RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

aaaa te diodice, eto maxic ih ima on ih i onako obozava . I kod mene je bilo tih diodica i mogu reci da bas dobro izgleda nocu taman osvetli deo koji ti treba sa odredjenim stepenom jacine a ne smeta , preterana stvar nema sta napred crvene a pozadi bele ili vec koje...

Comment

• max3m87
      CBC Senator XXL
      • 17.05.2010
      • 531
      • Beograd
      • Renault LagunaII 1.8 16v

nemam ja te ali cu ih ugradim... h... ja imam ogledalo samo u onome za sunce kod suvozaca ali nema svetla... moja je verzija poor..

Comment

• zlaxx
        CBC Član
        • 25.12.2010
        • 27
        • futog

Ako nekoga baš zanima, moja dynamique oprema takodje nema te diodice (tj.zavisi od nivoa opreme).

Comment

• zlaxx
          CBC Član
          • 25.12.2010
          • 27
          • futog

I baš lepo što raspravljate o diodicama.

Comment

• igogitar
            CBC Član
            • 14.07.2010
            • 93
            • R.Srpska,Gradiška

Heh maxic i moja je poor ali sam prezadovoljan .

Comment

• slavenm
              CBC Veteran
              • 11.10.2010
              • 128
              • Bijeljina

Prodajem Lagunu, razlog nemam diodice ))))
              heheheh salim se naravno nedam je ni za brdo karamela

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd
                • Renault LagunaII 1.8 16v

menjam lagunu za neku sa vise diodica i svetlecih predmeta, trazim verziju nlo hha

Comment

• toza82
                  CBC Početnik
                  • 09.08.2010
                  • 5
                  • batajnica

Pozdrav ljudi!Imam na Laguni xenone i kad je hladno u voznji se sami spustaju i podizu.Dali je neko imao nesto slicno.Hvala unapred!

Comment

• Trenevski
                    CBC Početnik
                    • 24.01.2011
                    • 4
                    • Macedonia

Pozdrav svima , kao sto vidite nov sam na ovaj forum , iz Makedonije sam i naravno i ja posedujem Lagunu , 1.9 dci authentique 2001 godini. , kupio sam je iz slovenije pre 2 meseca i kao i svi vi ovde naravno da sam prezadovoljan do sada {nadam se da ce i tako ostati } od nje , pre lagunu sam imao citroen zx 95 god. i ako je ovo sada polovan auto razlika je ogromna , lepo radi , voznja je fantasticna ima dobru zvucnu izolaciju ma sta da vam pricam kad sve znate

Procitao sam mnogu strani iz ovog foruma t.e. temu za lagunu II i dosta sam toga i saznao ali nisam uspeo da nagem do sada kako da zamenim sijalica na one tri stvari ispod radio koje su za klimu , za nasoka duvanje , i za brzinu duvanje. Pa ako je neko radio ovo do sada molio bih ga da mi to lepo objasne {ako je uz slike jos bolje }

Nesto sam i ja sam pokusao preko pepeljaru ali najvise sam stigo do mesto gde je kartica za palenje , po neku logiku valjda je preko radio t.e. prvo izvadim radio pa onda idem nadole ali treba mi neko ko je to bar jednom radio i da mi sve potvrde t.e. da me prosvetli sto se vika na Makedonski

Pozdrav ljudi!

Comment

• svet94
                      CBC Početnik
                      • 24.01.2011
                      • 1
                      • N. Banovci

pozdrav svima. Imam lagunu 2 2003 godiste uvezao sam je iz francuske, pa me zanima da li neko od vas ima tehnicku knjizicu i uputstvo na srpskom jeziku posto ja imam samo na francuskom?

Comment

• Gavra01
                        CBC Član
                        • 04.02.2010
                        • 26
                        • Beograd
                        • Laguna II 1.6 16v

Originally posted by Trenevski
                        Pozdrav svima , kao sto vidite nov sam na ovaj forum , iz Makedonije sam i naravno i ja posedujem Lagunu , 1.9 dci authentique 2001 godini. , kupio sam je iz slovenije pre 2 meseca i kao i svi vi ovde naravno da sam prezadovoljan do sada {nadam se da ce i tako ostati } od nje , pre lagunu sam imao citroen zx 95 god. i ako je ovo sada polovan auto razlika je ogromna , lepo radi , voznja je fantasticna ima dobru zvucnu izolaciju ma sta da vam pricam kad sve znate

Procitao sam mnogu strani iz ovog foruma t.e. temu za lagunu II i dosta sam toga i saznao ali nisam uspeo da nagem do sada kako da zamenim sijalica na one tri stvari ispod radio koje su za klimu , za nasoka duvanje , i za brzinu duvanje. Pa ako je neko radio ovo do sada molio bih ga da mi to lepo objasne {ako je uz slike jos bolje }

Nesto sam i ja sam pokusao preko pepeljaru ali najvise sam stigo do mesto gde je kartica za palenje , po neku logiku valjda je preko radio t.e. prvo izvadim radio pa onda idem nadole ali treba mi neko ko je to bar jednom radio i da mi sve potvrde t.e. da me prosvetli sto se vika na Makedonski

Pozdrav ljudi!
                        Pozdrav i tebi i dobro ti nama došao na forum!

Ovo je link za to što tebi treba:

Ovo je link za climatronic:
                        http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=

Comment

• igogitar
                          CBC Član
                          • 14.07.2010
                          • 93
                          • R.Srpska,Gradiška

@Trenevski
                          Ja sam mijenjao ali je originalne sijalice nemoguce naci. Nisu ih imali cak ni u ovlastenom servisu. Uspio sam nekako da zalemim neke druge sijalice i radi ali nije bilo lako.

Comment

• CDanijel76
                            CBC Veteran
                            • 11.01.2010
                            • 144
                            • Novi Sad

dobrodoslica novim clanovima i da vas makine sluze.
                            @ toza 82
                            ako imas xenone to tako treba ali je pitanje sta tebi smeta odnosno sta "nevalja"? Jel ti se desava na ravnom putu da se pomeraju svetla gore-dole ili po neravnom?
                            --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• toza82
                              CBC Početnik
                              • 09.08.2010
                              • 5
                              • batajnica

desava mi se i na ravnom i neravnom dok vozim i kad stoji auto al samo kad je jako hladno napolju ranije nisam imao tih problema

Comment

• gafni
                                CBC Početnik
                                • 05.12.2009
                                • 9
                                • NIS

Pre svega da se predstavim, zovem se Filip i iz Nisa sam..
                                Student po zanimanju a sto se tice automobila, vlasnik lagune 2005 godiste ph1, vec 4 godine.
                                Forum sam posecivao i pre ali nikako da se predstavim u temi koja me interesuje.....
                                Nadam se da ce da se vide slike koje cu da okacim....
                                Dinamique oprema, zadovoljan sam automobilom, extra me sluzi, pa neka tako i ostane...
                                Kada sam je uzeo sa 2 godine starosti imala je nesto oko 90000 na satu, danas 135000...

Comment

Working...
                                X