Re: Pomoć oko oduzetih vozila
Ako znam /hipoteza/...trebalo bi da траžiš od prvostepenog suda da na otpravku tvog primerka rešenja lupe pečat o pravosnažnosti /proveri dobro/....Dalje bi taj sud trebalo da pošalje ovu informaciju carini u Šapcu /proveri/...gde ulaziš u postupak kod carine..a to znači postupak naplate....odnosno procedura/postupak prinudne naplate...
Ako znam /hipoteza/...trebalo bi da траžiš od prvostepenog suda da na otpravku tvog primerka rešenja lupe pečat o pravosnažnosti /proveri dobro/....Dalje bi taj sud trebalo da pošalje ovu informaciju carini u Šapcu /proveri/...gde ulaziš u postupak kod carine..a to znači postupak naplate....odnosno procedura/postupak prinudne naplate...
!U Pecincima kazu da nisu jos culi za oglasnu tablu,na kojoj se kaci da ne mogu da nadju tog i tog...I ko im posla predmete!!!Naravno carinarnica Sabac koja nije znala sta ce sa njima ,pa sad ni ovi ne znaju.A ja... cekam...pocela sam da sedim
...razmislajm da se ofarbam ali ne znam koja boja najbolje pokriva sede!I da li da pocnem da gledam tu televiziju koju ZIV pominje...kazu da ima neka "farma"...Bas me zanima sta su danas kuvali,ko se sa kime posvadjao...Kuku pocinjem da buncam
Comment