao covek pogledao libru pitao koliko kosta ja blebnuo cenu a on blebnuo kesh na astal ODMAH ...ja zatecen .
      Moram Slobu da angazujem da krene sa mnom za Italy nema druge

Comment

• vlaves2000
        CBC Član
        • 28.03.2010
        • 95
        • srbija

jeli isao neko skoro u bosnu interesuje me koliko je tamo evro dizel i na kojoj pumpi se preporucuje da se sipa presao bih na prelazu kod loznice hvala
        https://t.me/pump_upp

Comment

• CDanijel76
          CBC Veteran
          • 11.01.2010
          • 144
          • Novi Sad

gogi - sta se bunis ako ti je dzep zadovoljan hehehe mada ne bi smetalo malo vise u njemu ...jel ..???
          ja sam pre kupovine lagune razmisljao o libri ...samo da je lepsa s preda !!! ne svidja mi se svetlo na njoj... a ni zeni se tad nije svideo i prelomili na lagunu .
          --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Ma jeste libra je napred ruzna ili po meni vise zastarela ali je sve ostalo na visokom nivou udonostk,kvalitet izrade, oprema, motor , nema problema poput lagune , bolji motor manji potrosac kazu i da je jeftiniji za odrzavanje , manji je komfor ako se porede karavani i to poprilicno.
            Imam ponudu za jednu Lagunu 2007 1,9dci karavan initale ali moram da je uzmem u paketu sa jos 6 automobila da bi je dobio vrlo vrlo povoljno pa cekam da se uklopim sa burazerom da vidimo sta i kako mada svakako sam i planirao da uzmem par kola pa kako bude. Full oprema presla 63.000km 3 kartice ,prvi vlasnik , servisna sa racunima od odrzavanja, 2 seta ALU felni sa gumama zimske i letnje malo losije letnje...
            Nema ostecenja nije radjena, skoro je uradjen mali servis i treba da se odradi jedino veliki i to je to od ulaganja . Cena je smesna imajuci u vidu o kakvom je autu rec ( godiste stanje oprema i cena kod nas !! )

Comment

• CDanijel76
              CBC Veteran
              • 11.01.2010
              • 144
              • Novi Sad

sad me baci u razmisljanje da podmladim moj auto prodao bi ti to meni sa malo tvoje zarade mada, mene ovaj sluzi, bilo bi mi zao - mozda - dok ne sednem u noviji heheheh
              --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• rmilenko
                CBC Član
                • 05.01.2010
                • 42
                • Novi Sad

Originally posted by vlaves2000
                jeli isao neko skoro u bosnu interesuje me koliko je tamo evro dizel i na kojoj pumpi se preporucuje da se sipa presao bih na prelazu kod loznice hvala
                Ja sam za vikend bio u Bijeljini i cene za EURO4 su 2.19KM/l a za EURO5 2.20KM/l na Petrolovoj pumpi.
                Gledao sam i ostale pumpe i sve je to tu negde.

Comment

• slavenm
                  CBC Veteran
                  • 11.10.2010
                  • 128
                  • Bijeljina

@valves
                  ako ces kroz Bijeljinu prolazit, sipaj na OMV ili NESTRO pumpama, euro dizel je od 2,19 do 2,22 KM, ja sam iz Bijeljine i sipam na tim pumpama i nisam nikad imao problema! doduse ja sipam bezolovni

Comment

• savke
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 575
                    • Novi Sad, Temerin
                    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by gogi11
                    Ma jeste libra je napred ruzna ili po meni vise zastarela ali je sve ostalo na visokom nivou udonostk,kvalitet izrade, oprema, motor , nema problema poput lagune , bolji motor manji potrosac kazu i da je jeftiniji za odrzavanje , manji je komfor ako se porede karavani i to poprilicno.
                    Imam ponudu za jednu Lagunu 2007 1,9dci karavan initale ali moram da je uzmem u paketu sa jos 6 automobila da bi je dobio vrlo vrlo povoljno pa cekam da se uklopim sa burazerom da vidimo sta i kako mada svakako sam i planirao da uzmem par kola pa kako bude. Full oprema presla 63.000km 3 kartice ,prvi vlasnik , servisna sa racunima od odrzavanja, 2 seta ALU felni sa gumama zimske i letnje malo losije letnje...
                    Nema ostecenja nije radjena, skoro je uradjen mali servis i treba da se odradi jedino veliki i to je to od ulaganja . Cena je smesna imajuci u vidu o kakvom je autu rec ( godiste stanje oprema i cena kod nas !! )
                    Au bre pa ako je sve tako pa to je prava stvar!
                    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• vlaves2000
                      CBC Član
                      • 28.03.2010
                      • 95
                      • srbija

koji jeodnos evra i km i jel ima neke osetne razlike u kvalitetu euro dizela u odnosu na nas mislim oseti li se tarazlika u potrosnji i u ponasanju auta
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• igogitar
                        CBC Član
                        • 14.07.2010
                        • 93
                        • R.Srpska,Gradiška

1 EUR=1,9558 BAM tj.1 marka je otprilike 52,5 dinara a sto se tice kvaliteta goriva mislim da je isti na citavom ovom smrdljivom Balkanu

Comment

• Shou
                          CBC Početnik
                          • 16.03.2011
                          • 6
                          • Beograd

E cao,da li neko zna gde mogu da popravim fabricki cd charger,u pitanju je laguna 2003god.?

Comment

• Cherokee_NS
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2009
                            • 802
                            • Novi Sad

Originally posted by slavenm
                            @valves
                            ako ces kroz Bijeljinu prolazit, sipaj na OMV ili NESTRO pumpama, euro dizel je od 2,19 do 2,22 KM, ja sam iz Bijeljine i sipam na tim pumpama i nisam nikad imao problema! doduse ja sipam bezolovni
                            Daj mi cenu bezolovnog kod Neskovica na onim fensi pumpama prema Sremskoj Raci
                            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Shou
                              CBC Početnik
                              • 16.03.2011
                              • 6
                              • Beograd

I da,jel moze neko da mi preporuci dobrog elektricara?

Comment

• fanta
                                CBC Početnik
                                • 09.10.2010
                                • 7
                                • skopje

imam edno prasanje : Brat mi ima Laguna II 2001 god. probavme da gi aktivirame dnevnite svetla ( avtomatski da se vklucata koga ke zapali kolata ) megutoa nemozese bidejki nemase relinja za svetlata. Gi stavivme potrebnite 2 relinja koi treba da stojat kaj sovozacot pozadi kasetata napred megutoa povtorno ne se aktiviraat bidejki ne dobivaat signal za aktiviranje a na dijagnostika pokazuva deka se aktivni. Dali nekoj znae dali treba da se stavi uste nakoe rele ili osigurac i kade ?

Comment

Working...
                                X