Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Originally posted by corect
Pozdrav svima, novi sam ovde, ali vas citam vec par meseci.
Pedala kocnice je tvrda, pa sam pregledao plocice, diskove itd, i video sam da na pumpi odmah iznad poklopca motora ima ulja. Auto koci, ali pedala postaje sve tvrdja i tvrdja. Verovatno je otisla ta pumpa,
DA li možeš da slikaš da vidimo na šta misliš? Koliko se ja sećam, nema nikakve pumpe iznad poklopca motora...
Originally posted by cale
Jutros mi se javio jedan problem.Kad sam upalio kola i krenuo posle 100 m mi se upalila zuta lampica za ABS i ona pricljiva zenska rece da mi ABS ne radi ,samo obicno kocenje. Da li je neko imao takvih problema?
Imao problem sa ABSom i rešio. Postoje 4 senzora, za svaki točak po jedan, parče žice koje daje komandu, meni je bio crko prednji desni, Sloba ga zamenio, 20 jevreja.
Originally posted by zlaxx
Originally posted by cale
Jutros mi se javio jedan problem.Kad sam upalio kola i krenuo posle 100 m mi se upalila zuta lampica za ABS i ona pricljiva zenska rece da mi ABS ne radi ,samo obicno kocenje. Da li je neko imao takvih problema?
Imao problem sa ABSom i rešio. Postoje 4 senzora, za svaki točak po jedan, parče žice koje daje komandu, meni je bio crko prednji desni, Sloba ga zamenio, 20 jevreja.
Zar i ti sine Brute odabrao si pravog majstora za makinu
DA li možeš da slikaš da vidimo na šta misliš? Koliko se ja sećam, nema nikakve pumpe iznad poklopca motora...
Evo, pokusacu da stavim slike pumpe, mislim da se zove vakuum pumpa za sistem kocenja. Nalazi se sa desne strane motora kad stojis ispred auta, na sredini otprilike.
Comment