RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

e ovako sad je nijansu plje oridjinal je 21000 remontovana iz renoa sa isto god dana garancije je 15000 i oko 11000 ruke...

Comment

• vlaja1302
      CBC Član
      • 26.01.2011
      • 52
      • 245

Jel moze neko da mi kaze sta su one tackice na soferci oko senzora?

Comment

• Pindariss
        CBC Član
        • 04.03.2011
        • 13
        • Pancevo

@modesti Znam brate za te motore 2.0 ide, jedino u njih ne ide plin, hvala u svakom slucaju, sve je ok sa obicnim 1.8 ili 2.0, 16v, definitivno kupujem tu varijantu, jos samo da vidim sta cu naci limuzinu ili karavana....

Comment

• slavenm
          CBC Veteran
          • 11.10.2010
          • 128
          • Bijeljina

@pindariss
          Karavan 2.0 16V
          Limuzina 1.8 16V
          i miran si
          mada ja posto imam karavana naravno da glasam za karavana jer (bar meni) izgleda ljepse, i korisniji je mnoooogo, jedino probaj da nadjes verziju sa parking senzorima jer rikverc parkiranje je brrrrrrr , ja nemam parking senzore pa tako da je par puta bilo gusto ili ostane metar iza mene ili se primaknem na milimetar
          eh da kad sam vec pomenuo, jeli neko ima neke dobre senzore da predlozi, naravno aftermarket

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Pa ima nekih senzora kinezare za 70 evra plus ugradnja ali kako funkcionisu ne znam tj koliko su pouzdani, to su mi nudili za ugradnju u lagunu i nesto ozbiljnije sa displejom za 120e. A neka varijanta da se nadje sa neke lagune koja je za parcanje pa da to kupis i da ti majstor odradi ? Verovatno bi bilo dosta skuplje ali
            bi imao fabricki sve sa pokazivacima na ogledalu i sl.

Pindariss ja glasam za 1.8 16v sasvim dobar i dovoljno jak motor po pitanju snage, nije nesto veliki potrosac bar se kod mene pokazalo tako i sa plinom a i na benzinu, neka normalna kombinovana voznja oko 8l a duze relacije na otvorenom i ispod 7l sto je za takvu ladju poprilicno mala potrosnja. Naravno ako se egzibicionista i imas malo tezu nogu onda racunaj oko desetke na 100 km. sto opet moze da se podnese.

Maxic sta bi ?? Opet problemi

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd

sta ces gogi kako je tako je... ode lamela u parcice... sad nedelju dana nema kola i nema mesec dana para

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790
                • Sever Srbije - Novi Sad

Jbga sada si bas u nezgodnoj poziciji , ulozio si mnogo u auto tj pare koje neces povratiti eventualnom prodajom auta kako bi se resio dodatnih troskova jer izgleda da je te tvoja bas falicna a opet sada kada si pukao para i para na popravke da je das drugom ( za xxxx evrica ) da uziva i ko uz onu stvar mozda bi tada sluzila savrseno ko zna koliko. Nista bori se i dalje ali ce kostati mnooogo ta borba , koliko si realno do sada potrosio na popravke ( ako nije tajna ) ??

Comment

• modesti
                  CBC Senator
                  • 26.08.2009
                  • 239
                  • novi sad
                  • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Originally posted by slavenm
                  @pindariss
                  Karavan 2.0 16V
                  Limuzina 1.8 16V
                  i miran si
                  mada ja posto imam karavana naravno da glasam za karavana jer (bar meni) izgleda ljepse, i korisniji je mnoooogo, jedino probaj da nadjes verziju sa parking senzorima jer rikverc parkiranje je brrrrrrr , ja nemam parking senzore pa tako da je par puta bilo gusto ili ostane metar iza mene ili se primaknem na milimetar
                  eh da kad sam vec pomenuo, jeli neko ima neke dobre senzore da predlozi, naravno aftermarket
                  http://www.vrhelektronik.com/index.php? ... &Itemid=54
                  za manje novaca nema sanse da dobijes bolje parking senzore. Ovo je cena bez ugradnje.
                  It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• slavenm
                    CBC Veteran
                    • 11.10.2010
                    • 128
                    • Bijeljina

ugradnja mi nije problem, to cu sam a sto se tice originala to bi bilo najbolje naci ali mislim da bi bilo previse cerupanja auta da bi se to kompletiralo, tako da odabracu neki od ovih aftermarket i ugraditi u skorije vreme, dok se jos uvek nisam zakucao u nesto dok idem na rikverc
                    hvala drugari

Comment

• hope
                      CBC Senator
                      • 03.06.2010
                      • 212
                      • ca

igrom slucaja sam provozao mnogo kola koja imaju parking senzore,i jos nisam sreo ni jedan aftermarket da je dobar(sa displejom ili bez)neki su toliko losi da reaguji i na vetar a vecina pokazuje u jednom trenutku da si udario a u sledecem da imas metar do prepreke.
                      ako postoji mogucnost da nabavis originalne onda se nemoj dvoumiti jer se neces pokajati.
                      ovo je prvi auto na kome imam senzore i moram priznati da se nikada ne okrecem pozadi vec samo na retrovizore parkiram ili okrecem
                      a kada sam uzeo auto bio sam zadovoljan zbog tempomata,ali ubrzo sam shvatio da je tempomat za grad i magistralu glupost,dok su senzori nesto sto bas olaksava voznju

Comment

• cale
                        CBC Senator
                        • 22.03.2009
                        • 297
                        • Backa Topola

Za mene, tempomat i limiter nisu glupost. Za senzore se slazem.
                        NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• sjstephy91
                          CBC Veteran
                          • 28.11.2010
                          • 143
                          • Beograd- Srbija

Sto se tice parking senzora, ja sam narucio ovo i cekam da stigne, pa cu vam javiti kako je, mada da budem iskren nisam nesto bio za ovo, jer nemam poverenja u kineze, ali ajde da im dam sansu.. http://www.chinaewindow.net/car-reversi ... p-553.html
                          Ako neko ima neki komentar dobro bi dosao.. pozz
                          RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• max3m87
                            CBC Senator XXL
                            • 17.05.2010
                            • 531
                            • Beograd

Pa nisam mnogo... Kupio sam karticu kad i auto, zamenio sam mu kugle spone i krajeve ali to iz mog zadovoljstva, vozacev podizac pukla sajla, menjao sam brisace, mali servis, motoric klime, zadnju bravu i sad set kvacila... Mislim nista preterano... Pa meni nije krs, to sto ja teram je sto volim da sve bude uredu.. Ljudi voze svakako pa ispade moja najgora, al opusteno... Poz vas sve..

Comment

• SerbianHero
                              CBC Senator
                              • 10.10.2009
                              • 259
                              • Beograd

E pa maxi sad posto si prosao jedan deo decijih bolesti RENAULTA, vreme je da se casti...

Comment

• max3m87
                                CBC Senator XXL
                                • 17.05.2010
                                • 531
                                • Beograd

Hehe, mogao bi... Cim se oporavim od ovog izdatka... Sad imam god dana garanciju na sve :-)

Comment

Working...
                                X