Pozdrav svima,isti problem kao i prisutni auto mi je oduzet zbog falsifikovane inostrane fakture,auto je 2001 godiste. Okrivljena je grupa sa podrucja Panceva i okoline,grupa je preko poznatog placa uvozila vozila iz Italije i pravila fals fakture. Raspitivao sam se u supu sa tog podrucja i inspektora sto su mi oduzeli vozilo da je sad sa carine postupak prebacen na sudove,i nadam se skorijem pocetku procesa
Ne radi se ovde o punomoći nego o falsifikovanoj carinskoj deklaraciji, zato što su na teritoriji Vojvodine radili falš papire za uvoz odnosno falš papire da su plaćeni carinski troškovi, i sa takvim papirima da je sve plaćeno registrovali kola.
Ovo je samo ispravka na macanelijevu konstataciju i ništa više.
Pozdrav svima i javljam se sledeće nedelje jer treba da dobijem drugostepeno izvršno rešenje, pa ću javiti šta dalje.
uhvaceni su slucajno sve automobile sto su uvezli registrovali su na invalida,na tom invalidu bilo je preko 30 automobila,pa se klupko polako odmotalo...
Milioniti put: Ne moze niko da se bavi poslom registracije vozila kao ovlašćena, nadlezna drzavna institucija a da bude potpuno odsecen od baze podataka..Ne samo da se ne moze vrsiti registracija vozila, vec se ne moze voditi ozbiljna poreska politika, socijalna politika...jednom recju NISTA..Ništa ozbiljno... Ako imate ozbiljnu bazu podataka i ako znate da radite sa njom dobili biste ALERT da je na jednu osobu u nekom kratkom roku registrovano 50 vozila...Istom biste dosli na kucnu adresu i proverili da li ima registrovan parking za svojih 50 vozila ispred kuce...odakle mu pare za sva ta vozila i tako dalje......a ako ih nema sta je radio sa njima..I krug bi se zatvorio....
Zasto doticni ne preduzimaju NISTA potpuno mi je nejasno...Prica kako nema para je isto tako besmilena jer bi osigurani priliv /umesto mafiji pare - drzavi srbiji/..sve to kompenzirao.... Da li ce do prizivanja i dozivanja pameti doci za vreme ove vlade ili neke druge stvar je konkretnih odnosa snaga u drustvu.....
Moj predlog je da se tim poslom vise uopste ne bavi MUP vec posebno formirana vladina agencija u koju ce doci novi mladi, osposobljeni strucnjaci, informaticari, koju mogu da osmisle i urade sve ono treba... Dotle ...,,Tamna je noc,,
Jel ima ovde neko da je kupio kola od Garevac Milan-a iz Sremske Mitrovice, tj sela Mandjelos kod SM. Ako ima neka mi se javi na PM.
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
P.S. greska je nije Garevac nego GAJIC MILAN iz sela Mandjelos kod Sremske mitrovice, ako ima neko neka mi se javi
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Prijatelji ja do petka bi trebalo da dobijem drugostepeno rešenje da mogu da registrujem svoj automobil, tu potvrdu sam dobio od Predsednice odeljenja višeg prekršajnog suda u Novom Sadu, koja mi je rekla juče kada sam je pozvao da će za dva do tri dana moje rešenje biti u matičnom sudu i da će ga oni proslediti meni, okrivljenoj, Carini i Mupu.Napokon nešto opipljivo.Za koji dan pa će biti pune dve godine od kako su mi oduzeli auto, taman na vreme da proslavim dvogodišnjicu.
Pozdrav svima.
Hvala, ali nema šta da ureknemo jer je rešenje poslato u matični sud a zaboravio sam da Vam svima napišem da se mi svi vodimo kao savesni gradjani i da će nam vratiti vozila i da ćemo moći da ih registrujemo bez čekanja da krivci plate ono što nisu platili, a država će njih da juri za plaćanje a nama će dozvoliti da obnovimo registracije.Sva drugostepena rešenja su izvršna što znači da žalba ne odlaže izvršenje.
Pozdrav svima.
Ja se izvinjavam na mozda glupom pitanju, ali kako da mi, tj dodjem do tog resenja, jel to ima neke veza sa onim sto smo bili u palati pravde, jer ja od tad nista niti sam dobio niti me ko zvao?
Ako bi neko bio ljubazan pa da me malo uputi ako trebam nesto jos dodatno da preduzmem,malo sam ispao iz fazona u poslednje vreme i slabo pratio forum?
Comment