Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Originally posted by milanche88
Jel zna mozda neko sifru za handsfree? Imam fabricki i kada hocu da povezem mobilni sa autom trazi mi sifru...Na starom telefonu sam se konektovao sa sifrom 1234 ali sada nece da se konektuje...Pozdrav...
Da bi se konektovao mora da bude uparen, a prilikom uparivanja ispise ti koji pin da kucas u mobilnom. Ne znam koja je varijanta kod tebe, eli kod mene moze da bude upareno do 5 telefona. Ako hocu da promenim telefon moram osloboditi jedno od tih mesta da bih ga upario.
Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Pozdrav forumaši
Imam Renault Laguna II 1.9 dci i imam problem kod palenja.Ubacim karticu na kontrolnoj tabli je sve ok,sve gori normalno,ali kad pritisnem dugme START samo malo se na njemu upali crveno svetlo i ne daje nikakve znake.Onda sam stisnuo kvacilo,na dugmetu se upali crvena lampica,i kad sam probao da startam samo malo ko trzne al nece da zavergla nikako,akumulator sam drugi stavljao,isti problem je bio.Molim vas ako je neko naisao na slican problem da mi odg.
Unaprijed zahvalan
Nisam imao poteškoća, osim što sam odvrtao sa viljuškastim ključem 10, bolje je sa gedorom, a kolega mi je isto skoro vadio EGR i čistio, a ja nisam ni znao nego mi je on rekao i on kaže da se malo namučio dok ga je izvukao. Lako se rastavlja, samo povučeš jedan i drugi kraj i rastavi se, čistio sam sa četkicom za zube i benzinom, lijepo se očistilo, mada se na nekim mjestima toliko jako uhvatila garež da je tvrda kao kamen.
Danas sam vozio auto i imam osjećaj kao da mi se turbina iskljiči i onda padne snaga auta, stanem ugassim i krenem, bude sve normalno i nakon nekoliko opet isto i sve tako. Šta bi to moglo biti, nekad mi svijetli ona lampica nekad ne.
Comment