Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZIV
    CBC Senator
    • 06.07.2009
    • 299
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Ako znam /hipoteza/...trebalo bi da траžiš od prvostepenog suda da na otpravku tvog primerka rešenja lupe pečat o pravosnažnosti /proveri dobro/....Dalje bi taj sud trebalo da pošalje ovu informaciju carini u Šapcu /proveri/...gde ulaziš u postupak kod carine..a to znači postupak naplate....odnosno procedura/postupak prinudne naplate...

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

zoki rover, svaka sledeca poruka koju napises velikim slovima ce biti obrisana. pa se ljuti i duri koliko hoces. velika slova se na forumu smatraju vikanjem.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• bugs bunny
        CBC Veteran
        • 24.10.2008
        • 167
        • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Ja sam Vam svima napisao koliko sam ja čekao na rešenje i koja je procedura kada se dobije rešenje od Višeg prekršajnog odeljenja iz N.Sada, ono se šalje u Carinarnicu Šabac, pa se čeka na upravno rešenje za koje se čeka rok od 8 dana, pa tek onda ide prinudna naplata (koja može da traje x meseci ili godina) pa tek onda se dobije rešenje da je to plaćeno, pa posle toga ide moguća registracija.

Pozdrav svima.

Comment

• cabrio fan
          CBC Član
          • 11.09.2009
          • 14
          • BG

Originally posted by gorans
          Daleko od toga da opravdavam njegov postupak i rekao sam mu da ne ocekuje da ce dobiti auto nazad ali rekoh da vidim ovde jel bilo takvih slucajeva.
          Moj slucaj je da mi je lik prodao auto sa motorom za koga se nakon oduzimanja utvrdilo da je necarinjen. Od tada decko je nedostupan. Slucaj kao i svi ovde navedeni je prebacen sa carine na obican sud i stoji na mrtvoj tacki vec godinu i po dana.
          Dakle, posto je taj tvoj drug u njegovom slucaju kriv,mislim da moze da se opusti. Nijedan od ovih prevaranata koji je ostetio ove ljude ovde zasad nije platio kaznu.
          Jedno pitanje ako slucajno neko zna - Da li se po novom zakonu motor tretira kao rezervni deo tj. da li se broj motora upisuje u saobracajnu dozvolu?

Comment

• mistermobil
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2008
            • 469
            • pecinci

Druze,cela prica oko motora ce zaziveti tek kad budu nove saobracajne,tad(valjda) nece pisati br motora.Kolika je to ******stina,navescu vam primer-dugar drzi tur. agenciju,kupio je preko racuna novi auto na snizenju i nema br motora fabricki.idioti su ga naterali da ode i nacuka br motora kod nekog ovlascenog cukatora brojeva da bi imali evidenciju u saobracajnoj?!
            drugar je popizdeo,naravno,glanc nov auto,a tamo mu neki deda sa pepeljarama cuka neki PUS.Sta reci,Srbija..a ovo za prinudne naplate kazne i carine ce se oteci 100godina..
            Ko leti,vrijedi
            Ko vrijedi,leti
            Ko ne leti,ne vrijedi..
            (Grunf,TNT..)

Comment

• mrgud
              CBC Član
              • 29.04.2009
              • 14
              • novi sad

Pozdrav svima,
              evo i ja da se javim da sam dobio presudu iz suda Ruma u moju korist
              i da je sadrzaj presude gotovo isti kao i do sada donete.
              Dakle okrivljeni treba da plati kaznu i carinske dazbine.
              Pokusacu da stupim u kontakt sa okrivljenim da odustane od zalbe
              i da se dogovorimo oko placanja carinskih dazbina
              te da pokusam registrovati auto bez daljeg mrcvarenja.

Mnogo srece svima i da se ovo sto pre zavrsi.

Comment

• branislavbrale
                CBC Početnik
                • 15.11.2010
                • 2
                • zemun

Ljudi pomagajte jel neko neshto saznao za ova oduzeta vozila,jer su oduzeli i moje auto i to josh su ustanovili prekucavani brojevi i po tim brojevima ispada da je ukradeno u italiji ali nema potrage za njim,a ja sam treci tj drugi zvanicni vlasnik na bg tablice passata B3 karavana,uvezenog 1999.preko Prizrena,prva registracija Beli Manastir.Auto je blizanac (ima sve iste podatke u saobracajnoj ko taj drugi passat sem tablica).Sta da radim,jer ja nisam znao ni da je kraden,ni da su prekucavani brojevi,predhodni vlasnik tvrdi isto i neinteresuje ga nishta a ja imam auto 3 godine i do sadashnje registracije je sve bilo u redu

Comment

• branislavbrale
                  CBC Početnik
                  • 15.11.2010
                  • 2
                  • zemun

p.s. gde je najbolje da odem po pravni savet ili pravnu pomoc

Comment

• Ajvanho
                    CBC Član
                    • 24.03.2009
                    • 65
                    • Beograd

Originally posted by branislavbrale
                    p.s. gde je najbolje da odem po pravni savet ili pravnu pomoc
                    Po svemu sudeci svima nama je najbolje da odemo u 3 lepe, znas vec gde

Comment

• ZIV
                      CBC Senator
                      • 06.07.2009
                      • 299
                      • Beograd

Ove relacije Prizren-Beli Manastir-Srbija su ubitacne...to u principu nema veze sa osnovnom temom ovog bloga koji govori o falsifikovanom carinskim papirima na osnovu kojih su registrovana kola...Ostaje jedino da se krivicno tuzi prodavac i trazi poništaj kupoprodajnog ugovora..ako imaš jake papire..i sve u skladu sa zakonom....a on neka tuzi onog prethodnog i tako u krug...ali s obzirom na kretanje vozila idi u sobu..dobro se isplači...i onda uključi televiziju sa Grand-Show da ti ti ostatak zivota ne prođe u depresiji.....
                      PS.
                      IImam pravosnažno rešenje /kraj-nema žalbe/ pa sam se kvalifikovao za ligu sampiona...a tamo mnogo jaki timovi i igraci....bice jako tesko ..bice 0:2....

Comment

• ddejan
                        CBC Početnik
                        • 07.08.2010
                        • 7
                        • bgd

na zahtev, uklonjen link.

izmenio: Chubbs

Comment

• ddejan
                          CBC Početnik
                          • 07.08.2010
                          • 7
                          • bgd

a mozda je nastupila i zastarelost prekrsajnog postupka

Comment

• Indigoplava
                            CBC Član
                            • 23.12.2009
                            • 57
                            • vrnjacka banja

Moj slucaj jos tapka u Pecincima,jedan se zalio a drugo dvoje ne mogu da nahvataju.Kazu salju im redovno plave koverte a oni nisu kod kuce,bas me cudi gde li su otisli ,a nisu se javili nadleznima,a i kazne su im tako minimalne...Da nisu moja kola u pitanju ,podrzala bih javno ovu grupu kriminalaca !U Pecincima kazu da nisu jos culi za oglasnu tablu,na kojoj se kaci da ne mogu da nadju tog i tog...I ko im posla predmete!!!Naravno carinarnica Sabac koja nije znala sta ce sa njima ,pa sad ni ovi ne znaju.A ja... cekam...pocela sam da sedim ...razmislajm da se ofarbam ali ne znam koja boja najbolje pokriva sede!I da li da pocnem da gledam tu televiziju koju ZIV pominje...kazu da ima neka "farma"...Bas me zanima sta su danas kuvali,ko se sa kime posvadjao...Kuku pocinjem da buncam ...Izbrisite sve recenice koje nemaju nikakve veze sa oduzimanjem vozila... Pozdrav
                            "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Ovaj moj mutavko kako radi siguro ce nesto da ostari ili ce predmet da zastari,sto je malo verovatno ili cu ja pre da ostarim.Licno sam video u Pecincima da ima oglasna tabla na kojoj je bilo okaceno jedno takvo resenje.POZDRAV..

Comment

• Ajvanho
                                CBC Član
                                • 24.03.2009
                                • 65
                                • Beograd

A gospodja sudija kod koje je moj predmet je vec vise od mesec dana na bolovanju i ne zna se kada ce se vratiti, mora da joj je pozlilo od ovih slucajeva

Juce su mi rekli da zovem za 10 dana jer ce biti preraspodela predmeta drugim sudijama,samo to i znaju

Comment

Working...
                                X