Re: Pomoć oko oduzetih vozila
ma da doticni se zalio na iznos visem prekrsajnom sudu i to ce verovatno da potraje .Trudim se da ubrzam i verujem da cu uspeti.Fakat vreme nam nije na strani ali ja sam se sa tim pomirio i zavrsicu kad tad ono sto sam zapoceo i naplaticu svaki minut .Ne bi zeleo da se mnogo raspravljam kako ovo kako ono (ima mnogo nelogicnosti) ali okacicu i svako sledece resenje koje dobijem pa mozda nekom i posluzi.Pozdrav iz Kladova
ma da doticni se zalio na iznos visem prekrsajnom sudu i to ce verovatno da potraje .Trudim se da ubrzam i verujem da cu uspeti.Fakat vreme nam nije na strani ali ja sam se sa tim pomirio i zavrsicu kad tad ono sto sam zapoceo i naplaticu svaki minut .Ne bi zeleo da se mnogo raspravljam kako ovo kako ono (ima mnogo nelogicnosti) ali okacicu i svako sledece resenje koje dobijem pa mozda nekom i posluzi.Pozdrav iz Kladova
danas sam napravio haos u visem prekrsajnom u Beogradu i ladno nisam provalio da je moj predmet u prekrsajnom u Novom Sadu a pise u resenju!! Dobio sam odgovor da je predmet u radu i da pozovem za koji dan da mi daju informaciju koju odluku je donelo VECE!!!Mozda su u Novom Sadu brzi nego u BG
. Evo mi se javio i jedan zemljak privatnom porukom on ide u pon. Malo ću istražiti pa ću predložiti mojim zemljacima da parkiramo naše aute ispred PU Sombor (ukoliko nam ih ne oduzmu). Znam da je pozvan i jedan carinski policajac, kom je i žena isto policajac. Dakle nema izuzetka, osim što oni možda mogu malko boljeproći nego mi. Javljam se u utorak....i dižem bunu.
Comment