Re: Pomoć oko oduzetih vozila
Ja nazalost nista,a to je verovatno jer nemam advokata.predpostavljam da ce da nam dopuste da registrujemo kola ali da nam nece davati to npr povracaj registracije itd. a jel mozes bar okvirno da kazes koliko te je advokat kostao do sad i da li ima sanse da vlasnik ili uvoznik plati njega a ne ti?
Ja nazalost nista,a to je verovatno jer nemam advokata.predpostavljam da ce da nam dopuste da registrujemo kola ali da nam nece davati to npr povracaj registracije itd. a jel mozes bar okvirno da kazes koliko te je advokat kostao do sad i da li ima sanse da vlasnik ili uvoznik plati njega a ne ti?
uci policiji, istraznim sudijama, tuziocima i ostaloj bagri, jedva su se nakanili da izvedu nezavisnog vestaka koji je odmah pobio vestacenje tehnicara koji radi u sup-u.Auto su nam vratili 13.04.2009. god, sa sve tablicama i saobracajnom.Naravno tu problemima nije kraj.Jos uvek nismo registrovali auto, jer salterske radnice i njihov sef iz S. Mitrovice ne znaju sta da rade u takvoj situaciji.Juce je sef rekao da je malo pobrkao loncice i zamenio nas slucaj sa ostalim slucalevima tj. vasim slucajevima jer vi jos uvek ne mozete registrovati aute zbog ne placene carine.Ali ipak kaze kako trebamo biti strpljivi dok on ne pregleda dosije auta (koji sada ima preko dvestotine strana), KOJI SU PREGLEDALI SVI MOGUCI I NE MOGUCI I SAD SE ON PAMETAN NASAO DA GA MALO PRELISTA!!!Zao mi je sto ste svi tako prosli, samo vam hocu reci da morate imati JAKO puno strpljenja i zivaca, jer ce vam trebati, jer niste jos ni na pola puta.Samo ih redovno zovite i dosadjujte, nemojte da vas je sramota, jer drugacije nece ni pogledati slucaj.Pitaje slobodno ako vam nije nesto jasno, ne vezano za moj slucaj, jer sam doktorirao sistem rada MUP-a i pravosudja.Srecno!
Comment