Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Originally posted by Simica
    Sta ako se utvrdi da je Euro 2 standard, zar onda uvoz i carinjenje nije moguce.Na linku: http://www.amss-cmv.co.yu/EURO3.HTML...sam%20siguran.
    - Meni u potvrdi nisu napisali šta je u pitanju, koji je prekršaj ali da znaš nalog je mogao da dodje samo od Mupa Sremska Mitrovica (oni su nadležni i za Mup Ruma) jer će to tek da ide u carinu u njihov sud pa oni odlučuju šta će dalje da se radi. A što se tiče Euro 2 standarda stvarno ne znam ništa po tom pitanju.

Comment

• milutin85
      CBC Član
      • 08.11.2008
      • 71
      • Beograd

Ja ne mogu da verujem da se ovo desava. Meni je policija dosla na vrata 21 og oktobra da sutradan predam auto i od tad ni jednu zvanicnu informaciju nisam dobio sem da mi je vestacen auto u sup-u
      Novi Beograd, i da je sto se tice njih sve ok, ali je sup Ruma ( na koje tablice se prvo vodio auto ), nasao da je navodno nacinjen carinski prekrsaj, i da ce me obavestiti, a to sve saznajem preko veza nista zvanicno.
      Auto sam uzeo od preprodavca iz Bg-a ( inace komsije iz zgrade u kojoj zivim po imenu Boban Dražić sa nbg-a ), pa ako ima jos neko da je uzeo od njega molim nek' mi se javi na private, a ostale molim da sta god novo o nasim automobilima saznaju nek napisu odmah.

Inace auto je fiat bravo 1.6 navodno 2000 godiste, a ja saznajem preko sasije da je 10.1997 napravljen ... ko god ima fiat,alfu ili lanciu nek proveri da li mu je ok godiste na http://www.spangerum.com:7080/navi?COUN ... INDOW_ID=1

Comment

• Simica
        CBC Član
        • 03.11.2008
        • 39
        • Novi Sad

Kako mislis da je sve u redu, kad se godiste ne slaze sa saobracajnom (1997-2000). Jesi li siguran za godiste, to je prvo sto bi otkrili na vestacenju.Inace nista novo nisam saznao, cekam i sedim.

Comment

• SALE
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2005
          • 841
          • Banovo Brdo

Neso nije mi bas najjasnije zasto stitis privatnost nekoga ko je ojadio ko zna koliko ljudi, valjda nam je u interesu da se takvi slucajevi ne ponove.

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...naravno da nam je to u interesu i čim ti likovi dobiju ono što su zaslužili, moći će imena da im budu i u ''sticky'' temi...
            Sada su to još uvek slobodni ljudi, protiv kojih se vodi, ili će se voditi postupak.
            Ljudi kojima su oduzeti automobili će sigurno biti u toku tih postupaka. Kad se oni okončaju, i kad se na osnovu toga bude znalo ko je sa kim povezan, ko je kome dovozio automobile u Beograd, itd...itd... ( kad sve to ne bude nagađanje kao što je sada ), onda će moći sve to i da se napiše.

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Pa dobro, napisi im imena u temama, a pored svake optuzbe ili insinuacije da su uradili odredjeno krivicno delo, dodaj "navodno" Cisto da ljudi znaju da ne nalecu dok proces protiv njih traje...
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

..ok, može i tako...
                Biće sređeno čim dobijem imena nazad...

Comment

• SALE
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2005
                  • 841
                  • Banovo Brdo

Cim se bave preprodajom kola sigurno su znali sta uvaljuju, a super bi bilo da makar nekoga zastitimo.

Comment

• milutin85
                    CBC Član
                    • 08.11.2008
                    • 71
                    • Beograd

...meni je u interesu cak da saznam ako je jos neko uzeo od njega auto nedao Bog, a u saobracajnoj mi pise 2000 god sto je izglada falsifikat.
                    U sup-u su na vestacenju izgleda proveravali sve osim papira sa carine...

Comment

• bokija
                      CBC Senator XXL
                      • 25.01.2008
                      • 640
                      • Beograd

Mala insinuacija za one koji citaju izmedju redova.Danas se odrzavaju izbori za lokalnu vlast u Rumi.Znaci ovo proslo vreme su se spremali za izbore
                      I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• milutin85
                        CBC Član
                        • 08.11.2008
                        • 71
                        • Beograd

Znaci nadrljali smo ....daj boze da se smiluje neko na nas da vratimo ta kola posto je vise nego ocigledno da niko od nas nije kriv .............

Comment

• boki1982
                          Banovan
                          • 16.03.2008
                          • 273
                          • Beograd
                          • Fiat stilo JTD

brate pa sta ti kazu,sta ti kaze taj lik ,sta ti kazu u muriji vidim da si gore napisao dosta podataka o samom prodavcu znaci znas ko je da li si ga iscimao nesto ,za koje delo tebe terete,da li si ti u nekom prekrsaju u opste (sem sto si neznajuci kupio podmladjen auto)

Comment

• milutin85
                            CBC Član
                            • 08.11.2008
                            • 71
                            • Beograd

Ma sta kaze,kaze da nije znao ,klasika ... nemam pojma jos nista zvanicno sve dobijam neke nezvanicne informacije ,a mogu cak mene da terete da da ja platim jos i kaznu neku,pa gde to ima ....

Comment

• bokija
                              CBC Senator XXL
                              • 25.01.2008
                              • 640
                              • Beograd

Kakve ti veze imas sa tim?Vozilo proslo uvoznu proceduru,vozilo registrovano na RU- vlasnika,Vozilo registrovano na tebe.Posle tri provere od njihove strane sve je bilo OK i sad nasli gresku.Gde je tu tvoja krivica posle tri drzavne provere?I na kraju ne bi se ni setili da nije sve ovo pred-izborna koljacina.
                              I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• boki1982
                                Banovan
                                • 16.03.2008
                                • 273
                                • Beograd
                                • Fiat stilo JTD

pa brate normalno da mogu oduzmu ti auto,ides na sud(zbog carinskog prekrsaja) i kao slag na tortu platis kaznu to je normalno neko ti je vec rekao da to sto nisi znao, ne oslobadja te krivice,ali ja te pitam sta ti kazu,kako su uopste dosli do tebe,i vataj bre njega za gusu neka kaze sta je bilo ako ne zna on onda sa njim kod tog ko je njemu prodao ako ga nije on uvezao,ako je on uvoznik onda on zna kako je pakovao papire i smaraj ove u muriji neka ti kazu sta se desava

nadam se da ce ti vratiti kola...!!!

Comment

Working...
                                X