Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Ljudi imam ja jedan predlog pa ako budete hteli možda možemo to da uradimo, a to je:

Da napravimo udruženje koje bi se zvalo ... tipa udruženje oštećenih ili nešto slično, i da se skupimo i da se kao udruženje bunimo kod nadležnih, stim da nađemo dobrog advokata koji bi nas savetovao šta i kako u pravnom smislu. Ako neko ima neki predlog kako i eventualno ako neko ima dobrog advokata pa da se onda organizujemo. Sve sugestije po tom pitanju su dobrodošle. Verujem da ćemo tako možda bolje i uspešnije delovati nego ovako kao pojedinci.

Pozdrav svima i dobro razmislite kako da to odradimo jer mislim da je svima u interesu da se to što pre završi.

Comment

• MAREA
      CBC Veteran
      • 10.11.2008
      • 117
      • kladovo

Samo javite vreme i mesto i eto udruzenja,ljudi su toliko ogorceni da ne verujem da ce neko propustiti sansu za bilo sta sto je organizovano.Samo ja pitanje udariti na Mup ili Carinu Sabac .Ne bi bilo lose da izbacis onaj prvi spisak sto smo pravili pre dva meseca ,mislim da se znatno prosirio
      Pozdrav

Comment

• bugs bunny
        CBC Veteran
        • 24.10.2008
        • 167

Ovo je spisak koliko nas oštećenih trenutno ima:

1. Dušan Spasojević FIAT Marea karavan uvoznik iz Rume
        2. Antić Daniel FIAT Marea uvoznik iz Rume
        3. Goran Blagojević citroen saxo, uvoznik iz Pozarevca
        4. Paunović Milutin FIAT Bravo uvoznik iz Rume
        5. Sekulić Sima Suzuki swift uvoznik iz Rume
        6. Točakovic Zivorad FIAT brava prvi vlasnik iz Rume
        7. Milan Serdar,oduzeta Lancia Y,vozilo iz Rume
        8. Pavic Branislav,oduzeta Lancia Y,vozilo iz Rume
        9. Zivota Radisavljevic FIAT Brava uvoznik iz Rume
        10. Devald Tihomir, oduzet fiat bravo, uvoznik iz rume

Comment

• milutin85
          CBC Član
          • 08.11.2008
          • 71
          • Beograd

Kad bi mogli nekako javno da pozovemo sve ostecene(od uvoznika iz rume,pozarevca,smedereva,kladova i sad najnovije iz bora itd) ima bar par hiljada ,da se udruzimo i da odemo npr u beograd u neko ministarstvo posto je tesko izvodljivo da idemo u carinarnicu sabac,a ako ih stisnemo ovde tamo ce da popuste jer je beograd ipak glavni za sve jer je tu ministarstvo. !!! pozvacemo neke vece novinarske i televizijske kuce i da kazemo javno sta imamo.

Comment

• DAEWU
            CBC Veteran
            • 16.03.2009
            • 194
            • lazarevac

Pozdrav svima,prvi put se prijavljujem mada vas pratim redovno.I ja sam kao i ostali zrtva prevare,oduzeli su mi auto DAEWU nubira 4. Novembra 2008..Slazem se i podrzavam da se organizujemo i ujedinimo..Auto mi je i dalje u MUP-u Lazarevac,bio je na zvanicnoj proveri u 29.i tu je sve u redu..Nezvanicno sam saznao da je napravljen carinski prekrshaj i da ce auto biti oterano na carinu,auto ce biti prodat na licitaciji gde ja kao vlasnik nemam pravo prvenstwa.Advokati traze 8.500 din za tuzbu i 250 eu po sudjenju..Predvidjaju 4-6 izlazaka na sudjenje,i niko nishta ne garantuje..

P.S. ZAJEDNO SMO JACI!!!

EDIT by Darko: Slovo "W" ne postoji u srpskom jeziku! Vodite racuna o tome jer postoji problem sa pretragom tj nemoguce je naci rec "Pozdrav" ako je napisana kao "Pozdraw". Hvala.

Comment

• milutin85
              CBC Član
              • 08.11.2008
              • 71
              • Beograd

Da obavestim sve,cuo sam se sa pravnicama u carinarnici sabac,trenutno ispituju sve okrivljene iz ovog slucaja ,koji su trenutno u zatvoru i to nije ni malo lak posao a takodje ni brz,i rekli su mi da budemo strpljivi,a najvaznije od svega doneta je zvanicna odluka da nam se svima vracaju vozila i da cemo kad se sve okonca platiti 10 % od trzisne cene auta koliko oni budu procenili kao carinski prekrsaj i bice nam dozvoljeno da registrujemo auto i da ga legalizujemo !!!!!! ako bog da da stvarno bude tako,zena me uverava da je stvarno tako ali da moramo biti strpljivi jer ima stvarno mnogo vozila i optuzenih,a za svako ispitivanje okrivljenih moraju da traze po nekoliko dozvola sto dodatno usporava proces,pozz svima ako neko jos nesto sazna neka javi. ps : trenutno na tome samo jedna pravnica radi ,druga je na bolovanju.

Comment

• bugs bunny
                CBC Veteran
                • 24.10.2008
                • 167

Bravo Milutine, ja sam u gužvi ovih prvih meseci pa ne stižem ništa da uradim, da li ti je rekla iz kog razloga mi treba da plaćamo to a ne oni koji su to napravili.
                Pozdrav svima.

Comment

• MAREA
                  CBC Veteran
                  • 10.11.2008
                  • 117
                  • kladovo

verovatno im je prazna kasa a nama je bitno samo da dodemo do auta pa pretpostavljaju da necemo traziti objasnjenje sto je to tako
                  POZDRAV

Comment

• milutin85
                    CBC Član
                    • 08.11.2008
                    • 71
                    • Beograd

Nije mi nista rekla samo da je tako odluceno,i da ce tako biti,daj boze da je tako,rekla je da je dzabe zovemo vise da su to kao konacne informacije i da cemo biti obavesteni,inace u toku je postupak za vracanja svih kola na cuvanje kao sto je meni vec vracen. pozz svima

Comment

• uskoro prevaren
                      CBC Član
                      • 09.12.2008
                      • 36
                      • Novi Sad

Svaka čast Milutine. Bilo bi dobro da je to tako. Nadam se samo da to nije još jedna od prevara. A što se tiče tih 10%, to ne treba da nas brine, samo da vratimo naša kola. Naravno da nismo mi dužni da to platimo, ali šta je 500 evra naspram 5000?!!!

Comment

• mistermobil
                        CBC Senator XXL
                        • 09.11.2008
                        • 469
                        • pecinci

Malo mi je nelogicna prica,razumem za car.prekrsaj,ali carina i porez,ko ce to da plati.. boze daj da bude tako da smirim zivce..Vise ne znam sta da mislim,a na parkingu ispred SUP Ruma od juce 3nova komada:rover,marea i bravo..jbt,koliko toga ima stalno vuku negde parkirane i dovlace nove nesretnike
                        Ko leti,vrijedi
                        Ko vrijedi,leti
                        Ko ne leti,ne vrijedi..
                        (Grunf,TNT..)

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167

Za carinu i porez bi trebalo da jure uvoznika i njega da terete da to plati.
                          Pozz

Comment

• saint
                            CBC Član
                            • 25.02.2009
                            • 70
                            • Bg

Originally posted by mistermobil
                            Malo mi je nelogicna prica,razumem za car.prekrsaj,ali carina i porez,ko ce to da plati.. boze daj da bude tako da smirim zivce..Vise ne znam sta da mislim,a na parkingu ispred SUP Ruma od juce 3nova komada:rover,marea i bravo..jbt,koliko toga ima stalno vuku negde parkirane i dovlace nove nesretnike
                            Mistermobil,da to nije mozda moj Rover????
                            Teget,216Si

Comment

• mistermobil
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2008
                              • 469
                              • pecinci

crveni,trula visnja,ovaj je bio te boje otprilike,nisam smeo prici blize da bolje pogledam oznaku modela.Odvukli su ga vec...
                              Ko leti,vrijedi
                              Ko vrijedi,leti
                              Ko ne leti,ne vrijedi..
                              (Grunf,TNT..)

Comment

• DAEWU
                                CBC Veteran
                                • 16.03.2009
                                • 194
                                • lazarevac

Upravo sam se cuo sa pravnicom na carini koja mi je potvrdila da ce nam vratiti auta, prvo na cuvanje a po okoncanju postupka moracemo da platimo carinu.Procedura sporo ide zato sto ona jedina radi na predmetima a, ima ih preko 350. jos mi je rekla da im od MUP-a sporo pristize dokumentacija.

Comment

Working...
                                X