Ja sam pitao renault servis - Banja Luka. Ako se sjećam dobro rekli su mi da košta oko 220€. Ali mislim da to ima veze i sa opremom Laguna odnosno da li ima hands free ili ne.
Ne znam da li je to rješenje.
Uglavnom je problem sa bravom u vozačevim vratima koja se najviše i koriste.
Upravo sam resio problem! i to na identican nacin kao i ti. hvala ti puno, ustedeo si mi novac, a sijalica u vratima koja ne radi - to nekako mogu da pregrmim
E sad bih hteo da resim parking senzor, naravno ako je u pitanju neka banalnost. naime, rekao sam da uopste ne daje nikakve znake zivota, a rikverc svetla mi rade. ima li neko neki predlog?
i da! gde se nalazi glavna tabla sa osiguracima?
Niti je ko auto od gasa satrao, niti zenu od k**** ubio
pozdrav svima, evo po prvi puta sam na nekom forumu, vozim Lagunu 1.9 dci SW, 120 ks, iz 2001. g. i mogu vam reči da sam jako zadovoljan tim vozilom...prevalio sam 30000 km bez ikakovih problema iako je auto imao 280000 kada sam ga kupio. Imam navigaciju u njemu pa me zanima dali postoji kakav link da se skine mapa Istočne europe, naravno besplatno... Hvala na pomoći!
Pozdrav svima! Imam jedno pitanje vazano za rad, verovatno turbine, moje lagune 1.9dci 120ks sa dinamique opremom. Dešava mi se kada vozim normalno, citaj pomalo penzionerski, negde između 1600-2000 obrtaja da turbina ili motor počnu da, kao trokiraju, guše se, štucaju, ne znam kako najpravilnije da se izrazim. To se ne dešava često ali najviše kada je motor hladan, desi se i kada postigne radnu temperaturu ali ne toliko često. Napominjem kada stisnem gas to se jako retko dešava. Drugar koji ima megana sa istim motorom mi reče da može da bude EGR ventil ili turbina. Nisam toliko pametan, ne bih da me neki serviser odere, pomagjte.
Niko nije imao sličnih problema? Niko nema predstavu sta bi mogao da bude uzrok ovakvog rada? Hvala
It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!
Kad otvoris vrata sa vozaceve strane , videces jedna mala vratanca na kontrolnoj tabli tu se kriju. A imas i osigurace pod haubom, iznad plastike koja pokriva akumulator prema šoferki, ima jedna manja plastika i ispod nje su razni releji i izmedju ostalog i osigurači.
A sto se tice prskalica koje si pomenuo u jednom od postova, probaj da ih naprskaš WD 40(više puta) meni je pomoglo.
pozdrav svima, evo po prvi puta sam na nekom forumu, vozim Lagunu 1.9 dci SW, 120 ks, iz 2001. g. i mogu vam reči da sam jako zadovoljan tim vozilom...prevalio sam 30000 km bez ikakovih problema iako je auto imao 280000 kada sam ga kupio. Imam navigaciju u njemu pa me zanima dali postoji kakav link da se skine mapa Istočne europe, naravno besplatno... Hvala na pomoći!
pozdrav.imam lagunu 1.9 dci i juče me je zadesio gadan peh. pošto auto nije hteo da upali pozvao sam električara da proveri grejače i pošto ni jedan nije radio pristupio je odvrtanju istih i desilo se da su bili toliko zapekli, da se dva otkinula pri vrhu navoja a dva nismo ni pokušali. verovatno me čeka skidanje glave i onda pokušaj odvrtanja. jel neko imao slični iskustava i kako ih je rešio?
Ja koliko znam, dci motor će upaliti i s neispravnim grejačima, posebno dok su ovakve temperature...
U 90% slučajeva kad neće da upali, to jest samo vergla, u pitanju je pumpa niskog pritiska.
310 000 km !! svaka cast
moj kum ima karavana, isto 2001 1.9 dci. Presla je 425 000 i jos radi ko sat!
Niti je ko auto od gasa satrao, niti zenu od k**** ubio
Comment