RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • debeli73
    CBC Član
    • 16.05.2010
    • 75
    • Kragujevac

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Sve mi to radi, pali se svetlo do pola kartice, sstart dugme ne držim, a crvena lampica ne fleshuje

Comment

• savidsi
      CBC Član
      • 12.01.2010
      • 90
      • km

debeli73,
      negde sam citao ne mogu da se setim gde da u toj situaciji treba duze drzati start dugme. To sve ima neke veze sa akumulatorom i alnaserom. Pokusaj ovo pa javi. Ovo sto sam ja naveo nema nikakve veze sa plastikom u citacu kartice.

Comment

• slavenm
        CBC Veteran
        • 11.10.2010
        • 128
        • Bijeljina

@debeli73
        Meni se to ponekad desava ali zbog toga sto auto ne zna u kom je polzaju rucica mjenjaca (u pitanju je automatik) obicno se desi kada je u polozaju P (PARKING) , rjesenje prebacim je u N (neutral) i upali normalno!

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

Ljudi sad vas molim za ozbiljan odgovor... Sta raditi.. Ispalo je da rucica menjaca, odjednom ali posle njihovog skidanja i vracanja menjaca ne stoji gde treba tipa preblizu je brzini i lupka jel bukvalno kao da gurate malo rucicu bez kvacila... I ispade da ja to kao njima uvaljujem i kao fazon sta cemo kao nije ti to nista nece te ostaviti zbog toga u kabini se cuje ko hilti u kabini.. Jos me pitaju kao da rasturaju da vide sta je... Rekao sam da me ne zanima nek rasturaju i da nameste tako nije bilo .. Sta raditi... Odlepio sam...

Comment

• Cherokee_NS
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2009
            • 802
            • Novi Sad

Obrati se Renault Nissan Srbija.
            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• SerbianHero
              CBC Senator
              • 10.10.2009
              • 259
              • Beograd

Ajd maxi reci nam zivota ti, koji je servis u pitanju?

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd
                • Renault LagunaII 1.8 16v

Ak kompresor... Sta raditi...

Comment

• Cherokee_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2009
                  • 802
                  • Novi Sad

Originally posted by Cherokee_NS
                  Obrati se Renault Nissan Srbija.
                  Ja ti rekoh... Sastavis diplomatsko pismo, kazes sta i kako, koliko su ti naplatili i u kakvom stanju su ti auto vratili...
                  Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• markofpi
                    CBC Senator XXL
                    • 27.07.2006
                    • 1552
                    • Bezanijska Kosa

Originally posted by markofpi
                    Originally posted by savidsi
                    markofpi,
                    na 76. strani imas link programa LagunaVisu. viewtopic.php?f=377&t=31408&p=758014#p758014
                    Tamo ces naci sve sto te interesuje. Da izvucem i posaljem ti sliku nista ne vredi bez ostatka seme tako da je bolje da ceo program imas kod sebe.
                    Gracias
                    Skinuh ali ne radi, prijavljuje gresku kada krenem da rarovani fajl otpakujem!

Comment

• markofpi
                      CBC Senator XXL
                      • 27.07.2006
                      • 1552
                      • Bezanijska Kosa

Malopre sam imao voznju, izmedjuostalog parkiram se pored Merkura taco ispred staklenih panela koji spolja gledanu imaju odraz kao ogledalo i primetih da mi se sijalica u jednom fary cudno ponasa. Izadjem i imam sta da vidim, pocela je da vuce na ljubicasto i ima smanjen intenzitet svetlosti, sto ce reci da cu uskoro morati da se otvorim za zamenu iste. Da li je neko menjao, gde je najpovoljnije, kog proizvodjaca uzeti ili jednostavno kupiti polovnu za 25eur koja radi i svetli onako kako treba, a dokle ce to se i ne pita posto je polovna sijalica u pitanju!?? Inace u pitanju je xenon D2R sijalica.
                      Jel neko menjao zadnje diskove!?? Cuo sam da oni idu zajednom sa glavom/osovinom (ne secam se tacno) i u kompletu sa abs senzorom!?

Comment

• Krema
                        CBC Član
                        • 26.04.2010
                        • 77
                        • Novi Beograd
                        • Laguna II 1.9 dCi

Originally posted by debeli73
                        Sve mi to radi, pali se svetlo do pola kartice, sstart dugme ne držim, a crvena lampica ne fleshuje
                        Kad pritisnes start dugme probaj da prodrmas rucicu menjaca. Kod mene se to nekad desi, pritisnem start nista se ne desava,prodrmam rucicu menjaca on upali odmah,znaci ne moram da pritiskam ponovo start dugme ili da vadim karticu.

Comment

• cale
                          CBC Senator
                          • 22.03.2009
                          • 297
                          • Backa Topola

@debeli73 kakav ti je akumulator?
                          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• debeli73
                            CBC Član
                            • 16.05.2010
                            • 75
                            • Kragujevac

Hvala na odgovorima, akumulator je ok. Nema tu nekog problema u verglanju ili da škljoca, itd...Evo večeras sam se vratio sa službenog puta , tri puta sam palio bez problema. Moguće je da ne stisnem kvačilo do kraja, mada bi onda trebao da izbaci poruku...Probaću vaše preporuke, moguće je da je to sa menjačem...javiću

Comment

• Nesa981
                              CBC Član
                              • 07.09.2010
                              • 11
                              • Smederevo

Originally posted by Nesa981
                              Sad sam bio kod majstora i rekao mi da akumulator nema punjenje,to jest problem je u regleru ne dopunjuje akumulator.jJel imao neko ovakav problem i koliko bi me kostala popravka u zavisnosti od kvara na njemu.
                              Evo da vam se pohvalim u vezi mog problema koji sam resio.Crkao mi je rotor na altenatoru a ne regler,majstor mi je predlagao da stavi neki polovan altenator na sta ja nisam pristao nego sam narucio novi koji kosta 7500 hiljada dinara plus majstorske ruke 1500 dinara otprilike 90eura sve.

Comment

• thomas
                                CBC Član
                                • 04.10.2009
                                • 97
                                • Subotica

'Nesa 981'
                                Narucio si novi rotor ili ceo alternator za te pare ? pitam jer su meni naplatili 150 eura

Comment

Working...
                                X