Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Hm... ko je preocitao poslednjih 5-6 stranica a hteo je mozda da kupi lagunu sigurno je odustao od kupovine iste ili se doobro premislja.
Dobro se i ja razmiljam da li da pazarim lagunu (ponovo) koju sam smeknuo u jednoj auto kuci u italiji, uzeo sam Lanciu Libru karavan 2005 1,9 jtd u fulu ali sam i nju prodao a da je nisam ni registrovao misleci da je bolje da uzmem Lagunu ali nekako sad sve mislim da sam se zzzzzz dosao covek pogledao libru pitao koliko kosta ja blebnuo cenu a on blebnuo kesh na astal ODMAH ...ja zatecen .
Moram Slobu da angazujem da krene sa mnom za Italy nema druge
jeli isao neko skoro u bosnu interesuje me koliko je tamo evro dizel i na kojoj pumpi se preporucuje da se sipa presao bih na prelazu kod loznice hvala
gogi - sta se bunis ako ti je dzep zadovoljan hehehe mada ne bi smetalo malo vise u njemu ...jel ..???
ja sam pre kupovine lagune razmisljao o libri ...samo da je lepsa s preda !!! ne svidja mi se svetlo na njoj... a ni zeni se tad nije svideo i prelomili na lagunu .
Ma jeste libra je napred ruzna ili po meni vise zastarela ali je sve ostalo na visokom nivou udonostk,kvalitet izrade, oprema, motor , nema problema poput lagune , bolji motor manji potrosac kazu i da je jeftiniji za odrzavanje , manji je komfor ako se porede karavani i to poprilicno.
Imam ponudu za jednu Lagunu 2007 1,9dci karavan initale ali moram da je uzmem u paketu sa jos 6 automobila da bi je dobio vrlo vrlo povoljno pa cekam da se uklopim sa burazerom da vidimo sta i kako mada svakako sam i planirao da uzmem par kola pa kako bude. Full oprema presla 63.000km 3 kartice ,prvi vlasnik , servisna sa racunima od odrzavanja, 2 seta ALU felni sa gumama zimske i letnje malo losije letnje...
Nema ostecenja nije radjena, skoro je uradjen mali servis i treba da se odradi jedino veliki i to je to od ulaganja . Cena je smesna imajuci u vidu o kakvom je autu rec ( godiste stanje oprema i cena kod nas !! )
sad me baci u razmisljanje da podmladim moj auto prodao bi ti to meni sa malo tvoje zarade mada, mene ovaj sluzi, bilo bi mi zao - mozda - dok ne sednem u noviji heheheh
Originally posted by vlaves2000
jeli isao neko skoro u bosnu interesuje me koliko je tamo evro dizel i na kojoj pumpi se preporucuje da se sipa presao bih na prelazu kod loznice hvala
Ja sam za vikend bio u Bijeljini i cene za EURO4 su 2.19KM/l a za EURO5 2.20KM/l na Petrolovoj pumpi.
Gledao sam i ostale pumpe i sve je to tu negde.
@valves
ako ces kroz Bijeljinu prolazit, sipaj na OMV ili NESTRO pumpama, euro dizel je od 2,19 do 2,22 KM, ja sam iz Bijeljine i sipam na tim pumpama i nisam nikad imao problema! doduse ja sipam bezolovni
Originally posted by gogi11
Ma jeste libra je napred ruzna ili po meni vise zastarela ali je sve ostalo na visokom nivou udonostk,kvalitet izrade, oprema, motor , nema problema poput lagune , bolji motor manji potrosac kazu i da je jeftiniji za odrzavanje , manji je komfor ako se porede karavani i to poprilicno.
Imam ponudu za jednu Lagunu 2007 1,9dci karavan initale ali moram da je uzmem u paketu sa jos 6 automobila da bi je dobio vrlo vrlo povoljno pa cekam da se uklopim sa burazerom da vidimo sta i kako mada svakako sam i planirao da uzmem par kola pa kako bude. Full oprema presla 63.000km 3 kartice ,prvi vlasnik , servisna sa racunima od odrzavanja, 2 seta ALU felni sa gumama zimske i letnje malo losije letnje...
Nema ostecenja nije radjena, skoro je uradjen mali servis i treba da se odradi jedino veliki i to je to od ulaganja . Cena je smesna imajuci u vidu o kakvom je autu rec ( godiste stanje oprema i cena kod nas !! )
Au bre pa ako je sve tako pa to je prava stvar!
Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
koji jeodnos evra i km i jel ima neke osetne razlike u kvalitetu euro dizela u odnosu na nas mislim oseti li se tarazlika u potrosnji i u ponasanju auta
Originally posted by slavenm
@valves
ako ces kroz Bijeljinu prolazit, sipaj na OMV ili NESTRO pumpama, euro dizel je od 2,19 do 2,22 KM, ja sam iz Bijeljine i sipam na tim pumpama i nisam nikad imao problema! doduse ja sipam bezolovni
Daj mi cenu bezolovnog kod Neskovica na onim fensi pumpama prema Sremskoj Raci
imam edno prasanje : Brat mi ima Laguna II 2001 god. probavme da gi aktivirame dnevnite svetla ( avtomatski da se vklucata koga ke zapali kolata ) megutoa nemozese bidejki nemase relinja za svetlata. Gi stavivme potrebnite 2 relinja koi treba da stojat kaj sovozacot pozadi kasetata napred megutoa povtorno ne se aktiviraat bidejki ne dobivaat signal za aktiviranje a na dijagnostika pokazuva deka se aktivni. Dali nekoj znae dali treba da se stavi uste nakoe rele ili osigurac i kade ?
Comment